3D Realms: számos új Duke Nukem van készülőben

  • Írta: Daks
  • 2009. december 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Scott Miller, a nemrégiben megszűnt, majd pár nappal később újjáalakult 3D Realms hírhedt vezére bejelentette: számos új Duke Nukem játék van készülőben.
Scott Miller, a nemrégiben megszűnt, majd pár nappal később újjáalakult 3D Realms hírhedt vezére bejelentette: számos új Duke Nukem játék van készülőben.

Az úriember azt nem mondta, hogy mik lesznek ezek, ám azt leszögezte, hogy a Duke Foreverre ne is várjunk, azt végleg törölték. Sőt, az AAA címek mellett (vagy helyett) a közeljövőben a casual kategória felé is kacsintgatnak majd, tehát több új mobiljáték, PSN/XBLA cím, és handheld termék is megjelenhet. Már nem is várunk semmi jót.
44.
44.
Miller-bá nem szögezte le a Forever halálát, csak egy gyenge utalása volt rá, hogy nem mondták, hogy halott a projek...

"We've never said that Duke Nukem Forever has ceased development. ... Yes, we released the internal team, but that doesn't correlate to the demise of the project."

http://kotaku.com/5434679/3d-realms-ceo-vows-duke-nukem-resurgence-in-next-few-years
43.
43.
Gergel
#43: Plusz annyit tennék még hozzá,hogy ennyi

dodo-ért én is szívesen vakarnám a pöcsöm egy klimatizált irodában évekig...



ha még valaki olvassa ezt akkor boldog újévet(és persze mindenki másnak is)!
42.
42.
Gergel
#42: Jó példa Valve mert pénz ügyi okai vannak, hogy

mért késik az EP3 (Még vagy fél millió darabot is el tudnak adni így a régi HL példányokból is, stb. ...),

a DK-t fejlesztők pedig állítólag pénzt kaptak azért, hogy ne fejlesszenek (nem tudom már hol-mikor olvastam). Eladták magukat kilóra és ha kérdezik őket,

persze jön :)) Aki szerette a régit várta... én sajnálom, kapják be a faxomat!

Ezekről a kepékről amit az "új hírekkel" együtt

mutogatni szoktak szart sem ér. Egy ügyes grafikus egy 3d-s

progival simán összehegeszti semmi perc alatt(lásd pl. devianart.com).
41.
41.
Gabesz0311
40.
40.
Gabesz0311
Olyan mint a Half-Life 2 EP 3....azt is csak halogatja a Valva mert most fontosabb volt az a b*zi L4D2!!!
39.
39.
DanielRock
37.
37.
G-gamer
Sajnálom a Forever-t :(
36.
36.
tomy88trance
Tudjátok meg mi lenne az ésszerű megoldás! Az lenne az ésszerű ,ha a 3d Realms szépen fogná és lehúzná a rolót. Persze előtte jó lenne ,ha valaki átvenné tőlük a projektet, mondjuk egy olyan gárda ,aki ért is az fps-ekhez és nem csak fűt meg fát ígérget! Merem állítani,hogy egy UT3 Engine még ma is jól festene,mert még ma is sokat ki lehetne belőle hozni. De erre mit csinál a csapat? Minden hónapba engine-t vált.. hát így nem is lesz kész sose.. nem is beszélve arról,hogy már szerintem már egy könyvelő se tudná kiszámolni,hogy honnan a pénz és hova lett.. a pénzügyi elemzőkről ne is beszéljünk... bár fogalmam nincs hogy mennyit tettek bele, de már magasról s**rok rá ,ahogy az egész játékra mindaddig, amíg be nem látják,hogy ezt nem tehetik meg a játékos társadalommal!!
35.
35.
bledzer
Furcsa, hogy már egy szavukat sem hiszem.
34.
34.
Hofi3
Mikor lesz kész? SOHA :-D :-D :-D
33.
33.
szegedi.gergely
A helyetekben én már egy Duke Nukem-el kapcsolatos hírt se hoznék le a jövőben, kivéve ha tényleg megjelent egy játék. Nem bántásként mondom. Röhej, amit művelnek már ezek...
32.
32.
OldM4n
Egyébként meg - ha orosz vagy kínai programozócsapat lennék, akkor fognám a Q3 open motorját, és szépen megcsinálnám a DNF-et. (A John St. John dumák fent vannak a neten, de nekem is megvannak jó minőségben, szívesen felajánlom egy ilyen projekthez!) A 3dRealms meg szarja össze magát...
31.
31.
OldM4n
Szerintem be kellene tiltani minden Duke Nukemmel kapcsolatos hírt, így bojkottálva a 3dRealms gerinctelenségét, és gennyességét, amit évtizeden keresztül csináltak a gamervilággal. Ha senki nem hozná le az ilyen újabb hazugságaikat, akkor azt hiszem észbe kapnának. (Ugyanis ebből is lehet lóvét csinálni, úgy, hogy növeled a portfólió reklámértékét az érdeklődés folyamatos fenntartásával. Hogy kicsesztél X millió emberrel? Na és... a pénznek nincs szaga! )
30.
30.
megalonagyix
A Beginset a Gearbox fejleszti / pénz téma letudva. Remélem jön mobiljáték is, ahogy a hír említi, mert a telefonom hetek óta nem izzadt meg semmivel :)
29.
29.
a hír típusa: érdekesség.

nem lehetne egy új típusú hírt szerkeszteni az ilyen jellegű híreknek?

úgy értem egy hitelét vesztett játékfejlesztő cég, aki 10 éven át hitegette a gamer világot végül arcul köpte, most meg megint itt van pofátlanul ...

szóval nem is tudom, a hír tényleg érdekes, de a 3drealms inkább szánalmas.
28.
28.
Jery
Nekem mar kicsit hanyingerem van ettol a sok fajta Duke Nuke bejelentestol meg torleserol, legyen eleg ebbo a sok baromsagbol!

Vagy keszitenek egy normalis Duke Nuke videojatekot vagy nem.
27.
27.
HomoLudens
#27:

Épp azért ennyire idegesítő amit csinálnak mert aki játszott Duke al az nagyon várja.

"Tudjátok meg, hogy..." úristen utoljára az óvodában hallottam ezt :D
26.
26.
jeti93
Szerintem olyan nincs köztetek, aki ha játszott Duke Nukemmel akkor ne szeretné, hogy megjelenjen a Forever. Tudjátok meg, hogy egyik mai FPS se érhet a közelébe a Duke Nukemnek (Kivéve Half Life). És ha tényleg kiadják, aminek tényleg akkora az eséje, minthogy Nobel Díjat kapjak, akkor tuti, hogy mindenki azt mondja, hogy köszönöm Ó köszönöm, hogy megjelent a Forever.
25.
25.
Gaben X
köcsög banda csak hitegetnek és nincs semmi de egy világbajnok játékot ku....tak el a majmok.de mind1 duke nuken forever!!!!!!!
24.
24.
HomoLudens
Ha meglessz akkor ezt az egy játékot csak letöltöm és nem fogom megvenni, mert ez már ez egy rohadás, gyökér banda. Az még rendben van, hogy félbehagynak egy játékot, de hogy folyamatosan infómorzsákkal hergelik a népet.
23.
23.
Matt8888
Annyit az egészre hogy már röhej a köbön!
22.
22.
tjames
#22: Szabatos megfogalmazás...de nagyjából az én érzéseimet is tükrözi :)
21.
21.
FeroxX
na húzzanak a kurva anyjuk méhébe abba :D azzal szórakozzanak baszki :D :DDD
20.
20.
pjoco
csak tudnám hogy ezek a képek akkor mi a fakkból vannak?
19.
19.
szogyenyi93
Hazudnak már megint. ezekből a tervbe vett játékokból sem lesz semi sosem... Nem hiszem, hogy van rá elég pénzük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...