Nyáron jöhetnek az első GTA V információk

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 29.
  • Pletyka
Link másolása
Elemzők szerint már a jövő évi E3-on bemutathatják a Grand Theft Auto ötödik részét, azonban a lényegi részletekre még 2011-ig várnunk kell majd.
Elemzők szerint már a jövő évi E3-on bemutathatják a Grand Theft Auto ötödik részét, azonban a lényegi részletekre még 2011-ig várnunk kell majd.

Az Electronic Entertainment Design and Research elemzői úgy vélik, hogy már jövő nyáron bemutatkozhat a Grand Theft Auto 5, első sorban néhány felületes információ és teaser kép, esetleg videó formájában. Semmiképpen ne számítsunk játszható anyagra, mondják, erre 2011-ig szinte biztosan várni kell. Jó hír lehet azonban, hogy az új résznél egyik nagy konzolgyártó sem törekszik majd az exkluzivitásra: idén például a Microsoft feccölt óriási pénzeket a letölthető kiegészítőkbe, viszont mégsem választották olyan sokan az X360-as verziót, mint arra számítottak.

"Öt évvel ezelőtt a Grand Theft Auto óriási név volt, s bár most is az, talán nagyobb is, viszont néhány cím, mint a Call of Duty vagy a Guitar Hero már ott vannak a nyomában." Ti mit gondoltok, esélyes, hogy jövőre már lárhatjuk az új GTA-t?
49.
49.
Killerbee
48.
48.
mmporg
jövőre ??? az mindjárt itt van !!! XD
47.
47.
iNKARNATE
#46: Tök jól összefoglaltad amit én is szerettem volna mondani! Egyetértek minden szóval :D
46.
46.
bence9
ne jöjjön jövőre mert elkorcsosul a játék...minőségre menjenek

45.
45.
mrbrodix
#46:



Éppenséggel nekem is legjobban a IV tetszik.



Én egyedül 3 dolgot hiányolok:

-Repülők(Bár ez egy Liberty City méretű városban kicsit érdekes lenne)

-Így hát jobb lenne egy nagyobb város. (Egyébként pedig bizonyos tekintetben Liberty City nagyobb, mint San Andreas, hisz San Andreas-ben ott voltak azok a bazinagy sivatagok, ami rengeteg helyet elfoglalt, Liberty City-ben viszont minden változatos, és mindenhol van valami élet.)

-És még hiányolom az ejtőernyőt. (Ott van a Meleg Tóni Balladájában, de mit kezdjek vele PS3 user-ként? Nagyon remélem, hogy kiadják egyszer arra is a DLC-ket...)
44.
44.
Ányy
GTA 4 és szar történet? Ezek egy mondatban nem lehetnek? nemrég kezdtem el játszani vele és egyszerűen magába szippantott az egés? Érdektelen főszereplő? Nico simán odavág CJ-nek. Szerintem a 4 sokkal jobb lett mint a SA, hiába volt benne egy komplett Sims, engem zavart benne az a sok baromság. Az egy dolog, hogy itt nincs tuning, fodrász, tetkó, de itt is változtathatod a karakter kinézetét, legalább is a ruháját, ami bőven elég.



Szar fizika? Az egy dolog hogy csúszik 20 métert a csávó, de az, hogy nem tud valaki bevenni egy kanyart a "csúszkáló" autók miatt, az már az ő hibája. Attól, hogy egy NFS-ben simán beveszel 400-zal egy éles kanyart fékezés nélkül, attól még az nem jelenti azt, hogy másik játékban is.
43.
43.
ps3
42: Azért az hogy :"nem véletlen nem vették már DLC-ket se," sztem nagyban befolyásolta hogy exklusivitást élvezett!!

Aki azt mondja hogy a 4 meg a dlc-k a legjobb gta-k ,azok arról tesznek tanubizonyságot,hogy -már bocsánat- de fingjuk sincs a gta történetéről!!! 1000 meg egy helyen utánna lehet olvasni,sőt fanatikusabbak régi ujságokat is megveszik,mert érdekli őket,az meg hogy már a GTA első része is mit tett le az asztalra ,elég durva volt az akkori játékokhoz képest!Nem hiszem hogy visszaesést,-vagy ahogy ti mondjátok,visszafele fejlődést - lehet tapasztalani!!

Ha jót akarnak,akkor mindenképpen forradalmi dolgot találjanak ki,NE KAPKODJÁK EL!!!!,részletekre nyúlóan vizsgálják át,mindentéren ...ha ezzel sikerrel járnak,akkor mi leszünk a legboldogabb GTA tulajdonosok!!!Egy GTAgamer!!!Peace
42.
42.
huszti
a DLC-kkel tényleg egész jó lett a GTA IV is, de szerintem is az SA a legjobb gta eddig. TEchnikailag az egész játékpiacon nincs párja az IV-nek,nem csoda, hogy annyira kicsi az fps, hisz elég durvándolgoztat mindent egyes hardvert a gép. ilyen törésmodellt utoljára a flat out 2-ben láttam. a sztorija tényleg nem volt elég jó.

sokan írják, hogy a VC volt az egyik legjobb hangulatilag. Igen, én is ezt gondolom, nekem is nagyon bejött, viszont én nem a sztorija miatt játszottam, mert az alapvetően elég gagyi volt, hanem azért, mert volt benne motor, meg csomó újdonság a GTA 3 után. ÉS vszeg ez lesz majd az új GTA-val is, telepakolják újdonságokkal. Sok munkáéjuk már nincs, kell 1 új sztori, új város. Sokminden már adott, ott az ejtőernyőzés, tuti benne lesz mivel a DLC-be bevállt, 1 repülőgépet megcsinálni benne semmiség, sztem az is lesz benne. Talán még a biciklire várnunk kell.
41.
41.
ACDC 4ever
#42: ha ígyvan akk sorry h leugattalak
40.
40.
dzsiádzsó
#41



Rossz helyen kopogtatsz, én úgy gondolom a GTA legdurvább, megelőzi korát, ilyen sérülés modellel el se hiszem hogy 30 fps-t képes kipréselni és 10-20 kocsit kipakolni. Egy mestermunka volt. Persze lehet mondani PGR-be szebb a kocsi, GOW-ba jobb a fedezék, de ezt a játékok összességébe kell nézni, nincs párja !!!



De ez nem mentesiti R* hogy rossz karakter választással egy kaki storyt, és nevetségesen lapi küldetéseket rakott bele, nekem a Gay Tony nagyon bejött, sokkal jobb mint a 4, ha egy ilyesmit SA kimaradt dolgokkal, új helyszínnel, normális story és karakterrel akkor jöhet, de nem véletlen nem vették már DLC-ket se, hidd el megosztotta az embereket, sokaknak csalodás volt!
39.
39.
ACDC 4ever
35: ennyit lehetett tenni. Bele sem tudsz gondolni,

hogy ebbe a látvány és fizikai megvalósításba mennyit

erőt kellett fektetni úgylátom ( ennyi idő alatt )

Ennyi erővel azt is számolgathatnánk hogy mennyi minden

nem volt a GTA 3-ban ami a gta 2-be megvolt.
38.
38.
mnmn1
#37: this is vegas se lessz rossz na meg la noire
37.
37.
Beau
Én úgy gondolom hogy a Ballad of gay Tony és The Lost and Damned

messze a legjobb Gta-ák. Jó A IV-se volt rossz de a DLC-k a legjobbak.
36.
36.
Killerbee
#36: Uj gta-t nem nagyon fogja zavarni a mafia ha nem egy tajt jonnek marpedig csaknem, max elvarasok teren befolyasolja.
35.
35.
trialboj
valaszolva azoknak akik azt kerdeztek/allitottak, hogy van ennel jobb, hat van a san ansreas, es jovore jon a maffia 2! szoval eleg nehez helyzetben lesz az uj gta, mert a maffia olyan dolgokat hoz amiket eddig nem is gondoltunk volna!
34.
34.
dzsiádzsó
#31:

Nem személyeskedés csak hülyeség volt amit írtál, abban viszont igazad lehet VC volt talán legjobb hangulatú :)

Az hogy SA-be ne lett volna egy jó központi karakter, és egy jó story :D:D:D hát ne haragudj, szerintem tök egyszerü én eldadogom neked SA storyát, de nézzél magadba és őszintén el tudod mondani mi volt a története VC-nek ?? :D tutira nem, de be googlézhatod hadd ne legyen igazam ;)



Az meg fölösleges mellé beszélés hogy NFS-ezzek, ráadásul nem is esett jól mert rühellem :D, kb annyit ért ez a szöveg mint az én menjél tetrisezni ha sok funkcio zavar :D:D



Lényeg lehetnek ízlésbeli különbségek, GTA4 egy nagy visszalépés volt, parádés grafika, és fedezékrendszer, no meg sérülés modell odavág, de hát konkurencia is fejlődött még jó hogy valamit csináltak is az elmúlt években mert a játék storyán ötlettelen küldetésein, nem látszott... Arról nem is beszélve SA több évre elég volt, rengeteg tartalom miatt GTA már senki nem is pörget liveon 100 barátlistámon ez mindent elmond..
33.
33.
Gaben X
hát ha polir és nagyon penge játszható gamert akarnak csinálni és a 4 nél jobbat akkor jövöre nem lesz semmi meg azután sem mert a rockstar nem olyan csapat aki csak ugy kihány egy szar játékot és játszatok.de majd látjuk
31.
31.
ACDC 4ever
31: bizony bizony :)



30: az 1. bekezdéssel teljesen egyetértek :)
30.
30.
iNKARNATE
#22: Marhasokat toltam a San Andreasszal, mégis a Vice City és a GTA IV a legjobb, SZERINTEM (nyilván, úgyhogy a személyeskedést hagyjuk is). Sokkal értelmesebb volt mindkettő, egy jó központi karakterrel, érdekesebb sztorival mint az SA. Ha autókat akarsz tuningolni akkor ott van valamelyik gagyi NFS rész, SAban megcsinálod a hűdejó autódat, 100 méterrel arrébb beborulsz az árokba, kigyullad csá, fölösleges. Evés- lehet enni, ad HP-t. Nehogymár random zabálgassak meg nézzem hogy hízik meg lefogy amikor érdekesebb dolgokat is csinálhatok - lásd küldetések. Ha ennyire a Sims-szel akarsz játszani, akkor nyugodtan told azzal, nem szégyen. Én maradok annál GTA-nál, amely relatíve hű az alapokhoz.



Nyilvánvalóan nem zavar a sok funkció a játékban, csak itt el kell különíteni, hogy mi képezi egy elvileg sztorira kihegyezett _akciójáték_ szerves részét és mi tartozik a Simsek Nyaralni mennek San Andreasba kiegészítőbe...
29.
29.
ATi0021
Nem értem miért kell egyből GTA V-özni. A R* múltkor is megcsinált egy technológiát és utána néhány részen át azt használta. Így maximum egy GTA IV lesz csak másik városban. Jobb optimalizációval, gazdagabb környezettel, és több lehetőséggel.



Személy szerint a legjobban annak örülnék, ha visszahoznák Vice City-t. Hangulatban az tetszett a legjobban. Ideje lenne már újra egy 80-as éveknek, Miami hangulatnak napsütéssel, tengerparttal és pálmafákkal, bikinis csajokkal. Aztán később miattam lehet San Andreas is vagy bármi más.
28.
28.
Killerbee
#28: Ahoz kepest a 30-as frameratet is nehezen nyogi csak ugy minta haverja.

( ok optimalizalas, de akkor is )
27.
27.
IceColdKillah
Én most karácsonyra kaptam meg a Saint's Row 2-őt ps3-ra. Mivel nagy GTA fan vok ezért gondoltam megnézem "a nagy konkurenciát".



Hát 50-50-re tudom értékelni, mert a grafika (manapság) már kis túlzással mondható szépnek; a bugokról pedig nem is beszélek; de ennek ellenére a karakter és a kocsik építése döbbenetesen jó lett, szal a GTA 5-nek nagyon fel kell kötnie a gatyáját!



De mivel hála az égnek az EA nem tud belepofázni a Rockstarosok munkájába ezért minőségi munkát fogunk látni!

Remélem a következő rész már 100%-osan ki fogja használni a ps3 lehetőségeit. (mivel a GTA4 csak 60%-ot használt ki)
26.
26.
Dagobert_bácsi
remélem hogy nem fogják elrontani! inkább jöjjön ki 3 év múlva egy újabb rész, de ne legyen rossz, addig meg elleszünk az előző GTA-kkal
25.
25.
ps3
6: úgy úgy!!!!!!!

Valahol mintha olvastam volna hogy már a IV fejlesztése alatt forgott az V..:S lehet kamu volt...de azért nem ketten dolgoznak ott,és biztos vagyok benne hogy volt benne valami kis igazság!!!

Peace emberek!!!És rengeteg Jó gameben,és ezek melett sikerekben gazdag Új évet Kvánok minden Progamer-nek!!
24.
24.
X-Master
egyébként nem tudja valaki, hogy hogyan, milyen e-mail címen lehet írni a gta készítőinek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...