Új RUSE mozgóképek láttak napvilágot

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 5.
  • Videó
Link másolása
Új videók láttak napvilágot az Eugen Systems által fejlesztett stratégiai játékból, amelyekben izgalmas harci pillanatoknak lehetünk szem- és fültanúi.
Új videók láttak napvilágot az Eugen Systems által fejlesztett stratégiai játékból, amelyekben izgalmas harci pillanatoknak lehetünk szem- és fültanúi.


A taktikai képességeinket hasznosíthatjuk majd a játékban, amely nem a megszokott stratégiai alkotások sémáját követi, hanem a parancsnok pozíciójába helyezi a játékost, akinek a megfelelő döntések meghozatalához legtöbbször csekély információtöredékek állnak csak rendelkezésére. A RUSE megjelenése még az év elején esedékes, a Ubisoft gondozásában.


Érdekel, hogy milyen is lesz a RUSE?
Olvasd el exkluzív bétatesztünket itt, a GK-n!
7.
7.
elite_hun
Én eddig azt hittem hogy a speckó képességeket (pl kamuflázs :P) végtelen deig használhatunk. de mondjuk így jonn legalább többet használhatunk. persze csak ha lejárt az idő ;D
6.
6.
drat576
nem rajongok a stratégiákért (mert ahhoz ész is kell :) de ez nem rossz (azért egy Black&White 3 mat bármikor bevállalnék ;)
5.
5.
Ecneb
#3: Ennek nagyon örülök, mert csak csatlakozni tudok cast22-höz!

Unalmasak már a régi hagyományos strategy játékok. Videóból viszont nagyon is színpatikusnak tűnik!
4.
4.
cast22
Köszi szépen. Csak videó alapján nehezebb volt eldönteni. Non várom már!!!
3.
3.
bete32
#2: Megnyugodhatsz. Én, mint bétatesztelő tudom, hogy a grafika nagyon szép, a játék meg valami eszméletlenül hangulatos és egyedi. Nem fogsz benne csalódni.
2.
2.
cast22
Egész jónak néz ki. A gameplay jelenetek egész meggyőzőek. A grafika első ránézésre, hááát...majd meglátjuk(de lehetne jobb is). Remélem úgy lesz ahogy ígérik és nem egy szokványos stratégiai gamet kapunk a kezeink közé... Abból van épp elég!
1.
1.
Theodor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...