Már készül a Mass Effect harmadik része

Link másolása
Az IGN nemrég elérhetővé tette a CES 2010-es interjút, amelyben Casey Hudson, a Bioware egyik fejese elárul pár dolgot a fejlesztésről.
Az IGN nemrég elérhetővé tette a CES 2010-es interjút, amelyben Casey Hudson, a Bioware egyik fejese elárul pár dolgot a fejlesztésről.


Hudson szerint az Xbox 360-as és a PC-s verzióba beépített achievementek segítettek a csapatnak a további fejlesztésekben, mivel nyomon tudták követni, hogy hogyan is játszották végig a legtöbben a játékot, milyen csapattagokat választottak, milyen döntéseket hoztak a játék során. Így a fejlesztők tudták, hogy merre kell vinniük a sorozatot, hogy mindenki ízlését kielégítsék. Továbbá Hudson megerősítette azt is, hogy a csapat már dolgozik a sorozat harmadik részén, viszont ennél több információt érthető módon ő sem adhat ki. A magyar számítógép tulajoknak viszont egy jó hírrel szolgálhatok: eddig nem lehetett tudni, hogy működni fognak-e a Mass Effect mentéseink az angol, illetve a hagyományos EU-s verzióval, de a hivatalos fórumokon megerősítették, hogy a nem angol nyelvű verziókkal is működni fognak az első rész mentett állásai. Bár semmi sem tökéletes, meglehet, hogy pár betű nem lesz a helyén a társalgások során bizonyos programozási hibák miatt. Még nem tudni, hogy melyik verziókat fogja érinteni ez a gond.
25.
25.
drat576
#25: a 2-ben külön befejezést kapsz ha 100% paragon vagy renegád vagy, az 1-ben én full para voltam, a végén meg addig dumáltam Sarennel amíg fejbe nem lőtte magát, de előtte azért megköszönte :))
24.
24.
Killerbee
#24: renegád (of kórsz)
23.
23.
drat576
#23: aztán majd jól gondold meg a 2-nél hogy melyik karrieredet töltöd be az 1-ből ;)
22.
22.
terenceHill
én most nyomtam végig az 1et és az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. A történet hihetetlen jó, graf is. Mondjuk a gyorsan doboló gépfegyvernek lehetet volna más hangja :)

Mielőtt kijön a 2, végig viszem renegádban is. Szemét leszek :)
21.
21.
drat576
#19: az asariknál nem különböztetnek meg nemeket de külsőleg emberi szemmel nézve "nőknek" néznek ki, amúgy Thane-nek is vannak biotikus erői, legalábbis a cinematic trailerben voltak, de én ennek örülök mert a biók nagyon jók a harcban
20.
20.
drat576
#20: nem biztos hogy módom lesz rá :) de nem szeretem a krogeneket mert sík bunkók és mindegyik egy brute, persze ez csak az én elvakult rasszizmusom :))
19.
19.
Sovereign
Drat miért akarod minden képpen kicsinálni a krogant ???
18.
18.
Csabb
Elég feltűnő, hogy már három biotikus csapattag van (Az Asari, Subject Zero, meg most ez a kis cicalány is.) Mindhárom nő (volt férfi Asari egyáltalán ? Van ezeknek nemük ? :)). Rájöttek, hogy az első részben senki nem választotta a bandába azt a biotikus fickót, aki a kezdőcsapatban volt ? :)
17.
17.
drat576
#17: igazad van, sajnos nem Liara volt az, csak hasonlított rá a scientist ruhás asari
16.
16.
forgonati
#9:



Hol láttad Liarat? Mert az a két asszári a trailer elején egyik sem ő volt szerintem.

Viszont Tali benne volt egy pillanatra. Ő a kedvencem :-)
15.
15.
Killerbee
#12: Kapsz bonuszokat az elejen meg RENGETEG dolog amit csinaltal az 1-ben !100%! kihatassal lesz a 2-re.



:D



Mondjuk mikor irtam ereztem h te hozza fogsz szolni :D



Jah es persze AAAAAAAAAAA
14.
14.
drat576
#13: a "lehet"-et javítsd ki egy "lesz"-re és azért több mint 1-2 dolog
13.
13.
megalonagyix
Remek! BioWaret félteni nem kell.
12.
12.
Killerbee
#12: Kapsz bonuszokat az elejen meg 1-2 dolog amit csinaltal az 1-ben kihatassal lehet a 2-re
11.
11.
pstomi
elözö rész mentését mire lehet használni a 2. részben?
10.
10.
drat576
#10: Gruntot valahogy kicsinálom :)
9.
9.
Killerbee
#9: Neked egy krogan kell meg subject zero :D
8.
8.
drat576
asszem Miranda tartós tagja lesz a csapatomnak :) de jó volt egy pillanatra liarat is látni
7.
7.
drat576
#7: örvendezek is tesókám, örülök hogy rám gondoltál ;)
6.
6.
Optimus Prime
#5: Azért a minőség nem menjen a mennyiség rovására... vagy fordítva? Inkább kevés, de marandót alkossanak, az 1 jó lett. Ha még a másik kettő is ilyen szintű lesz, marandót alkottak.
5.
5.
drat576
még a 2 sincs kész de én már most sajnálom hogy csak 3 rész lesz, eddig számomra ez az az univerzum amit igazán sajátomnak érzek
4.
4.
ACDC 4ever
3.
3.
Macifasz
Trilógiának készűlt, így sejteni lehetett, hogy hamarosan elkezdik. Az igazat megvallva én reménykedtem benne, hogy még a második rész előtt elkezdik, és akkor majd nem kell olyan sokat várni a folytatásra. Teljesűlt a vágyam.:-D Már csak pár hét és a kezemben tarthatom a CE-t....ejjjjj, alig várom!!!!
2.
2.
Sovereign
Én már a 2őt várom most meg megint a képembe vágnak 1 várakozást...
1.
1.
K.G.
Helyes. Készítsék is! A kettő szerencsére már itt van a küszöbön!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...