Új játékon dolgoznak a Mass Effect alkotói

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Új multiplatform játékon dolgozik a Mass Effect és a Dragon Age fejlesztéséért is felelős Bioware, ám egyelőre semmilyen konkrétumot sem tudni a készülő alkotásról.
Új multiplatform játékon dolgozik a Mass Effect és a Dragon Age fejlesztéséért is felelős Bioware, ám egyelőre semmilyen konkrétumot sem tudni a készülő alkotásról.


Hamarosan megjelenik a Mass Effect folytatása sőt, már a harmadik részen is gondolkodik a csapat, ám még nem tudnak nyugodni, és egy teljesen új játék fejlesztése is folyamatban van, legalábbis az egyik vezető dizájner szerint. Rob Bartel a Linkedin profilján keresztül közölte a nagyvilággal, hogy 2006 és 2008 között egy eddig bejelentetlen játékon dolgozott a cégnél, a multiplayer pályák kinézetéért volt felelős. Állítása szerint az új cím multiplatform lesz, tehát várhatóan PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik. Talán az idei E3-on lehull a lepel, és megtudjuk, hogy min is dolgozik még a Bioware sikercsapata.
17.
17.
Thalim
Ha kiadják a Dragon Age 2-öt az biztos hogy hozza majd a Bioware-töl elvárható szintet . Az a játék nagyon el lett találva .Pár napja láttam egy videot a neten a kotor 3-ból ,ha a fejlesztöknek sikerül olyan szinten megcsinálni mint az elsöt akkor biztos jó játék lesz .Úgy tudom hogy 2011-ben fogják kiadni .
16.
16.
drat576
#15: A Dragon Age 2 már be van jelentve, Mass Effectből meg a 3 is :), Kotor 3-mat meg szerintem a LucasArts jelentené be, szóval azt nem hiszem.
15.
15.
Thalim
Dragon age 2, Mass efect 2 és természetesen Kotor3 mivel ezen játék elözö részeit kivégeztem már nagyon várom a folytatást .Jó lenne ha már(ja a M2 két hét múlva jön ki ,el is felejtetem) bejelentenék a kiadásukat addig is marad a Dragon age márciusi kiegészitö lemeze.
14.
14.
mephi
A Dragon Age2-ből egy hatalmas lapáttal jöhetne, még az se bánom ha szívlapát lesz és hátbavág :)
13.
13.
SWBF2
kotor 3, adja az ég hogy kotor 3 legyen...
12.
12.
drat576
#6: Hát az igaz, hogy én is a Dragon Ageből kérnék inkább még egy pár lapáttal, persze csak a Mass Effect után :)
11.
11.
iNKARNATE
#10: Azért engem is sok kedves emlék fűz hozzá, szó se róla, ezen (is) nőttünk fel ! :)
10.
10.
The Lone Drow
#9: Jó ebben valóban igazad van :). De én nekem akkor is ez marad a kedvenc világom. Viszont a Dragon Age sötét világa is bejön számomra, a rtegény nagyon jó volt.
9.
9.
iNKARNATE
#8: Most itt Elminsterre, hétnővérre, meg hasonlókra akik megölhetetlenek (gyakorlatilag tényleg, elég megnézni egy D&D szabálykönyvben őket - lehetetlen). Így nehéz komolyan venni egy bármilyen világot fenyegető epic sztorit, hogy nem lépnek közbe :)



Eberronban nincs ennyi túltápolt hős pl. :)
8.
8.
The Lone Drow
#7: Igen tudom, hogy már nem az Atari adja ki szóval így alapból lehetetlen, de én örülnék neki :). Az, hogy túl tápolt hősök hát na mindenhol ilyenek szerintem.
7.
7.
iNKARNATE
#6: Ja igen, szerintem az NWN2 (ami Obsidian, nem Bioware) sokkal jobb volt mint az elso resz, es a tortenet is felnottebb volt. Igazabol a Dragon Agenel ereztem azt, hogy tokeletesebb a formula. Azt viszont erosen ketlem, hogy konkurenciat gyartananak a sajat jatekuknak...



A Wizards of the Coast licenszek pedig meg mindig az Atarinal vannak, (eppen pereskednek a hasbroval). Biowaret meg mostmar EA ad ki, szinten ketlem :)
6.
6.
iNKARNATE
Nem akarok senkit megseteni (nyilvan szubjektiv), de az utolso ertelmes forgotten realms rpg a baldur's gate volt... A vilag meg kezd egy kicsit unalmas lenni, plane ha az ember ismeri a (regebbi) konyveket. A tultapolt megahosok nagyon keves realis mozgasteret adnak normalis tortenet kialakitasara. Igy nalunk asztali rpg-zes szinten is erosen hatra kerult az FR. A Dragon Age nem fekete-feher es darkos vilaga nagyon bejovos volt. Persze FR is nehol van ilyen, de abszolut rosszul kommunikaljak a torteneteket belole :(
5.
5.
The Lone Drow
#4: Nem feltétlenül kéne folytatni azt csak abban a világban játszódjon :)
4.
4.
drat576
helyes, a Bioware-től még rossz játék nem jött ki (szvsz)

Lone Drow: Hát ők csinálták az NWN-t, tényleg nem lenne rossz mondjuk egy 3 :)
3.
3.
The Lone Drow
#2: Hát a film licenszje az a warnernél van (Aragorn's quest)
2.
2.
adikas
A gyűrűk Ura most ő hozzájuk került nem?

Lehet végre fogok hírt hallani a Lord of the rings War in the Northról.

Ha tévedek is esetleg valaki nem tud erről a játékról friss infot mondani,mert még csak annyit tudok hogy a nevet levédték.
1.
1.
The Lone Drow
jaj de jó lenne egy Forgotten Realms-es rpg....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...