Már megtekinthető a Tekken mozi előzetese

Link másolása
A King of Iron Fist Tournament újra megnyitja kapuit a világ legkeményebb harcosai előtt. De mindez milyen lesz a mozivásznon? Most belepillanthatunk!
A King of Iron Fist Tournament újra megnyitja kapuit a világ legkeményebb harcosai előtt. De mindez milyen lesz a mozivásznon? Most belepillanthatunk!

36.
36.
kgabe
viszont az is kiderül már ebből az előzetesből h Eddy persze h ki fog kapni... pár filmben amiben tök véletlenül van capoeirás az tuti veszít :S hihetetlen...
35.
35.
IceColdKillah
#38: Sebaj akkor DVD-n fogom megnézni! Bár ha a Dragon Ball-t vetítették akkor ezt is fogják!
34.
34.
Giga0509
#37: Ugye? Heihachin én is kiakadtam...az egész olyan ratyinak tűnik...de majd meglátjuk.Amúgy azt írta valaki ide nem jön moziba,csak japánba.Itt DVD-n jön majd ki.
33.
33.
IceColdKillah
Yeeeeeeeeee!!!!!! Na végreeeeee!!!!! Imádom a Tekkent!!!

De amikor megláttam Heihachi-t akkor infarktust kaptam! TAGAWA mint Heihachi??? Jézusom! Ez karakter elleni vétség! Minden esetre megnézem a moziba! Remélem Hwoarang rendes szerepet kap és nem az első körben fog kiesni! Mind 1 majd meglátjuk!
32.
32.
gancsattila
Én igazi Tekken b.zi voltam/vagyok egyelőre még várok a ps 3-mal a Gran Turismo 5-ig de a Tekken 6 is tuti vétel lesz És ha kész lesz ez a film tuti letöltöm netről és megnézem bár biztos nem lesz Hollywoodi kasszasiker de szerintem megér majd egy-máfél órát a fotelben...ha szar lesz a film legfeljebb benyomom a ps-t és nyomok egy Tekkent:)
31.
31.
wigyory
Ez sem tiszta harc lessz, recseg, törik a csont, megdolgozzák alaposan egymás testét, majd porig alázza az eggyik a másikat, és jön egy újjabb harcos... meg a maffiás zsarolás, nők, lóvé... tetszik, megnézem.

.. hisz csak egy maradhat..
30.
30.
TJJJ
#33: Az első Mortal film sztem nagyon jó volt. Nem vette komolyan magát, pont ez tetszett benne. A másodikról meg csak rosszat hallottam...
29.
29.
farkas1
Ha a 300-ból a filmre góndolok, olyan kemény lessz a tekken akkor lehet megnézem.De láttam a mortálnak a filmjét is na az téleg szar volt,remélem ez nem lessz olyan :)
28.
28.
Norbi-wan
Az elején gondoltam: Na ez fos lesz, de aztán meghallottam a zenét ... és egyből jött: Ilyen zenével csak nem lesz fos.
27.
27.
kgabe
Trailer alapján jónak tűnik. Kíváncsi vagyok h milyen lesz. Remélem nem olyan lesz mint a Dragon Ball film... De akkor is kötelező darab lesz amit meg kell nézni. :P



Aki meg teheti próbálja ki a Tekken valamelyik részét. Akár az 5 vagy a 6-ot de ha a 3at vagy éppen a Tag tournamentet az sem gond hisz ezek sikerültek a legjobban.
26.
26.
a3a
Hát... azér kicsit jobb fejeket is lehetett volna találni(főleg Jinre és Dragunovra gondolok). Lili meg Asuka hova lett?!
25.
25.
Samu
Eddig nem is hallottam efelől,de a játékot PS2-es koromban kedveltem...azt hiszem egyszer biztos megnézem!Anno a rajzfilmmel is így voltam...Kösz az infót a filmről!
24.
24.
zgreen
Nem Jatszotam meg Tekken Jatekal de ez Jofele.
23.
23.
Aramisz93
Szerintem jók a szereplők. Raven és Eddie karaktere teljesen jó. Egy jókis délutáni film lesz ez.
22.
22.
Horvi14
21.
21.
iNKARNATE
Amikor először látjuk Jin-t a tekken3ban ugyanilyen kis gyökér :) másrészt két percből meg nem derül ki hogy miről is szól. Tipikusan olyan, hogy ha szar akkor nem hullajt érte könnyeket az ember. Jókis B-filmnek tűnik amiben verekednek. Király.
18.
18.
Sulphur
Hát nem fogja űberelni a Mortal Kombat filmeket az fix! :)
17.
17.
T-bag
Szerintem nem sokat láttak a játékból a készítők.Van akiket eltaláltak,de van akiket nem.Párat ki is hagytak.Költői kérdés:miért Bryan csinálja Jin ütését a trailer végén?Az alkotók odafigyelhettek volna jobban is,ha már a megcélzott közönség a rajongótábor.
15.
15.
felegyi
Azért lehetett volna összedobni valami sztorit, pl Eddie "Alvilági" üzleteiről, King pankrációjáról, Jin sötét énjéről... mondjuk a félnél, negyedénél vagy a végén valami random bunyó lenen a tagok között.
14.
14.
keiji maeda
JIn olyan kis makifiu benne azért a játékban nem ilyen de érdekes lesz azért meg kell majd nézn i:D :D :D
13.
13.
MadDragon
Lesz egy King of Fighters-es film is, aminek címen kívűl semmi köze a játékhoz.
12.
12.
brolin10
Hát ez kb. olyan dragon ball evolution minőség.Majd meglátjuk h milyen lesz. :S
9.
9.
drip
Vááááá Guppi azért a Sick Puppies befigyel a végén :)
9.
9.
Seib
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...