Tekken 7 PC, PS4, XBOXONE

A 2015-ös játéktermi premier után 2017 nyarán végre PC-re és konzolokra is megérkezett a Tekken 7.
Típus: Akció, Verekedõs

Tekken 7 - szeptemberben jön a harmadik szezon

A Tekken 7 rendezője, Katsuhiro Harada egy előzetes kíséretében jelentette be az idei EVO 2019-en, hogy szeptemberben rajtol el a játék harmadik szezonja, ami sok-sok újdonságot és két új karaktert is hoz magával.

Tekken 7 - Julia és Negan a fedélzeten

Összevont előzetest kapott a Tekken 7 második szezonbérletében szereplő következő két DLC-karakter, melyek megjelenési dátuma is egy napra esik. Érkezik Julia Change és Negan a Tekken 7 világába.

Tekken 7 - Negan és Lucille közbelép

Ha megvan a második szezonbérlet, akkor mától már játszhattok is a Tekken 7 két visszatérő karakterével, Armor Kinggel és Craig Mardukkal, de a hír nem is miattuk, hanem a The Walking Deadből ismerős Negan miatt érdekes.

Tekken 7 - hárommillió eladott példány felett

A Bandai Namco nem panaszkodhat a Tekken 7 eladásaira. A verekedős játék már több mint 3 millió otthonban talált gazdára. Ezzel a széria összesített eladásai lehagyták a Street Fighter-sorozatot is.

Tekken 7 - videón a második szezon újdonságai

Mától indul a Tekken 7 második szezonja, és a premier apropóján a Bandai Namco megmutatta, milyen új tartalmaknak és fejlesztéseknek örülhetünk, ha megvesszük a 25 dolláros Season Pass 2-t.

Tekken 7 - a Walking Dead Neganje is csatlakozik

A The Walking Deadből ismerős fazon, Negan és az ő szögesdróttal körbetekert baseballütője, Lucille is csatlakozik a Tekken 7 kompániájához. A Bandai Namco a hétvégi EVO 2018-on leplezte le a Season 2 tartalmának egy részét.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Egyéves a Tekken 7 - ingyen DLC-t kapunk

Lassan egy éve püfölhetjük egymást a Bandai Namco bunyós játékának hetedik részében. Az eseményt megünnepelvén hamarosan a markunkat ütheti egy rakás kosztüm, mégpedig teljesen ingyen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.

Tekken 7 - a jövő héten érkezik Noctis

Tavaly november óta tudjuk, hogy a Final Fantasy XV hőse is csatlakozik a Tekken 7 kompániájához. A Bandai Namco az új trailer mellett megerősítette, hogy március 20-án csaphatunk le Noctisra.