Tekken 7 PC, PS4, XBOXONE

A 2015-ös játéktermi premier után 2017 nyarán végre PC-re és konzolokra is megérkezett a Tekken 7.
Típus: Akció, Verekedõs

Tekken 7 - ősszel érkezik a negyedik szezon

Nem áll le a Tekken 7 támogatása, így idén ősszel friss tartalmak érkeznek hozzá a negyedik szezon képében. Sajnos új karaktereket még nem mutattak be, de rengeteg aprósággal fogják bővíteni a játékot így is.

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Négy új címmel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet azokról a játékokról, amelyek az Xbox Game Pass könyvtárát bővítik majd a hónap során. A konzolosok három remek játéknak, a PC-sek pedig két indie gyöngyszemnek örülhetnek.

Tekken 7 - szeptemberben jön a harmadik szezon

A Tekken 7 rendezője, Katsuhiro Harada egy előzetes kíséretében jelentette be az idei EVO 2019-en, hogy szeptemberben rajtol el a játék harmadik szezonja, ami sok-sok újdonságot és két új karaktert is hoz magával.

Tekken 7 - Julia és Negan a fedélzeten

Összevont előzetest kapott a Tekken 7 második szezonbérletében szereplő következő két DLC-karakter, melyek megjelenési dátuma is egy napra esik. Érkezik Julia Change és Negan a Tekken 7 világába.

Tekken 7 - Negan és Lucille közbelép

Ha megvan a második szezonbérlet, akkor mától már játszhattok is a Tekken 7 két visszatérő karakterével, Armor Kinggel és Craig Mardukkal, de a hír nem is miattuk, hanem a The Walking Deadből ismerős Negan miatt érdekes.

Tekken 7 - hárommillió eladott példány felett

A Bandai Namco nem panaszkodhat a Tekken 7 eladásaira. A verekedős játék már több mint 3 millió otthonban talált gazdára. Ezzel a széria összesített eladásai lehagyták a Street Fighter-sorozatot is.

Tekken 7 - videón a második szezon újdonságai

Mától indul a Tekken 7 második szezonja, és a premier apropóján a Bandai Namco megmutatta, milyen új tartalmaknak és fejlesztéseknek örülhetünk, ha megvesszük a 25 dolláros Season Pass 2-t.

Tekken 7 - a Walking Dead Neganje is csatlakozik

A The Walking Deadből ismerős fazon, Negan és az ő szögesdróttal körbetekert baseballütője, Lucille is csatlakozik a Tekken 7 kompániájához. A Bandai Namco a hétvégi EVO 2018-on leplezte le a Season 2 tartalmának egy részét.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.