Tekken 7 PC, PS4, XBOXONE

A 2015-ös játéktermi premier után 2017 nyarán végre PC-re és konzolokra is megérkezett a Tekken 7.

Nagyon úgy néz ki, hogy készül a következő Tekken-játék

A hétvégén rendezték meg a verekedős játékok legfontosabb bajnokságát, az EVO-t, ahonnan természetesen a résztvevő kiadók és fejlesztők bejelentései sem hiányozhattak.

Augusztusban rajtol a Tekken: Bloodline

A Netflix egy új előzetes társaságában jelentette be, hogy augusztusban tűzi műsorra a Tekken-sorozatot feldolgozó animéjét.

A Tekken 7 karakterei is csatlakoznak a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdownhoz

A Sega újabb crossovert jelentett be a népszerű verekedős játékához, ezúttal a Tekken 7 karakterei teszik tiszteletüket benne.

Animációs Tekken-sorozat érkezik a Netflixre

Jin Kazama lesz a főszereplője annak az animációs sorozatnak, ami a Bandai Namco és a Netflix együttműködéséből születik. A Tekken: Bloodline megjelenésére még idén számíthatunk.

Ezekkel bővül szeptemberben a PlayStation Now

Szeptemberben is újabb játékoknak örülhetnek a PlayStation Now előfizetői – szám szerint hatnak. A Sony igazán színes palettáról válogatta össze az e havi alkotásokat, van miből megtalálni a kedvencünket.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Tekken 7

Katsuhiro Harada, a Tekken-széria producere jelentette a Twitteren, hogy a Bandai Namco verekedős játékának legutóbbi részéből (stílusosan) már több mint hétmillió példány talált gazdára.

Tekken 7 - így bunyózik a lengyel miniszterelnök

Lidia Sobieska, Lengyelország miniszterelnöke úgy hajtogatja össze Heihachit és Jin Kazamát, mintha nem lenne holnap. A legújabb DLC-vel érkező karakter egy látványos gameplay-bemutatóval készül a nagy fellépésre.

A Sony felvásárolta az Evo bajnokságát

A jövőben a Sony Interactive Entertainment felügyelete alatt zajlik majd a verekedős játékok legnagyobb bajnoksága, az Evolution Championship Series. Az idei verseny nem marad el, de online keretek közt zajlik majd.

Tekken 7 - újabb karaktert teaselnek a készítők

Vadonatúj Tekken 7-karakterről tett közzé egy rövid teaser videót a Bandai Namco nemrég a Japan Fighting Game Publisher Roundtable esemény alkalmából. Az új harcosról eddig mindössze annyit tudunk, hogy Lengyelországból érkezik.

Launch trailer-trió kedd délutánra

Úgy tűnik, a mai nap hivatalosan is a launch trailerek napja, ami nem meglepő, hiszen ennyi nagy megjelenéssel a nyakunkban könnyen feltorlódnak a különböző játékok utolsó kedvcsinálói. Ezekből válogattunk össze még egy párat most.