Megerősítve: idén jön az új Ghost Recon

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár pontos részleteket most sem hallottunk, a Ubisoft azt megerősítette, hogy még a következő üzleti év során megjelenhet a Ghost Recon legújabb része.
Bár pontos részleteket most sem hallottunk, a Ubisoft azt megerősítette, hogy még a következő üzleti év során megjelenhet a Ghost Recon legújabb része.



A korábbi pletykák szerint az új rész a Future Soldier alcímet viseli majd, ám egyelőre hivatalosan nem ismert a következő Ghost Recon teljes neve. A cég vezérigazgatója, Yves Guillemot szerint mindenesetre nagy durranásra számíthatunk, a játék az Assassin's Creed legnagyobb riválisa lesz idén, márpedig Ezio legújabb kalandjaival úgy számol a francia kiadó, mint a következő hónapok legígéretesebb Ubisoft-játékával. A megújult Ghost Recon állítólag egészen más oldalról közelíti majd meg a lövöldözős játékok stílusát, ezért is kéretik fokozott figyelemmel követni a program készültét.
11.
11.
ATi0021
Végülis ennek is örülök, de azért egy Rainbow Six se lenne rossz. Remélem legkésőbb jövőre már az is jön. (meg H.A.W.X 2)
10.
10.
suti_88
örülnék, ha ezennel a PC-s is ugyan az lenne, mint a konzolos...legyen FPS...vagy FPS-TPS mint a Vegas, de legyen ugyanaz a 2
9.
9.
GreyWarden
#9: Tom, hogy nem egy műfaj, de sok hasonlóság van benne. Töbekközött a játékot hajtó motor és még néhány elemében, amúgy már várom, de nekem a Splinter Cell újabb része érdekelne inkébb
8.
8.
juhaszroli
Hogy jön egy akciós-lövöldözős játék ahhoz, hogy Ezio-val versenyezzen? Teljesen más kategória...inkább alázza a Codot...de Eziot hagyja....Ezio így tökéletes, nem kell rivális!! Nem tudják alázni :)
7.
7.
hedzsooo
Nekem az elso resze van meg, nem volt rossz, de nekem 1 picit neheznek tunt, nem is vittem meg vegig...persze, en nem is vok igazan FPS/TPS-akcio-jatek bajnok. :)
6.
6.
Mathia$
remélem nem lesz túl futurisztikus vagy scifi, am bejön.
5.
5.
Killerbee
#5: És pontosan aszerint is értette: eladás házon belül...
3.
3.
Kyuubi
Szerintem elég unalmasak voltak az előző részek, meglátjuk hogy ez milyen lesz.
2.
2.
zoli12i
én a demo-t vittem és nem volt rossz de a legjobb sem! ( a írányitás érdekes volt)
1.
1.
wildláma
várjuk, az előző részét még én (is) nyertem itt GK-n :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...