Ősszel jön a Sony mozgásérzékelős kontrollere

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 20.
  • Csúszás
Link másolása
Bár azt még mindig nem tudni, hogy valóban Arc lesz-e az új kontroller végleges neve, a Sony bejelentette, hogy csak ősszel kerül boltokba az eszköz.
Bár azt még mindig nem tudni, hogy valóban Arc lesz-e az új kontroller végleges neve, a Sony bejelentette, hogy csak ősszel kerül boltokba az eszköz.

A csúszás oka a játékfelhozatal: úgy látszik, a tervezett tavaszi megjelenés után csak kevés olyan programot találtunk volna, ami támogatja is a mozgásérzékelős kontrollert. Az újabban Arc néven emlegetett kiegészítő így csak ősszel kerül boltokba, ám akkor a Sony ígéretei szerint minden igényt kielégítő választék vár majd a vásárlókra - állítólag nem csak a Sony, hanem más neves játékgyártók jóvoltából is. Az ősszel jelenik meg a rivális Natal is: ha minden jól megy, komoly versenyre számíthatunk.
26.
26.
MatNob
Nekem jobban bejön, mint a Natal... Az E3as Tech Demo meggyőzött. El is mondta a tag, hogy megtanulták az EyeToy-nál, hogy sokszor kell a kontroller.

És a Wii-t az alap bárgyúságán kívül a pontatlansága teszi számomra érdektelenné.

25.
25.
sallcsa
sztem tök jó most ki nem akar egy új mozgásérzékelőt
24.
24.
klemid
23.
23.
Sir-Vival
Szerintem nem sok újat tud hozni a Natal a szimpla kamerás dolgokhoz képest (ld. PS2 EyeToy, PS3 PSEye) http://www.youtube.com/watch?v=Bhlq_GhYGsM


Az Arc legalább akkora durranás lesz, ha nem nagyobb - a PONTOSSÁGa miatt. Akár egy RTS is vezérelhető lehet, székben ülve, nem hülye pörgőrúgásokkal bohóckodva.

A csöpp kicsi lányokat meg a Wii már rég elvitte...
22.
22.
X360_FaNbOy
#21: jah és a wii meg a lányos dologhoz hozzátenném azt ahogy K2 tezsvíír xD mondta a wii kontrollerje hosszúkás alakú (amit szeretnek a lányok xDDD)
21.
21.
X360_FaNbOy
#19: nem úgy értem, valami technikai cucc...ami összehozza a kettőt.

de szerintem is a kézzel fogható fotelből játszható kontroller a legjobb! :)

viszont a natal egy újabb réteget fog bevonni a videojátékok világába, mint pl. a wii is tette a lányokkal, azis natalt fog venni aki fogyni akar xD
20.
20.
thelegendary
Amúgy sztem az alap kontroller lesz nekem mindig a favorit! :)
19.
19.
thelegendary
#18: Vagy a Natalban nincs meg ami kellene egy hardcore játékhoz. :(
18.
18.
X360_FaNbOy
#17: natalból is volt gameplay, pl: Burnout

viszont nem nagyon tudnak gameplayt mutatni (ha igaz amit a rédijóban mondtak), mert a kiadott játékokban nincs meg valami ami kell a naatlahoz.
17.
17.
Pain
De RE5 gameplay volt PS3-on. Ennyivel többet láttunk már mint a Natalból. Tök mind1 egyik sem érdekel amúgy:D Ez egy kicsit közelebb állna hozzám, hiszen mégiscsak kézzel fogható dolog. Marad a jó öreg controller!
16.
16.
dzsiádzsó
#14: Szerintem kicsit elszívta az agyadat a konzolod,,,, hülyeségeket írsz, am meg sony és gameplayt hagyjuk mer elég vicces stroyk voltak idáig is.. :D
15.
15.
Batri
#14: az csak egy bemutató volt, olyat a natalból is mutattak... legalább néznél utána...
14.
14.
klemid
#13: Hat az E3on mutattak belole gameplayt. Natalbol meg egy traillert sem.
13.
13.
Batri
#7: bármit mondhatnak...én is mondhatom, hogy a kutyám tud repülni. gameplay-t pedig még ebből sem láttunk...

12: pont azért irta. az a cég, aminek részben köszönhető a 3D újra előtörése, "lecopy-z" egy 5 éves technológiát, az kicsit cinkes...
12.
12.
klemid
#2: Amugy vicces, hogy feldobod a 3D amikor a Sony jelentette be elobb...
11.
11.
TOMCAT 84HUN
ezt a poént már réges rég előték! viszont a 3D nagyon nagy ujdonság lesz. ara kelet volna koncentrálni inkáb
10.
10.
Mathia$
#9: ja már jöhetne egy, hasznos lenne.



A sony közleménye szerint 3x pontosabb mint a wii-s cucc.
8.
8.
klemid
8.
8.
klemid
#8: *PS-es fiuk



Sorry de mikor lesz szerkesztes gomb?
7.
7.
klemid
#6: Allitolag az "Arc" sokkal jobb mint a Wii. Ezt ellitottak a Wii-s fiuk. Azert szerintem pont jo mert a Wii vezeti a piact es ha te olyanokkal akarsz hadonaszni akkor azt megteheted jobb grafikaval is. Natal-ra meg kivancsi leszek. Elvegre meg nem lattam "gameplay" videot belolle.
6.
6.
ppgabesz
igaz kicsit fura. de a sixaxisban nem konkrét mozgásérzékelő volt, csak Gyroscope. az nem ugyanaz. de valóban blőőő hogy ilyen botos témával tolják. és persze ha bárki fel tud világosítnai akkor szívesen fogadom, de nem értem hogy igazából mi is a különbség a wiimote és a Arc, v mi a csecs között. ne mlátok különbséget. a nintendo már több éve kiadta a wiit, mikor az e3on villogtak, hogy fú nézzétek a srác azzal kütyüvel kardozik a playstationjén :O wow... :P
5.
5.
Takuma Sato
jóvan ugráljatok csak a tv elött.

Hajrá hajrá.
4.
4.
XDannyL
#3: De a Natalon azért jóval többet kellett dolgozni, az mégis csak egy teljesen új dolog.
3.
3.
Shadi
#1: én pld. (és szerintem még sokan mások) jobban szeretik ha van a kezedben egy kontroller, mint hogy nincs semmi (natal) és ugrálsz össze vissza.. ez E3-on mutatták hogy miket lehet csinálni a ps mozgásérzékelős kontrollerével, és az még csak béta volt, de szerintem több értelme volt mint a natal-nak..
2.
2.
XDannyL
Na ezaz, ezt nem éretm én se (már írtam egy másik témához), hogy a Sony most elővette a Wii-nek a kontrollerjét és fejlesztett rajta egy kicsit. ENNEK SEMMI ÉRTELME!!! Kezd kibontakozni a 3D, erre ők előállnak egy 4-5 éves technikával. Lehet hogy én tévedek, javítsatok ki ha nincs igazam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...