Nem lesz több Burnout Paradise DLC

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Criterion Games játéka két év alatt megannyi változást és kiegészítést megélt, ám ennek vége, nem lesz több letölthető tartalom a játékhoz.
A Criterion Games játéka két év alatt megannyi változást és kiegészítést megélt, ám ennek vége, nem lesz több letölthető tartalom a játékhoz.

Ugrás a galériához


A Burnout Paradise nagy sikereket ért el, és ez köszönhető annak, hogy a fejlesztők a kiadás után is sokat foglalkoztak a játékkal, ezt bizonyítja a rengeteg letölthető tartalom, amely egy rész pénzért, mások ingyenesen váltak elérhetővé. A csapat bejelentette, hogy ennek vége, nem készül több DLC a játékhoz, hogy az újabb alkotásokon tudjanak dolgozni. Szép eredmény két évig fenntartani az érdeklődést egy játék iránt, reméljük, hogy a következő nagy dobásuk is hasonló sikereket ér el.
5.
5.
ATi0021
Jók voltak a DLC-k, viszont azt nagyon sajnáltam, hogy fizetősek voltak és nem mind jött ki PC-re. Amúgy érthető, a döntésük, most Need for Speedet kell csinálniuk. Gondolom az sem fog DLC-k nélkül maradni. :)
4.
4.
mnmn1
helyes, heyes csak csinaljak a kovi reszt!
3.
3.
abydos
2.
2.
vicious
Elismerésem a Criterion Games-nek.

Most már jöhet tényleg egy új játék.

A Black folytatásának én is örülnék.
1.
1.
Dentis 360
Gondolom Ca$h-el együtt én már baromira várom a következő Burnout-ot vagy ideje lenne a Black folytatásával foglalkozni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...