Kamiya folytatná Bayonetta kalandjait

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A SEGA gondozásában megjelent játék hatalmas sikereket ért el a műfajra fogékony játékosok körében, Kamiya pedig szívesen folytatná Bayonetta kalandjait.
A SEGA gondozásában megjelent játék hatalmas sikereket ért el a műfajra fogékony játékosok körében, Kamiya pedig szívesen folytatná Bayonetta kalandjait.


A hack & slash műfajt kedvelő játékosok körében hatalmas sikereket ért el Hideki Kamiya, a Devil May Cry megálmodójának új játéka, amelyben a szépséges Bayonetta bőrébe bújhatnak a játékosok, hogy szembeszálljanak a korántsem mindennapi ellenfelekkel. Kamiya a GameInformer magazinnak adott interjú során elárulta, hogy szívesen folytatná a kalandokat, ám egy spin-off dologra gondolt. Talán az 500 évvel ezelőtti Bayonetta bőrébe bújhatunk, vagy esetleg majd Jeanne kerül a középpontba? Sajnos ezt még nem tudni, de bízzunk benne, hogy a kiadó is zöld utat ad a csapatnak, és nekiláthatnak a Bayonetta második részének.

Érdekel, hogy milyen lett a játék?
Akkor irány a Bayonetta tesztünk!
7.
7.
Yagami Light
Nekem sem volt vele különösebb bajom, ugyanis a látvány kárpótolt mindenért. Mondjuk kicsit zavart az, hogy pusztítás közben a sok effect-től meg ellenségtől Bayonetta kisasszony alig látszik és nem látom, hogy milyen mozdulatot végez éppen. Csak egy csomó gyűrűt látni, meg repkedő ellenségeket (persze nem mindig).
6.
6.
Takuma Sato
Hogy szépséges lenne Bayonetta? Hát ezen elbeszélgethetnénk, mert szerintem eléggé khm... pfff.

Szal nem az én stilusom, no de a játék, egyszerüen abbahagyhatatlan volt 7X kitoltam minden szintet végig jártam, és minden pillanata mesés volt. Egyszerüen nem volt olyan rész, ami nem tetszett volna, vagy idegesítőnek találtam volna, mert sok ily stílusu gémben elöfordul.
5.
5.
Ghost
#6: Bayonetta sem gagyi stílust képvisel, ha végigviszed, akkor megérted miért (ha végigvitted és nem tetszett, akkor nem szóltam). Egyszerűen Kamiya egy új szintre emelte a hack n slash műfajt, ami vagy bejön a játékosnak, vagy nem. Persze nem tetszhet mindenkinek, nekem személy szerint nagyon bejött, pedig eleinte féltem, hogy csalódni fogok. Persze megtalálhatók benne az animéra jellemző humor, de emellett rengeteg akció és epikus harcok is helyet kaptak.



Bayonetta vagány, mégis ízig vérig nőies stílusa adta el leginkább a játékot. Persze ha egy DMC5-öt is készítene, akkor sem lenne egy rossz szavam sem, de kellett már Dante mellé egy újonc is :)
4.
4.
Yagami Light
Én inkább jobban örültem volna annak, ha legalább ennyi energiát fektetett volna bele egy Devil May Cry 5-be és nem ezt a gagyi Bayonettát csinálja meg. Ez a játék valami eszméletlenül látványos és mindig felvetül bennem az a kérdés, hogy mi lett volna, hogy ha egy új Devil May Cry-t pakolt volna meg ennyi igényességgel. Persze nem a gagyi stílusra gondolok, amit a Bayonetta képvisel, hanem óriási Boss-ok, kivégzések, pusztuló környezet stb.

3.
3.
Kyuubi
Persze hogy folytatná, sok pénzt hozott.
2.
2.
Optimus Prime
PC-re nem tervezik? Bár ott van már a DMC, de...
1.
1.
zola2000
Ennek örülünk, nem mindennap jön akkora 10 pontos (edge) játék mint a bayonetta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...