Az Epic már bánja a Gears of War exkluzivitását?

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Michael Pachter elemző szerint az Epic már bánja, hogy kizárólag Xbox 360-ra jelentek meg az eddig Gears of War játékok - természetesen a fejlesztők nem így gondolják.
Michael Pachter elemző szerint az Epic már bánja, hogy kizárólag Xbox 360-ra jelentek meg az eddig Gears of War játékok - természetesen a fejlesztők nem így gondolják.



A Gears of War sorozat mestermű, ez kétségtelen, ahogy az is, hogy a játék remekül mutatott volna PlayStation 3-on is. Pachter úgy gondolja, ha az Epic akciójátéka multiplatform címként mutatkozik be, a siker és a megjelenés után elszámolható profit jóval nagyobb lett volna: becslése szerint 3-4 millió példány biztosan elkelne a játékból a Sony-pártiak körében is. Állítása szerint az Epic már bánja a Microsofttal kötött megállapodást, s alig várja, hogy újra multiplatform címet fejleszthessen; egyúttal megjegyezte: a külsős kiadók körében egyre ritkábbak lesznek a hasonló exkluzivitási szerződések. Természetesen az Epic egyáltalán nem így gondolja mindezt: a hivatalos válaszból kiderült, remek kapcsolatuk van a redmondi óriással és egyáltalán nem bántak meg semmit.
52.
52.
farkas1
Nekem a kedvenceim közé tartózik a Gears of War és grafikailag is ódavág.Megnéztem 3-dik rész előzetesét,csak már azt nem értem hogy ha a második rész,azzal van vége hogy felróbban az összes köcsög akkór kiváncsi vagyok milyenek lesznek az új ellenfelek.
51.
51.
360Petke
Ezaz 52. komment eléggé nevetséges de tényleg:) De nemkell törődni az ilyenekkel E3-n ott lesz az Epic..hátha Gears Of War 3-mat jelentenek be:)
50.
50.
Giga0509
#52: Porig alázza a boxos verziót? LOL azért hülyeségeket ne mondj....miért alázná porig? mert törlődnek a mentések? mert tele van buggal? és még 1000 baja van CSAK a pc-snek a port miatt....boxon ilyenek nincsenek... -_-"
49.
49.
Horvi14
én még mindig várom a napot amikor majd kiportolják PC-re :D elvileg az 1el is sokáig szarakodtak ...
48.
48.
CsocseX
A game valóban egy mestermű! Az első rész PC-n fantasztikus, és porig alázza magát a boxos verziót. Mindkettőt végigtoltam vagy 20-szor már, szóval tudom, hogy mit beszélek. A GoW 2 pedig... Adja az ég, hogy csináljanak belőle egyszer egy olyan PC portot, mint az elsőből, mert az a game valami eszméletlen lett. Iszonyatosan jó hangulat, grafika, összetett, kidolgozott helyszinek, és még a sztorira is rágyúrtak a srácok, ami még jobban felborzolta a dolgokat. Az első rész a másodikhoz képest csak egy 20 perces DEMÓ! Legalább egy olyan PC portot megérdemelne, mint amilyen az első rész lett, és garantáltan siker lenne. Talán mostmár nem annyira... Ezt előbb kellett volna.
47.
47.
bzsp
naná h bánja, elvégre az egyik legjobb játék, ezzel sokat veszítettek
46.
46.
kriszdrum
Hát sztem ha ez a játék múltiplatform lesz akkor fele ekkora siker sem lesz. Mert akkor a fejlesztőknek sokkal több mindenre oda kell majd figyelniük. eddig egy gépet kellett csak szem előtt tartani. Ezután majd az lesz hogy át gondolnunk kell a ps3-ra is na meg a pc korlátai-ra stb stb. Nem lesz ez igy jóó. A god of war sem mutatna valami jól az xboxon, ez a játék se legyen múltiplatform. Mert akkor nagyon el lesz cseszve!!!
45.
45.
Pain
#18: Én PC toltam és nekem úgy is bejött a játék. Szal ezek mellett én sem értem mi a baja:D Sztem egy jó játék lett, sajna boxom nincsen, pedig szívesen játszanék a második résszel is.
44.
44.
simon 555
#45: meg megoldhato lenne csak az MS szerintem nem olyan hulye....

még most is sokan vannak akik a Gears Of War végett veszenek Xboxot!

és ha multi cím lenne akkor csokkenne a konzol eladások száma is!
43.
43.
latyaa
yhe box 4ever ! GOW a legjobb am meg hülység h irjátok h ps3 a legjobb xbox a legjobb mindeki azt tartja leggjoban amilyen konzolja van nekem boxom van és én azt mondom h a box a legjobb de ha ps3am lenne akkor azt mondanám aza legjobb szal... de én nem szeretem a sonyt mmég karira kaptam egy ps3mat de nem tecet elatam vettem boxot és imádom:D
41.
41.
Mathia$
Érdekes... eddig majdnem az összes kiadó panaszkodott a ps3ra hogy nehéz rá fejleszteni meg minden meg drága meg nem nyereséges... biztos nagyon meg votak tömve dollárokkal.

Gears 3 tényleg szép lenne ps3on , kérdés hogy megoldható lenne-e a Ms jóvoltából.
40.
40.
crytek
#38-ra:



Hát ha nem tájékozodsz mielőtt cselekszel akkor ezt ne a Májkroszofttot hanem magadat hibáztassad.

Nem mellesleg minden ezzel van tele hogy nálunk nincs live és hogyan kell regelni tölünk live accountot hogy jó legyen.



Szerencse hogy a pc-s live ennyire "szar" lett.1 játék kódjával lehet elég sok game-et tolni mintha eredeti lenne:



Faltout UC (ennek a kodjával) Resident Evil 5 ,Batman AA,Red Faction Guerilla,Street Fighter 4,Fuel,Gears of War,Star Wars Republic Heroes,Kane & Lynch: Dead Men,Battlestations: Pacific



De sajna ez a jóság véget ért mert sok év után végre rájöttek hogy lehet csalni és az újaknál már nem müködik ez :(

Dirt 2-nél is már csak az acsikat adta de multizni nem lehet vele!

39.
39.
Killerbee
#42: pc-n fejlesztik, optimalizálják de konzolra aztán azt portolják vissza pc-re. Érdekes mi?:D
37.
37.
ACDC 4ever
hát akkor ez epic fail :d
36.
36.
megalonagyix
De a multiplatform játékok általában szebbek boxon, mert onnan portolják ps3ra.
35.
35.
360Petke
Szerintem semmi baj nincs ezzel. Nekem van Boxom és örülök,hogy exkluzív játék ez meg a Forza,halo stb. Mert eddig úgyjárt a Microsoft h XBOX (az első) szavatossági ideje 3 év volt ps2 re mai napig jönnek a játékok.Szóval én örülök ha a PS3-om tulajok szívják a fogukat.mert én is szívom...Uncharted 2,Heavy Rain,The last guardian,killzone 2,god of war:) Meg még a MAss Effectnek örülök h a mi oldalunkon van:)
34.
34.
Drider
A pénz beszél... amíg ott a pénz, addig a Májkroszoftot kell dicsérni, egyébként meg a PS3 a legjobb konzol... Érdekes volt pl. az UT3 PC-PS3 exkluzivitása az első évben, amint dicsérték a PS3 képességeit... Persze a Gears of War csak X360-on mutat jól, mivel a szerződés is ezt mondja... A Májkroszoft már csúnyán leírta magát előttem, amint ellopta a DiRT2 LIVE-os kódomat, mondván "nem támogatott ország fia vagy"....
33.
33.
bledzer
bocs a sok elírásért:) álmos vagyok
32.
32.
bledzer
Közbe kell egy ijen ilyen játékkal lazulni. Pl egy pár órás opertion flashpoint-os izzdás után kellemes érzés codban pöccintésre 100akat lemészárolni. Viszont ezzel visszafele fejlődök:)) egy Burnout Paradise után olyan katasztrófálista Dirteztem hogy az kész:))
31.
31.
Krekk
Na ez benne van abban a kábé 5 játékban amit hiányolok mióta eladtam a 360am (bár szomorú, hogy csak 5 ilyen cím van..)

Egyébként biztos kaptak egy "kis" kárpótlást az MStől, úgyhogy nem féltem őket. Az exkluzívok meg szerintem fontosak különben mi a francnak lenne ps meg 360? Sztem exkluzívok lesznek, hisz ez az egyik vásárlásösztönző a konkurenciával szemben, és ha kell bizony megfizetik a cégek a fejlesztőknek a hűséget.
29.
29.
drat576
#32: nem kell ordítani :) a sony ugyanezt csinálja a másik oldalon, pénz beszél, ennyi ,aki annyira szeretne vele játszani vegyen Boxot és kész, nincs rá keret?, sebaj majd pár év múlva bepótolod, nem kell itt fennakadni ilyesmiken :) a lényeg a pozitív energia, annyi user árasztja itt a negatívot, nah mind1, még a végén engem is megköveznek (amúgy nincs nekem se Boxom)
28.
28.
Horvi14
ROHADT MICROSOFT!! most ezér nem játszhatok az egyik kedvenc játékom folytatásával :@ eddig is utáltam őket... az Epic mega kedvenc fejlesztőm :P
27.
27.
Oliver S96
kövezzetek meg, de nekem valahogy nem jött be a játék, próbálkoztam vele többször de olyan... unalmasnak találtam
26.
26.
drat576
én csak az 1-gyel játszottam, egész jó volt, szép grafika stb, de nem volt számomra akkora nagy szám, lehet hogy a 2 jobb, de nincs Boxom, úgyhogy még a 3-ból is kimaradok valószínűleg, szerintem a sorozat annyira nem kivételes hogy exkluzív cím legyen, meg ha már microsoft akkor a drága windowsra is jöhetne nah de sebaj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...