Tizenöt dollárba fáj a hozzáférés a Cerberushoz

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Update - A Mass Effect 2 dobozában található aktivációs kód nélkül tizenöt dollárba fáj majd a Cerberus Network, és még így sem lesz minden DLC ingyenes.
Az újonnan vásárolt Mass Effect 2 dobozában található aktivációs kód nélkül tizenöt dollárba fáj majd a Cerberus Network, és még így sem lesz minden DLC ingyenes.

Ugrás a galériához

A legutóbbi rádió során már hallhattatok a Cerberus Networkről: ez lesz az a szolgáltatás, melyen keresztül a rajongók újabb tartalmakat tölthetnek majd le a Mass Effect 2-höz. A rossz hír az, hogy a hálózat azoknak kedvez, akik újonnan, boltban vásárolták meg a játékot, ugyanis csak a dobozban található aktivációs kód felhasználásával ingyenes a hozzáférés a rendszerhez. Az Electronic Arts ezzel szeretné visszaszorítani a használt játékok csereberéjét, s ha emlékeztek, hasonló trükköt vetett be a The Saboteur megjelenése után is: a hírhedt nudi-peccs csak akkor volt ingyenes, ha a játékos rendelkezett a fóliás termékekhez járó kóddal.

Aki tehát használt játékot vesz, kénytelen lesz fizetni az extra tartalmakért: friss hírek szerint mintegy 15 dollárra rúg a hozzáférés ára, s a ráadás, hogy ezek után csak a DLC-k egy része lesz ingyenes, hiszen ahogy az lenni szokott, a nagyobb léptékű extrákért fizetni kell majd. A DLC-k tartalmáról még mindig nem tudunk pontos információkat: a fejlesztők annyit mondtak biztosra, hogy a kiegészítőkkel szeretnék összekapcsolni a várhatóan 2012-ben megjelenő Mass Effect 3-mal az új rész történetét. A Bioware egyik munkatársa egyébként azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a jövőben a Földre, a Vénuszra vagy a Marsra is ellátogathatunk majd Shephard kapitánnyal.

Update: A Bioware ma bejelentette, hogy a fizetős DLC-k eléréséhez nem lesz szükség Cerberus-hozzáféréshez, azok más úton is beszerezhetők lesznek.

28.
28.
Avisto
Egyetértek Raam989el a fordítást illetően. Ha valakinek így jön be, használja. De igazán lehetett volna egy nyelv kiválasztó menü azoknak akik inkább eredeti nyelven tolnák.

Szerencsére egykét file megbuherálásával ki lehetett kapcsolni a magyarítást és visszaállt angolra dehát akkor is.

Pont a C-Sec tök jó példa amúgy, fordítsák le a nevet ha nagyon akarják de a rövidítést minek? FBI, CIA hol vannak lefordítva pl? Vagy a cég és személynevek (még ha beszédes név is):M$= Picipuha? George Bush mint Bokor György?
27.
27.
Skyer
Néhány játékban valóban zavaró, hogy magyarra fordítanak valamit, de itt szerintem ennél a játéknál nem.
26.
26.
Raam989
Maradt volna C-Sec. Az egy olyan mint egy cég neve. Az Apple-t sem fordítjuk le magyarra...
24.
24.
peterpal7
#22: Akkor menj el fordítónak -.-

Szerinted mire lehetne fordítani?
23.
23.
Skyer
#22: Mert, hogy fordítanák? F-Biztos? Hülyébben hangzik mint az F-Véd..
22.
22.
Raam989
#19: Minőségi mi...? C-Sec = F-Véd... no comment...
20.
20.
Killerbee
#18: Neki ha használtam veszed az olyan mint ha letöltenéd. Ő nem kap érte semmit. Persze ez most olyan dolog h így jártak :D
19.
19.
Skyer
Nálam is a money a gond, de amint megvan rá a pénz, akkor megveszem, és nem fogom letölteni, kibirom, hogy ne angolul játszam.. :D Magyarul jobb, ha olyan minőségi a fordítása, mint a előzőnek.

18.
18.
Exinor
Azt, hogy ki akarják szorítani a warezolokat megértem, az jogos, de nehogy már a használt játék cserélőkkel és vásárlókkal is kicsesszenek.

Engem ez személy szerint nem érint, mert PS3-am van, de arra is jön még EA játék, és nem szeretnék egy két rugást a képembe amikor beszerzek egy játékot és a tartalmakat azért nem tudom elérni, mert használtak. Büntetni az embert mert a legális játékvásárlás olcsó formáját választja... az Activisionból kinéztem volna, de ....
17.
17.
Horvi14
14: sztem vidd el szervízbe megnézetni. lehet h kapsz vmi díjat mer nálad fordult ez először :P
15.
15.
norbi155
#14: dobd ki a kukába :)
14.
14.
Beau
Bekapcsolom a ps3-at és a menü helyett piros lesz a képernyő és azt írja ki hogy: sireus error. Contact technical support for assistance
13.
13.
drat576
#12: hát jah, a BioWare jobbat érdemelne :(
12.
12.
norbi155
"Enkórrr" nevezetü törrentoldalrol , amin én egyáltalán nem vagyok fent :D még nem is halottam rolla :D már több mint 2000 en lehuzták és ez még nem is a magyar verzió :( ezt a szégyent :( én tuti megveszem :D
11.
11.
drat576
nah szerintem ez tökre rendben van, így van értelme megvenni a játékot
10.
10.
Beau




Akinek van ps3 az segítsen! Bekapcsolom a ps3-at és a menü helyett piros lesz a képernyő és azt írja ki hogy: sireus error. Contact technical support for assistance.Gyorsan írjatok vissza!!!!!!
9.
9.
simon 555
#8: nem hinném,hogy bukni fognak...

az igaz,hogy valoszínuleg sokan letoltik de szerintem sokan meg is fogják venni!ha nem is rogton de biztosan meg fogják venni:)én legalábbis biztosan!
8.
8.
Diego1994
Tölthető a Mass Effect 2 pc-n. Sajnos már mindenütt fenn van.

Sokat fog bukni a Bioware....
6.
6.
gyonax
attól még hogy az elsőben nem lehetett lehet hogy itt lehet. sztem a dlc-kre vonatkozik... amúgy meg nem hiszem hogy félni kéne mert úgy is vki felteszi majd netre a cuccost:D
5.
5.
simon 555
#3: érdeklodj a GSO-n!gondolom valaki csak megmondja aki játszott vele:P
4.
4.
megalonagyix
3# Első részben sem lehetett.
3.
3.
Jocilus
Ezt,hogy majd el lehet jutni a Földre,Marsra meg Vénuszra...ezt a 3. részre érti?Ezek szerint a 2. részben nem lehet a Földre menni??
2.
2.
Tilla25
Én valószinüleg nem fogom meg venni ezt a játékot de ezt azért már pofátlanságnak tartom. Ennyire azért nem kéne kihasználni a rajongókat. 1. vegyük meg a játékot 2. fizesünk azért hogy letudjuk tölteni a fizetös DLC-ket 3. ha megveszük a 3. részt és ha érteni szeretnék hogy mi miért is történt a 2. rész után akkor töltsük le a DLC-t mert abba fogjuk meg kapni a 2. rész végét.
1.
1.
simon 555
nem nagyon érdekel mert ha megveszem ugy is ujonan fogom megvenni:)és ha eljutok 29. én gyorbe akkor megjelenés napján meglesz:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...