Februárban felfedik a Killzone harmadik részét?

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Playstation Universe egyik megbízható tagja szerint a Sony a következő hónapban felfedi a Killzone harmadik részét, amely az év vége körül meg is érkezhet.
A Playstation Universe egyik megbízható tagja szerint a Sony a következő hónapban felfedi a Killzone harmadik részét, amely az év vége körül meg is érkezhet.


Tavaly februárban jelent meg a Killzone 2, amely a Playstation 3 egyik legszebb és leghangulatosabb játékaként vonult be a történelembe, és talán már a harmadik rész sincs messze. SikTh, a Playstation Universe egyik megbízható fórumozója névtelen forrásra hivatkozva elmondta, hogy a Sony a következő hónapban felfedheti a harmadik részt, amely az év végén meg is érkezhet, így ellenfelet állítva a Microsoft sikerváromány játékának, a Halo új részének. Ehhez hozzátartozik az is, hogy SikTh vélemény szerint ebből a megjelenésből csak 2011 elején lehet valami, de elmondása szerint a következő hónapban majd kiderülnek a részletek. Kíváncsian várjuk, hogy vajon beigazolódik-e a jóslata, és valóban hallunk-e a Killzone 3-ról.
29.
29.
Nagy kedvencem a Killzone 2! Kétszer elvittem a végére, ami azt jelenti, hogy az első két fokozaton végigvittem!

A multi is nagyon tetszik! Várom a KZ3-at!
28.
28.
Mathia$
#28: nyugi énis jobban szeretem az osztottképernyős coopot, mert szemtől szebe vagyok azzal akivel játszok.



Várom a 3. részt, a 2vel nem sokat toltam, csak 40percig próbáltam dfe bejött. az 1-t meg végigvittem tavaly :D
27.
27.
IceColdKillah
Én annak idején napokig nyomtam a Killzone első részét a haverjaimmal. Nagyon nagy kedvenc volt... Most a K2-őt nyomtam, de nagyon rosszul érintett hogy nem volt osztott képernyős multi. Remélem hogy a K3-ban már visszarakják a splitscreent! (Ez az ÉN kívánságom, nem kérek kommenteket arról hogy minek a splitscreen, ha ott a online.)
26.
26.
sgabo09
#26: Az elejéről lemaradt a lényeg ,szóval ,hogy ne legyen OFF ezért leírom ide:

A KillZone2 fergeteges volt ,várjuk a folytatást
25.
25.
sgabo09
Ugye nem mondjátok komolyan ,hogy a HALO-ra veritek magatokat?

A 3 sem volt valami nagy eresztés az ODST meg egyenesen szar lett... egyedül a GTA IV DLC-ket irigylem tőletek. Sok 12 éves warezos köcsög...(tisztelet a becsületes Xboxosoknak,akik meg veszik a játékot és nem letöltik))
24.
24.
Krekk
Várom már a Kz3-at a 2 is király volt minden szempontból. Nekem talán még jobban be is jött mint az mw2. A multija mindenféleképpen. (mindkettőt ps3on toltam/tolom)



OFF: az exkluzívok vitája látam már alakul. Egyet tennék hozzá: egyértelmmű melyik gépnek van több (és itt nemcsak a szám, hanme a minőség is számít, hisz egy szar Velvet Assassin-t nem vennék annyira az exkluzívak közé ha nem muszály) kizárolagos játéka. Miért? Régebb óta vannak a piacon, régebb óta ápolják a kapcsolatot studiókkal, kiadókkal. Teljesen természetes. Az ms is csinálja amit lehet. De valljuk be, hacsak nem vagyunk übermindentkiakarokpróbálni-függők, akkor túléljük ha lemaradunk egyik-másik gép exkluzív címéről. Az élet megy tovább, persze jó lenne ezt-azt kitolni, pláne ha nagyon újít (mondjuk a Heavy Rain-t nagyon hiányolnám, de talán az Alan Wake is ilyen elsz, az majd kiderül)
23.
23.
ps3
#18: """és még van jopár ami van PC-re is de attol még exkluzívnak számit mert nincs mindenkinek olyan PC-je """"

Sztem a pénzed,meg az emberek fejletlen Pc-je fogja meghatározni!!Hanem a kiadóknak letejelt kiőkemény milliók/milliárdok!

Szal ez most butaság volt sztem!

(off: X-box exkluziv címek? mindneki kb 5 féle játékot beszél!!)ha valóban csak ennyi van akkor nem is illene szóvátenni..
22.
22.
simon 555
#20: én is várom a GT-t de nem vennék rá mérget,hogy még a nyáron megjelenik....
21.
21.
nasario
#21: Olyan mint a SPAM.Ezen besírtam :D Egyébként biztos hamarabb jön mint a 2 anno mert a motor kész és még mindig az egyik legszebb játék ugyhogy várom.
20.
20.
Tyebeca
dzsiádzsó olyan mint a SPAM. Csak azért firkál mindenhova mert biztos 3ledes lett a boxa aztán itt vezeti le a feszkót. Halli húzzál a PS3 kommentektől a francba. Ha én lennék egy moderátor helyében már ezerrel bannoltalak volna.

19.
19.
Kyuubi
#12: Hát mivel azt montad hogy a Forza 4-el fogsz játszani, mire kijön a GT... Nem baj ;)
18.
18.
Pezsgõ
Hu gec bár nem vok nagy kzs de tuti megveszem ezt is és mo első leszek multiba XD
17.
17.
simon 555
#17: Fable 2 jovore Fable 3 aztán GOW 2 és remélhetoleg hamarosan GOW 3!még ott van a Forza 3,Crackdown 1 és 2 GTA 4 DLC-k Halo 3 és ODST hamarosan Halo Reach még soroljam?és ezek csak azok a címek amik kizárolag xboxra vannak!

és még van jopár ami van PC-re is de attol még exkluzívnak számit mert nincs mindenkinek olyan PC-je a PS3 mellet esetleg amin eltudja oket futtatni!gondolok itt a Mass Effect 1 és 2 re!aztán L4D 1 és 2-re és még sorolhatnám....

(nem vagyok xbox fan!van PS3-am is,csak utálom ha megy a xbox vs ps...)
16.
16.
Exinor
#15: fable és ninja blade is van pc-re



10: Hát nekem nyújtott akkora élményt a Ressitance 2 mint a GoW (ezt pc-n próbáltam és nem a God of Warra gondolok), de nem tudom milyen komolyabb Xboxos exkluzívokról beszélsz...

Dead or Alive meg Lost Odisey-on kivűl egyet sem tudok, amit ne lehetne PC-n játszani és kár lenne kihagyni.
15.
15.
dflt23
14.
14.
Giga0509
#14: Crackdown,Fable(!!!),Ninja Blade
13.
13.
dflt23
#12: Milyen xBoxos exkluzivitás van? Asszem a Halo, a gears, meg a forza, a többi ha jól tudom jön pc-re vagy ps-re is. :)
12.
12.
dzsiádzsó
#10:

Az baj hogy te komolyan is gondolod resis, meg motorfos egy kategoria xboxos exkluzivitásokkal, ráadásul arról nem beszélve hogy komolyabb címek kb 1 éve vannak kint, míg boxon 2005 óta ezért nem volt türelmem ha tudnál szöveget értelmezni, vagy kronológiailag haladni a kommentek közt...





Kyuubi :



aha ... :D:D szoval szerinted én Forza 4et várom nyárra, járd újra a sulit hátha ...





Icabod

Killzone se nagy szám, de tény halo rakat fos...
11.
11.
Beau
Halo Vs Killzone 0-1.

Az én szememben a Killzone jobb mint a halo.A kettő nagyon jó volt remélem a három is jó lesz.Februárba lesz a születés napom egy

Killzone 3 hír fasza születés napi ajándék.
10.
10.
Exinor
#9: A játék biztos, hogy lesz olyan szép, mint az első, végül is ugyan az a motor hajtja, max tunningolhatnak rajta picit:)

Az tényleg jó lenne, ha kicsit változatosabbak lennének, ennyi negatívumot tudok csak felhozni a játékkal szemben, de a romos épületeknek, gyáraknak is megvolt a maga hangulata.

Egy Resistance 3 bejelentésnek jobban örülnék.





4: Valkyria Chronicles, God of War, Heavenly Sword, Infamous, Killzone, Resistance, Ratchet, MGS, Motorstorm, soroljam még?

Úgy volt neked PS3-ad, mint ahogy nekem van Box-om, sehogy....
9.
9.
Kyuubi
#4: Ez hülye. Ha szerinted nyárig kijön a Forza 4, akkor csalódni fogsz. Mi az hogy nincs időd? Annyi jó játék van PS3-ra, ha mindegyikbe tolnál egy 10-20 órát, már rég nem a GT5-ről és a Killzone 3-ról beszélnénk... Egyébként meg olyan remekműveket érdemes lenne megemlíteni mint az UC, a God of War , az inFamous, a Motorstorm, vagy a MGS. Szal szerintem előbb gondolkoz mielőtt kommentelsz.



De hogy ne legyen teljsen OFF a hozzászólásom, ha a játék lesz olyan szép mint az első, és kicsit változatosabbak lesznek a pályák, nyert ügye van...
8.
8.
dzsiádzsó
#7:

pl?? Én Xboxom Test Drive-oztam sött azért vettem boxot, Dead Rising, Lost Planet Bioshock, és egy csomo játékkal fél vagy 1 évvel korábban játszottam mint pl oblivion, dirt

Kicsit figyeljetek már oda hogy állitásitok mögött legyen tartalom is...
7.
7.
exa85
#4:sztem kicsit nagyot mondtál azzal h a sony nem ad ki semmit,mert a legjobb gámákat ö adja ki a ps3-ra
6.
6.
Maxxer
#4 : Amig ezek csúsztatva vannak ,aközben kijött egy csomó jó cím , azok nemérdekeltek? Mert xboxon nincs egyszersem csúsztatás mi?

Nemtudom egyesek mit útálkoznak másokkal szemben ,ha nemúgyanolyan platformon játszanak. sok hülye óvodás alá betolták a konzolt ,aztán most ,betudnak szólni mindenkinek.
5.
5.
dflt23
#4: Sztem túlzás:) Ugy érted azért adtad el mert nem jött ki a GT időben? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...