Akciójátékon dolgoznak az NFS fejlesztői

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 25.
  • Érdekesség
A Need for Speed sorozatról elhíresült Black Box csapata egy teljesen új, innovatív akciójátékon dolgozik, amelyet még hivatalosan nem jelentettek be.
A Need for Speed sorozatról elhíresült Black Box csapata egy teljesen új, innovatív akciójátékon dolgozik, amelyet még hivatalosan nem jelentettek be.

Athomas Goldberg, a stúdió animációkért felelős embere elárulta, hogy teljesen újszerű akciójátékon dolgoznak, amelyben soha nem látott módon léphetünk kapcsolatba a környezetünkkel. Azt is elárulta, hogy a lövöldözés mellett rengeteg lehetőségünk lesz majd a menekülésre és ugrálásra is, nem csak a fegyvereken lesz a hangsúly. A készülő alkotást a DICE Frostbite 2 motorja hajtja majd, de más egyebet nem mondott Goldberg. Várhatóan az E3-on majd bővebben is nyilatkoznak az egyelőre titkos projektről.
15.
Sarkadi
A Carbon-ig jó volt az NFS széria,de az utána következő részek már semnit sem érnek... Most mintha a Shift visszaadná az NFS hangulatot,de az sem az igazi! :(Mindenesetre várom ezt az akció játékot! :)
13.
zgreen
Szerintem Is A Most Wanted volt a legjobb de a Carbons sem volt rossz.Az Undercovert is vegig jatszotam 1x a tobbivel nem zuztam de nemis fogok.
12.
klemid


Egy NFS-GTA-nak orulnek.
11.
latyaa
A leggjob nfs a most wanted még ma is jáccok velle vagy 5 ször végig vittem annál jobb nincs
10.
Psychosocial
vadlámának igaza van az uccso jo NFS a carbon volt. de ez csak az én véleményem :)

9.
Mathia$
#11: U3? xD naneee...Grafikailag biztos jó lesz a game az info szerint, kérdés hogy a játékélmény milyen lesz?
8.
ATi0021
Megjegyzem EA közeli fórumokon van egy olyan pletyka, hogy a 2011-es NFS-t is csinálják. A pletyka másik része, hogy ez majd az NFSU3 lesz.De kíváncsi várom ezt a játékukat is.
7.
wildláma
végre eleállnak az NFS-sel, már kuka volt a carbon óta
6.
latyaa
már azt hittem h halálos iram 4 áá yo lenne Vin diesel börébe egy shotgunal löni a morekat :D
5.
HallowX
Mindenki újat ígér, mégis minden középszerű lesz...és ha esetleg véletlenül nagy siker lesz, nekiállnak milliónyi bőrt lehúzni róla, mint ahogy az NFS-ről. Szerintem ez is fölösleges lesz, mint ahogy manapság rengeteg játék az.
4.
Giga0509
#5: Hoppá,3-asnak ment xD
3.
Giga0509
#1: Én most nem a motorra gondoltam,nem is tudtam hogy ugyan az.De..."azt is elárulta, hogy a lövöldözés mellett rengeteg lehetőségünk lesz majd a menekülésre és ugrálásra is"Igaz hogy tényleg nem újszerű,de ezzel nem tudom mit akarnak akkor.Majd kiderül.
2.
Kyuubi
#1: Nekem is a ME ugrott be. A Brink egyébként mi?
1.
Giga0509
Hmm...lehet olyasmi lesz mint a Brink,vagy a Mirror's Edge.Tényleg ME2-ről semmi info?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...