Három percig mozog a Red Dead Redemption

  • Írta: tjames
  • 2010. január 29.
  • Hír
Link másolása
Ismerve magamat, a Rockstart, a Grand Theft Auto IV-et és a Call of Juarez két részét, a Red Dead Redemption nálam tuti nyerő lesz, nézzétek meg ti is az új videót!
Ismerve magamat, a Rockstart, a Grand Theft Auto IV-et és a Call of Juarez két részét, a Red Dead Redemption nálam tuti nyerő lesz, nézzétek meg ti is az új videót!


A mostani videóban látható környezet, a fegyverek, a fizika, az animáció, a grafika és minden más, kérem szépen kötelező vétellé teszik a játékot, úgy érzem! Sokat nem is kell várni a megjelenésre, a Red Dead Redemption ugyanis április 27-én válik elérhetővé PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon.
23.
23.
jookrisztian
22.
22.
X-Master
#22: Látod, erre nem is gondoltam, de ez a tárgydobálás nekem nagyon bejön.A CoJ-ba se kellett sokat használni, de olyan dolgokat lehetett megcsinálni hogy az elképesztő.

Például felmentem a vonat tetejére ládalépcsőn, egyszer meg a lónak építettem egy lépcsőt és bementem vele az ablakon a szobába, ott meg körberaktam dobozokkal és rágyújtottam a házat.
21.
21.
Killerbee
#19: Meg mondjuk míg a half life 2 estében ahol first person nézetben láttad h tárgyat felvesz és nem kellett karaktert animálni, az megint más mint egy tps-ben ahol ha a karakter felvesz egy tárgyat és azzal csinál vmit akkor plussz munka megintcsak leanimálni a vele való mozgást. Na mármost nyilván egy székkel megint máshogy mozogna mint egy sörös üveggel ergo lenne mit animálni, viszont annak meg úgy nem lenne értelme hogy csak 3-4 tárgyat tudnál felvenni a játék során. A fizika az megint más téma.



Ez olyan plussz munkát jelentene aminek a hiányától se kapunk kevesebbet. Ígyis egy elég összetett játék lesz ez.
20.
20.
Slik
#19: A tárgydobáláshoz szinte semmi fizika nem kell pl. ott van az RPCJ egyik videójában egy 10 éves játék ami egy nagy szar és már abba is lehetett... Szerintem ha nem lenne tök értelmetlen baromság akkor minden játékba lehetne de mivel az ezért nincs :)
19.
19.
Killerbee
#19: Ott inkább az öklök meg a golyók repülnek :D
18.
18.
X-Master
#11: Lehet hogy hülyének tartasz, de nekem igenis fontos, hogy ami egy játékban jó volt azt ne hagyják ki a következő részéből (itt érttem a Call of Juarezre) és nem értem hogy mér hanyagolják a tárgydobálást, pedig azzal lehetne igazán megmutatni, mire képes egy mai játék fizikája.A Crysisben és a Call of Juarezben ezt már olyan szintre fejleszttették, hogy az bámulatos.És ez annyira tetszik, hogy azóta minden olyan játékból hiányolom, ahol passzolna a képbe.Persze ettől még lehet jó játék, hiszen a kedvencemben a San Andreasban se lehet tárgyakat dobálni, mégis jó.De 2010 van, könyörgöm, ez már a minimum lenne.A Call of Juarez 1-től kezdve megváltozott valami.És egy olyan minőségi játék után kevés van ami jobban tetszene.A Coj Bound in Blood-ban a tárgydobálás lehetőségének hiánya miatt nem éreztem azt a szabadságot mint az előző részben, pedig a hangulat vitte volna megint de így, gratulálok jól elkúrták.



Egyébként meg milyen lenne egy westernfilm kocsmai verekedés nélkül? Ott se csak késeket dobálnak.
17.
17.
adikas
Szerintem a Coj BiB is hatalmas,valaki nem tudja kijött már hozzá az a kiegészítő ami a küldetést viszi tovább?
16.
16.
Oliver S96
15.
15.
Kyuubi
Azért nem vettem meg anno a CoJ: BiB-ot mert hátha ez majd jobb lesz, és úgy néz ki, igazam volt. K*rva jó lesz!
14.
14.
Ányy
Kár, hogy nem jön pc-re...
13.
13.
The Lone Drow
Ez de jól néz ki O.o. Kíváncsi leszek rá.
12.
12.
Jocilus
LoL

Ez qva jónak tűnik!!Remélem nem fogják elrontani kis hülyeségekkel!
11.
11.
mephi
Amúgy fog ez is PC-re jönni, csak kicsit később.

Packson, még ha igazad is van, nem kell lesüllyedni alantas szintre.

A játék szerintem nagyon ott lesz, ki is fogom próbálni szerintem még konzolon :)
10.
10.
packson
x-master!!Te nagyon ostoba vagy!!ugye tudod????hogy lehet valaki ilyen buta hogy csak a tárgyak dobálása miatt vesz meg egy játékot??jézus!!Amúgy óriási játék lesz!!
8.
8.
bledzer
7.
7.
Slik
oszt kinek kell hogy tárgyakat lehessen dobálni? én pl nagyon hülye ötletnek tartom... ez a játék tökéletes lesz :)
6.
6.
X-Master
Call of Juarez: Bound in Blood Rockstar módra.Itt se lehet majd tárgyakat dobálni? Nehogymá.. annyit fejlődik a fizika, mér kell ezt kihagyn??? A Half Life 2 nem tartozott a kedvenceim közé, de a tárgydobálás lehetősége miatt mégis tetszett.Olyan rohadt nehéz lenne megoldani? Egy vadnyugati bunyóhoz igenis hozzátartozik a kocsmai verekedés, székek poharak, stb. dobálása.Ha itt se oldják meg nálam bebukták és nem fogom megvenni az tuti.
5.
5.
Doc.
gyönyörű grafika,bámulatos fizika.csak ép a játékmenettel ne legyen gond és egy jó játékot kapunk.
4.
4.
exa85
ezalatt is euphoria motor lessz,én ugy tom
3.
3.
pjoco
Persze hogy az ilyen gyöngyszemek nem jelennek meg PC-re!
2.
2.
Oliver S96
ezt pont a mai számtech órán néztem :D ez állat játék lesz
1.
1.
dzsiádzsó
San Diegos srácok mindig is jókat alkottak, Midnigth legutolsó része is iszonyat szépre sikeredett, ugyanaz a grafikai motor pörög ez alatt, és cefet jól néz ki ez is. Tuti beszerzem, maga a stilus nem jön be, de gyönyörködni jó lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...