Mozgásban a Duke Nukem Forever

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 1.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal állítólag nem kamuvideóról van szó, igaz, nem is a legfrissebb verziót láthatjuk - ilyen lett volna néhány évvel ezelőtt a Duke Nukem Forever, ha valaha megjelenik.
Ezúttal állítólag nem kamuvideóról van szó, igaz, nem is a legfrissebb verziót láthatjuk - ilyen lett volna néhány évvel ezelőtt a Duke Nukem Forever, ha valaha megjelenik.



A játék alatt az Unreal Engine 2.5-ös kiadásának egy módosított változata futott ekkor, a motor, ami egyébként az Unreal Tournament 2004-et és a Killing Floort is hajtotta. A háromperces videóból az is kiderül, hogy a Duke Nukem Foreverben a szokásos energiaszintet felváltotta a Manhattan Projectből ismert EGO névre hallgató mutató, amit szimpla gyilkolással és pusztítással lehetett volna növelni. Hivatalosan a játék fejlesztését leállították, viszont a Duke-ot megszólaltató szinkronszínész szerint még mindig készül a Forever - ezt nem erősítette meg, de nem is cáfolta a 3D Realms.
31.
31.
HorvathD
Ez a DN forever olyan mint a mikulás.Jó dolog hinni benne,de tudjuk hogy nincs.Mondjuk még kisrác koromban a DN time to kill jó játék volt.
30.
30.
kukac450
SZÁNALMAS + unalmas + sok-sok káromkodás
29.
29.
CJgabor
Akkor most mozgásban, vagy nem? :D
28.
28.
Az ezelötti "halálvideóban" is ugyanezt az engine-t láthattuk... Aki szerint meg ez Source engine az téved, nézzétek a shadereket meg a világítást, teljesen más... Tuti UE...
27.
27.
de2jay
Sztem is egy HL2 MOD. Ismerős a CS:S-ból a sivatagos pálya. Bár már rég jáccottam CS:S-al. Meg a sebződés is mintha CS:S lenne, bár abban tévedhetek! Nekem nem tűnik UNREAL motornak...
26.
26.
pjoco
De ha egyszer megjelenik majd, akkor koppan az állatok! :D

Tipp Mixen meglehet tenni 210x szorzó van rajta! xD
25.
25.
huszti
mozgásban a jó kurva anyja az :D:D:D
24.
24.
Matt8888
23.
23.
JcGross
Én meg azt unom már, hogy mindenki ezzel jön: "jaj de unom már ezt a témát" meg "már kezd az agyamra menni". Akkor menjen el mellette! Nem kötelező mindenhez hozzászólni! Ha nem tud semmi értelmeset írni, kérem, ne is tegye!

Aki még várja, annak úgyis jó, aki meg unja az ne is kattintson rá a hírre!
22.
22.
Matt8888
Az a legnagyobb lol benne h a gearbox most fejleszt egy másikat akkor hozzáfűzöm h MOST tehát nem akkor ,ellenben minek mondták h nem régiben fejleszteti az új részt a gearbox ha akkoriban úgyan az tette ?

Vagy az is lehet h most kapta meg az egész Duke anyagot a gearbox úgy dolgozza fel vagy csak bemutatja milyen lett volna ha ki lett volna adva és ez ilyen 3drealms által nyilvánosságra nem hozott cuccos akarna lenni?
21.
21.
felegyi
Ugyan, a közeljövőben tényleg kiadják... de már mocskosul unom ezt a Forever témát, amíg nem tesznek le semmi feldolgozható rendes infót róla addig nem vagyok rá kíváncsi!
20.
20.
klemid
Ez tipikus olyan jatek amit mi kocka nagypapák fogunk mesélni unokáinknak és a vége ez lesz: -Nagypapi es kiadták már? -Ezt senki se tudja.
19.
19.
Horvi14
isstenem hagyjanak már ezzel :D
18.
18.
Mathia$
#17: ha te fejlesztenél vmit és szeretnéd hogy nagyot durranjon akkor kiadnál egy ilyen videót amikor még a megjelenés ideje ismeretlen?
16.
16.
dareal
#14: 2003 környékén ez bőven jó volt. ez meg akkori videó (akar lenni)
15.
15.
Moldren
Ilyet én is otthagynék
13.
13.
JcGross
Ha ilyen lenne és kiadnák én megvenném!
12.
12.
dareal
the neverending story :)
11.
11.
laca009
nem tudom de ha ez ue2.5-ön fut akkor lepetézek mivel a postal 2 futott rajta-.-' szal szerintem ez egy ut3 mod akar lenni... szal szerintem egy rohadt nagy dagadt szőrös kacsa az egész
10.
10.
tommy93
#9: Ja, főleg az a vadnyugatos rész emlékeztetett rá. A gránát robbanások, a por...
9.
9.
Jenova
Hmm... Lehet én látom bután, de ez nem Source engine? Szerintem ez vmi HL2 mod akar(t) lenni, vagy csak poénkodtak egyet. :)
8.
8.
pjoco
Sztem ez kamu! Ügyes emberek vannak manapság moddolni meg mind tud! :D
7.
7.
TJJJ
lol, még PC CDROM-ra van kiírva az elején... :)
5.
5.
n_csacsi
hm...hát ha így nézett ki és ha még mindig folytatják, akkor ennél csak jobbra számíthatunk :)
4.
4.
Dcrysis02
#3: -count +bet vazz ezt hogy elszúrtam..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...