Tízéves a The Sims-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Tíz éve annak, hogy boltokba került a The Sims, s bár a játék jól sikerült, akkoriban talán az EA sem számított rá, hogy az egyik legnépszerűbb sorozatot indította útjára.
Tíz éve annak, hogy boltokba került a The Sims, s bár a játék jól sikerült, akkoriban talán az EA sem számított rá, hogy az egyik legnépszerűbb sorozatot indította útjára.



Azóta a játék túl van három epizódon, több tíz kiegészítőn, egy raklapnyi konzolos és laptop-barát, némileg akció-orientáltabb mellékszálon és nem kevesebb, mint 100 millió eladott példányszámon. A virtuális babaház népszerűsége tíz éve töretlen, az Electronic Arts pedig az első rész megjelenésének tizedik évfordulójára igazi ünnepségsorozattal kedveskedik: kezdetnek két új festményt tett ingyenesen letölthetővé a The Sims 3-hoz - ezt az alsó linken keresztül érhetitek el.

10.
10.
abydos
#10: Azt régen nagyon szerettem. Házat építgettem mindig, de az embereket mindig vízbe folytottam.. :) Amúgy most is építettem egy házat a húgomnak a 3 ban :)
9.
9.
X-Master
én most is a sims 1 -el játszok

6.
6.
abydos
#5: Sokan utáljátok, de igazából van egy olyan kérdés, amire sosem kapok választ. Mit ártott neked?
5.
5.
pjoco
Nekem is ebben a játékban egyetlen dolog tetszett, az pedig hogy akármilyen házat építhetsz :D Amúgy meg utálom de nagyon a simset! :P
4.
4.
dareal
asszony is nagy sims mániákus (hugi is :)), ennek ellenére normálisan élik világukat.

sims-et én is szeretem, főleg az addonok gyártását és piszkálgatását, keverését. havi pár óra azért bőven elég belőle :D

egyébként tényleg, a legtöbb sims fan épp, hogy nem gamer. leginkább nők, középkorúak játszanak, napi/heti 1 max 2 órát.



speciel asszonytól hallgatom kb 1 hónapja, hogy hol marad a beígért extra-hiper-szuper sims pakk, ígértem neki, hogy a sims2-t megkapja full extrában, úgy, ahogy haverommal megcsináltuk, rommá moddolva, szerény 25 giga :D
3.
3.
d15a5t3r
10 év! Tyűha!

1: Nem minden Sims játékos "babázik" a játékban. Piszok sokan arra használják ezt a game-et hogy megépítsék álmaik házát. (Méghozzá nem is akármilyeneket!) Ráadásul nem gyerekek játszák a legtöbben, hanem 30 év felettiek. Sőt ismerek 60 év felettieket is. Van a családomban olyan, aki imád tervezgetni és millió olyan oldal van ahol látni lehet eszméletlen kégliket!
2.
2.
abydos
Megérdemli a a szülinapját és hogy még ma is köztünk van, nagyban segítette az ipar fejlődését!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...