The Sims 3: Luxuslakás Cuccok

A The Sims 3 első Cuccok-kiegészítője, amelyben egy raklapnyi kiegészítő várja a játékosokat, hogy azok luxuskecót rendezhessenek be maguknak.
1312479025

Fejlesztői naplót kapott a The Sims Social

Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy kedvenc simjeink nem hódítják meg a legnépszerűbb közösségi oldalt, a Facebookot? Pedig így lesz, ahogy azt már az E3-on bejelentette az Electronic Arts. A recept ugyanaz, mint a dobozos változatoké: barátkozás, gügyögés és szocializálódás mindenek felett.
1285932894

Múzeumba kerülnek Will Wright jegyzetei

Egy videojátékokra szakosodott múzeumban fogják kiállítani Will Wright kilenc jegyzettömbjét. A füzetek játékos szemmel felbecsülhetetlen értékűek, olyan játékok vázlatai és tervei találhatók meg benne, mint a The Sims, a SimCity 2000 vagy a Spore. Hiába, még a legnagyobbak sem tudnak mindent fejben tartani.
1266258000

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.
1265100180

Tízéves a The Sims-sorozat

Tíz éve annak, hogy boltokba került a The Sims, s bár a játék jól sikerült, akkoriban talán az EA sem számított rá, hogy az egyik legnépszerűbb sorozatot indította útjára.
1265013300

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten várható a Global Agenda és a Star Trek Online szervereinek elindulása, de végre boltokba kerül a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat is, ezúttal érhető nyelven.