Ősszel jöhet az új Gran Turismo

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Az európai Sony-részleg portugál fejese szerint ősszel tervezik kiadni a Gran Turismot 5-öt, de egyelőre nem döntöttek a végleges megjelenési dátumról.
Az európai Sony-részleg portugál fejese szerint ősszel tervezik kiadni a Gran Turismot 5-öt, de egyelőre nem döntöttek a végleges megjelenési dátumról.



Pedig éppen ideje lenne. A fejlesztő Polyphony Digital vezetője, Kazunori Yamauchi nemrég elárulta, hogy a játék 90 százaléka elkészült, sőt a tavalyi E3-on azt is hallottuk, hogy "a játék alapvetően már készen van", ennek ellenére a Gran Turismo 5 csak nem akar megjelenni. Legutóbb a március japán megjelenést tolták el, s akkor azt nyilatkozta a Sony, a nyugati megjelenést - miután azt nem jelentették még be hivatalosan - nem érinti a csúszás. Nem tudni tehát, hogy az állítólagos őszi megjelenés mennyi késést jelent az eredetileg tervezett dátumhoz képest, igaz, az egyik amerikai Sony munkatárs kikotyogta, hogy az idei nyarat célozták be a boltokba kerülésre, ami adhat némi támpontot.
37.
37.
Roger Ramjet
Ezek nem bugok, hanem az alacsony sávszélességből adódó problémák, amik a Forza 2- ben is benne voltak. Sőt, még a COD 4-6- ban is és minden netes játékban! Ha nem elég stabil a neted, akkor jönnek elő. A GT 4 volt az utolsó teljes értékű játék. A GT 4 HD, egy felturbózott GT 4, nem modellezték újra a kocsikat. A Prologue állítólag a GT 5 grafikai és fizikai motorját bemutató demo, amiből továbbfejlesztve lesz a GT 5.
36.
36.
Sir-Vival
#36: Jól felépítették a hírverést az E3-tól kezdve a TGS-es demó állomásokon át a GT TT-ig. De ennyi volt - innen már erőlködés. A játéknak májusban jönnie kellett volna. :)
34.
34.
Sir-Vival
#33: A relatedet is nézd. Ott is van pár... száz. Nem mind lagg. De ha lagg, akkor az mentség? :) Hagyjuk ezt, és majd akkor értékeljük a GT5-t (minden autós játékhoz hasonlítva), ha kint lesz.



Nem ez a F3 legnagyobb hibája. Az alulkormányzottság túlzott, a féktávok pontatlanok, és lehetetlen az olyan pontos irányítás, ami kellene. Nem csak a normális kormány támogatásának hiánya miatt, hanem a szimuláció "problémái" miatt is.

Ez a hír a GT5-ről szól, nem én hoztam szóba a Forzát, ahhoz szóltam, aki ezt megtette...
33.
33.
dallenbach
#31: tehat utoljara 2005ben sikerult a PD-nek valami epkezlab autoversenyt összehoznia. remek :D
32.
32.
megalonagyix
Lol ezek nem is bugok hanem laggok ember. (description, kommentek)
31.
31.
Batri
#30: ennyire nem kell nyalni a PD-nek...

attól, hogy mutattál 3 bugról videót(amikkel amúgy én még nem találkoztam, pedig nemkevés órát beletoltam már) a Forza nem lesz kevesebb és csak téged minősit ez a szardobálás... a GT 5-nek már rég kint kellene lennie, ezt nem lehet szépiteni, és nincs mentség...
30.
30.
Sir-Vival
2005 - GT4

2007 - GT HD (Vision)

2008 - GT5 Prologue

2009 - GT PSP

2010 - GT5 (5 év fejlesztés után)

(Azért az előbbiek se csak úgy kipottyantak Yami popójából... - nem volt teljes a fókusz a Gran Turismo 5-ön)
29.
29.
Sir-Vival
#29: repülőrajt - http://www.youtube.com/watch?v=n4YpF9-mggo
Harry Potter - http://www.youtube.com/watch?v=aIeqSEVQzY8
Ágyúgolyó futam - http://www.youtube.com/watch?v=VAUbMMloxtI
XD

Szerintem ha tényleg fontos neked a szimulátorozás, a PS3 lassan "muszáj venni" listára kell, hogy kerüljön!
28.
28.
Roger Ramjet
#27: A Forzát azért nem felejtem el, mert azzal játszottam és sem a fizikával, sem a grafikával nem volt problémám. Hiszen két év alatt olyat tudtak letenni az asztalra, amit a PD ezidáig nem! Az meg, hogy egy évvel később jön ki és hasznosítja a többi megjelent játék ötleteit ( és persze a sajátjait is), nem tünteti fel jobb színben, mert akkor is több, mint öt évig készült és alig tud többet felmutatni. Az igazi versenyzőkről meg annyit, hogy a másik oldalon is reklámozták a Forzát. Most kinek higgyek? Az a helyzet , hogy ennyi idő után sem képes annyival többet felmutatni ( plusz 3.5 év), mint a Froza. Számomra a Forzának egy hibája van: az új részben nincs netes nemzetközi bajnokság, csak bulilobbi- ami nekem nem ér semmit- pedig a kettőben volt. A Forza 2-ben is volt a DLC-kel együtt kb. 400 autó, amit a 3-ban újra kellett modellezni. Az 800. Ezért írtam, hogy nem érv a lassú fejlesztésre hogy 1000 kocsi van benne. Sajnos nekem is az a véleményem, hogy a hosszú fejlesztés miatt a többi megjelenő játék elhúz mellette.
27.
27.
Sir-Vival
#1: Ezzel még várjunk szerintem. Az ember, akinek a véleményére(!!) alapul a hír, nemrég még 2009 karácsonyt mondott megjelenésnek.

Van egy olyan sejtésem, hogy nyár lesz az, de nem az eleje, hanem inkább augusztus.
26.
26.
Sir-Vival
#26: Nézd, szerintem a Forzát gyorsan felejtsd el! :) A Simbin cuccai, iRacinf, rFactor eléggé ott vannak fizika terén, de tartalom és kidolgozottság már nem annyira. (Az hogy Pityuka mit hegeszt a gép előtt, felejtős - komolytalan.)

Talán érdemes lenne megvárni a GT5-öt az ítélkezéssel. Mert kitudja lehet, hogy fizikában is felnőtt... (merthogy ilyeneket is írnak igazi versenyzők és instruktorok a TT alapján...)
25.
25.
Roger Ramjet
Hihetetlen, hogy a Prologue- ot is beleszámítva, már hatodik éve fejlesztik. Nem akarom szidni a PD-t, de egy komoly autóversenyes ( Forza 3) , vagy egy még komolyabb ( SimBin-es GTR) sokkal komolyabbak és mégsem tart ennyi ideig a fejlesztése. A sok kocsi nem magyarázat erre, mert a Forzában is van jócskán, a polygon- modellje sem gyengébb, mégis két- három év alatt kész lettek! Ez nem egy kalandjáték, ahol a történetet is ki kell találni, csak le kell másolni az eredeti autókat, nem kell hozzá különösebb fantázia.
24.
24.
air 2
Lesz ebből karácsony is!
23.
23.
imi007
Oszinte legyek, mar kezd nem erdekelni a dolog
20.
20.
19.
19.
megalonagyix
17.
17.
Krekk
Csalódott vagyok én is, de elfogadom. Mi mást tehetnék? Tühödten rontsak be a PD-hez és fejezzem be én a játékot? Csak az segítene, de nem tok programozni, így inkább várok. Nomeg remélek, hogy megéri várni és türelmesnek lenni.
16.
16.
dzsiádzsó
#14:

:D:D:D sajnos nem vicc/es ;)

Ha jól számolom ez az 5. mondjuk már csak tippnek a játék megjelenését illetően kár érte....
15.
15.
mnmn1
biztos aprilisi trefa lesz a jatek es bejelentik h nem is lesz gt 5
14.
14.
dallenbach
talan a forza 4 elott kihozzak.
12.
12.
Tyebeca
Akinek fontos a gumi nyom meg a porzas az ne a Gran Turismo-ra varjon mert az egy szimulator és a vezetési élményen és a valósághu fizikán van a hangsuly. Szerintem azért nem használnak valós efekteket mert az sokat rontana a grafikán es mint tudjuk a Polyphony Digital ilyet nem engedhet meg maganak.



Mellesleg szerintem a Prologue jo volt.

11.
11.
gerelysa20
#10: Én is úgy nagyjából ezeket hiányolom. Bár szvsz fejleszthetik ameddig akarják, a lényeg hogy jó legyen, de ha ilyen alapok nem lesznek benne az már tényleg elég gázos lesz...
10.
10.
gamezz
majd figyeljétek meg, hiába a temérdek idő, meg csúszás a gumi nyomot az aszfaltra úgyis elfelejtik mint ha az nem járna egy ilyen játékhoz + normális porzás füst effektek ami nem tünik el meg hát az a megvalósítás, nem ami a prologue-ban volt mert az ocsmány nem megengedhető... de soha senki nem ejt egy szót sem ezekről se fejlesztő hogy nézd már ezek nincsenek is a játékban se játékos akkor hol az a nagy realisztika ezek pedig alap dolgok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...