Brock Lesnar pózol a UFC 2010 borítóján

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén a jelenlegi nehézsúlyú bajnok, Brock Lesnar feszít majd a UFC 2010: Undisputed borítóján, jelentette be Dana White, a bajnokság elnöke.
Idén a jelenlegi nehézsúlyú bajnok, Brock Lesnar feszít majd a UFC 2010: Undisputed borítóján, jelentette be Dana White, a bajnokság elnöke.

A UFC 2009 meglepően sikeres lett, megjelenése óta 3.5 millió példányt adtak el belőle, ami annak fényében hangzik különösen szépen, hogy a játék csak PS3-ra és X360-ra jelent meg, s azért magához a sportághoz is szükséges némi gyomor, ami nem mindenkinek adatik meg. Természetesen lesz folytatás, Dana White május 25-re ígéri a nagygépes verziók megjelenését, majd valamivel később lesz egy PSP-s változat is, ami később kerül bemutatásra. A játék borítóján ezúttal az október óta sérülésekkel küszködő Brock Lesnar pózol majd, aki a UFC jelenlegi nehézsúlyú bajnoka. Idén nem lesz egyszerű dolga a THQ játékának, hiszen konkurenciát kap az EA Sports MMA személyében - mi nagyon kíváncsiak vagyunk már a végeredményre!

7.
7.
ACDC 4ever
Kicsit hasonlít Semmy Schilt-re
5.
5.
Athlas
Jó féle game az előző rész elég jó volt.Vehető áru lesz az biztos.
4.
4.
Oliver S96
mikor megláttam a hír képét a tekkenből a jack 6 ugrott be :D annó játszottam én ennek a psx-es részével, az jó volt
3.
3.
ThomasKoller
Miért pont ez a f@sz van a borítón?:P Egyáltalán minek van benne a játékban,ha idén nem is lép ketrecbe?!XD Biztos most ő volt a legolcsóbban megvehető sztár:D...
2.
2.
tjames
Na tessék, épp tegnap-ma furcsállottam, hogy a "nagy" THQ-s nevek közt nincs szó folytatásról...erre tessék!

:)

Ráadásul már májusban jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...