Human Revolution lehet a Deus Ex 3 alcíme?

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 9.
  • Pletyka
Link másolása
Ahogy a második rész sem szimplán egy nagy kettessel jelent meg, úgy valószínűleg a következő Deus Ex is kap valami hangzatos alcímet - pont a Human Revolution lenne az?
Ahogy a második rész sem szimplán egy nagy kettessel jelent meg, úgy valószínűleg a következő Deus Ex is kap majd valami hangzatos alcímet - pont a Human Revolution lenne az?



A jelenlegi Deus Ex 3 munkacím már azért sem állja meg a helyét, mert az új rész valójában nem folytatás lesz, hanem a sorozat előzményeit dolgozza fel. A Siliconera jelentése szerint azonban a játékot kiadó Square Enix levédette a Deus Ex: Human Revolution címet, ami feltételezések szerint a következő Deus Ex végleges neve lehet. Bár a hírt a kiadó nem erősítette meg, remélhetőleg egyúttal ez azt is jelenti, hogy hamarosan a fejlesztők végre mutatnak valami említésre méltó látnivalót a játékból.
8.
8.
DigitalEye
#8: Elnézést kérek, elírtam a játék címét. Az Invisible War című résszel játszottam...
7.
7.
DigitalEye
Én a Deus Ex című résszel játszottam (gondolom az a második rész), de nem nagyon nyerte el a tetszésemet, főleg amiatt, hogy angol nyelvű volt és alig értettem meg valamit belőle...
2.
2.
joati
Ez milyen stílusu játék?
1.
1.
Oliver S96
Deus Ex első részével játszottam, az zsír volt xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...