Mégsem vesz Xbox360-at az amerikai hadsereg

  • Írta: InGen
  • 2010. február 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Az amerikai hadsereg nagy mennyiségben szeretett volna Xbox360 konzolokat vásárolni. A Microsoft végül lemondta az üzletet.
Az amerikai hadsereg egy időben szeretett volna bevásárolni tetemes mennyiségű Xbox360 konzolt. Elmondásuk szerint nekik nagyon megérte volna, hiszen körülbelül 200 dolláros darabáron tudtak volna rendelni a Microsofttól, míg egy hasonló teljesítményű számítógép ennek sokszorosába kerül.



Végül az üzletet a Microsoft fújta le, több okból is. Először is, a hadsereg nem vett volna sok játékot, maximum egyet, vagy kettőt. A Full Spectrum Warrior és az America's Army került szóba, melyeket tréningre és kikapcsolódásra egyaránt használhattak volna a katonák. A másik ok pedig marketing megfontolásokra vezethető vissza: az erőszakos videojátékok még mindig a figyelem középpontjában vannak a tengerentúlon, így a Microsoft nem szerette volna, a ha szülők azt látják, csemetéjük olyan játékot nyúz éppen, amivel a Navy SEAL és a rangerek képezik magukat.
10.
10.
Mathia$
#7: a légierő vett belőle.



Az M$-ről meg annyit hogy nem ez volt az első számú érdek amiért nem állapodtak meg...

9.
9.
Gt17
Azért szép hogy már itt tartanak..-_-
8.
8.
playzG
Az amerikai gyerekek télleg hülyék .... teljesen megbuggyant mindegyik xD
6.
6.
TJJJ
Hátezextraikszdészerintem. Nem tudom miért, de így gondolom :P :)
5.
5.
mnmn1
azt hittem PS3-at akartak venni XD
4.
4.
gynorbi
ja, futnak és közbe az egyik: " Jani fuss előre!" másik: " hülye vagy megdöglök!" erre megint az első: " nembaj majd respawnolsz":D
3.
3.
Game 0ver
Milyen hülyeség lenne márha megvették volna az xboxokat. Háborúba vérbeli kockákat kiküldenének:D
2.
2.
tronlegacy
1.
1.
dzsiádzsó
Hát nem csoda, a konzolokat a játékok, a live, vagy a fizetős DLC tartja el, ezért olcsók, miért is érné meg eladni 200 dollarért?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...