Full Spectrum Warrior: Ten Hammers

A Pandemic Studios Full Spectrum Warrior sorozatának legújabb része, melyben társainkkal együtt a közel-keleti hadszíntéren kell helyt állnunk. Megjelenik PC-re, PS2-re és Xbox-ra.
Típus: FPS, Taktikai csapat-FPS

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Mégsem vesz Xbox360-at az amerikai hadsereg

Az amerikai hadsereg nagy mennyiségben szeretett volna Xbox360 konzolokat vásárolni. A Microsoft végül lemondta az üzletet.

Lehúzhatja a rolót a Pandemic?

Ha igazak a pletykák, a 2007-ben felvásárolt Pandemic lehet az Electronic Arts nagy leépítési, átszervezési akciójának első nagyobb áldozata.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

GDC 2007: Hat új Pandemic játék

Hat új játékot jelentett ma be a Mercenaries, a Destroy All Humans, a Star Wars: Battlefront és a Full Spectrum Warrior fejlesztőgárdája, a Pandemic Studios.

Full Spectrum Warrior: Ten Hammers

A FSW másfél évvel ezelőtt szinte új játékstílust alkotott, amely remekül ötvözte a taktikai akciójátékok és a stratégia műfaját. Nagybetűs katonai szimulátorról van szó, mely igen szép pénzügyi sikereket is elkönyvelt, érthető volt hát a húzás a THQ részéről, hogy újabb rész fejlesztését kezdte el finanszírozni.

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten sok finom anyaggal gazdagodhatunk. Lesz új BF2, Blazing Angels, Championship Manager, Daemonica, két új Far Cry Instincts meg minden más.

GDC 2006: Hat újabb Pandemic játék

Greg Borrud, az egyesült BioWare és Pandemic egyik fejese mindenféle érdekességet mesélt tervbe vett játékaikról, így például a Mercenaries folytatásáról.

Full Spectrum Warrior: Ten Hammers - OST részletek

A Pandemic Studios és THQ bejelentette, hogy új játékukhoz nem más, mint Garry Schyman komponálja az aláfestő zenét.