Molyneux cselekvésre szólítja a brit kormányt

  • Írta: InGen
  • 2010. február 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Peter Molyneux szerint a brit kormánynak sokkal jobban kellene támogatnia az ország játékfelesztő cégeit, akik jelenleg hatalmas adóterheket viselnek.
Peter Molyneux szerint érthetetlen, hogy a brit kormány miért nem ismeri el a játékfejlesztést, mint kreatív ipari tevékenységeket úgy, mint ahogy sok más iparágat elismer. A helyzet odáig fajult, hogy a Kanada átvette a világ harmadik legnagyobb játékiparral rendelkező ország címét az Egyesült Királyságtól.


Molyneux és az angol stúdiók már évek óta játszák a huzavonát a kormánnyal, akiktől komoly adókedvezményeket szeretnének kapni, míg a politikusok cserébe arra várnak bizonyítékot, hogy egy esetleg adócsökkentés miképpen segíteni elő az ország kulturális gazdagodását. Egy nem olyan régen készült tanulmány kimutatta, Britannia játékfejlesztő stúdió egyre több licensz alapú játékot készítenek, mert nem mernek kockáztatni. Molyneux szerint az adók enyhítésével ez is megváltozna, s a stúdiók mernének kreatívabbak lenni.
16.
16.
OldM4n
Oldm4n kussolásra szólítja fel a nagyképű francia majmot...
15.
15.
hedzsooo
#7: Most akkor a "csavo"-t kell itt elemezni, v. azt ami elhangzott a cikkben ? Attol, h nem szimpi, meg mondhat jokat is neha....
14.
14.
ACDC 4ever
jahj már megint meg szólalt
13.
13.
triplet
Hát ez egy idióta. a tököm tele van ezzel a csávóval már, de a játékok amiket eddig csinált, azok nagyon jók.
12.
12.
styke86
Kicsit tényleg furcsa a csávó én sem csípem,de tényleg jókat adott ki még ha az kevés is. De ha már senki nem szól a fejlesztők érdekében,akkor ezt tekinthetjük tőle pozitív dolognak.Szerintem

Kíváncsi vagyok,hogy sikerűl e neki.
9.
9.
Killerbee
#7: Nincs o elszallva magatol csak szimplan flugos
8.
8.
bledzer
Sok baromságot mond az tény de most az egyszer lehet igaza van.
7.
7.
wildláma
Ez a csávó egyre több hülyeséget csinál. El van szállva magától, mert egy CSAPATTAL kitalált 1-2 jó játékot. Soha nem bírtam ez a fazont, inkább ássa el magát. Nem ő a megváltó, ő csak egy papírral rendelkező bolond.
6.
6.
Killerbee
#5: Csak arról tudtam nyilatkozni amit próbáltam is :)
5.
5.
Razielhu
#4: és a Populoust még nem is említetted :P:)
4.
4.
Killerbee
#2: +syndicate, dungeon keeper 1-2
3.
3.
hedzsooo
#1: IGAZ. Viszont csak gondolj bele hanyan jatszanak konzolon/PC-en, stb. a vilagon. Szerintem valoban fellenditheti 1 orszag gazdasagat akar a jatekipar is, ha jol csinaljak.....az allam a befolyo adot mar barmire kolthetne, nem lenne neki kotelezo visszaforgatni az egeszet a jatekiparba, hasznalhatna sok hasznos dologra is.

Persze, ez az en velemenyem, nem vok kozgazos, bocs, ha nagy lamasagot irtam ! ;)
2.
2.
Dezsee
Igen komolyan gondolja. Sosem volt egy normális ember...ennek ellenére a 2 játék amit csinált(Black & White,Fable) mind kettő a kedvencem. A zsenialitásnak ára van...az övének az hogy sokszor mond meggondolatlan dolgokat,amiért sokat is szív.Ettől függetlenül egy zseni a játékiparban.
1.
1.
Mathia$
Ezt ő most komolyan gondolja? Azért a játéknál sokkal több fontos dolog van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...