Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
1689663600

Forradalmi játékmenetet ígér Peter Molyneux új játéka

Habár Molyneux legutóbbi játékai után már vigyáznunk kell, hogy mit hiszünk el a legendás játékfejlesztőnek, az úriember immáron PC-re és konzolokra készülő új játéka mégis nagy dobás lehet.
1642435257

Elhunyt a Fable művészeti igazgatója

Ötvenhét éves korában elhunyt a Bullfrog és a Lionhead veteránja, Paul McLaughlin, aki többek között a Fable művészeti igazgatója is volt, de dolgozott a Black & White-sorozaton is.
1618938000

Dinók és idegenek az Xbox Game Pass kínálatában

Nincs még vége a hónapnak, miért is maradna új játékok nélkül az Xbox Game Pass kínálata? Az újdonságok közt üdvözölhetjük a Second Extinction dinoszauruszait, a Destoy All Humans! marslakóit, és végre meglengethetjük a baseballütőt is.
1574794800

A Fable 4-re utal ez a koncepciórajz?

Újabb pletykák kaptak szárnyra az eddig csak vágyálomként emlegetett Fable 4 kapcsán. Egy brazil művész portfólióján megjelent grafikai tervek egy új Fable-játékra utalnak, és gyanús az is, hogy ezeket hamar lekapták az internetről.
1559656840

Fable IV - elbúcsúzunk a ködös Albiontól?

Egyre biztosabb, hogy a Microsoft idei E3-as konferenciáján bemutatkozik a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games legújabb játéka, a következő számozott Fable-epizód, amiről most kiszivárgott néhány apró részlet.
1516206632

Fable - egyre biztosabb, hogy feltámad a sorozat

Az Eurogamer Microsofthoz közelálló forrásokra hivatkozva gyakorlatilag megerősítette, hogy a Forza Horizon-sorozatot készítő Playground Games tényleg egy új Fable-játékon dolgozik.
1515315622

A Forza Horizon fejlesztői dolgoznak a Fable 4-en?

Az év elején az Xbox Live API-jánál történt egy nagyobb szivárgás, az így kikerült adatokból pedig az körvonalazódott ki, hogy a Microsoft bizony már dolgozik a Fable negyedik részén.
1509346833

Még visszatérhet a Fable-sorozat

Noha tavaly márciusban zárt be a Lionhead, a készülő Fable Legendset pedig törölték, még mindig van remény a népszerű széria feltámasztására, legalábbis az Xbox belső fejlesztéseiért felelős Shannon Loftis szerint.
1493645641

Simán folytatódhat még a Fable-sorozat

Annak ellenére, hogy a Microsoft legutóbb alaposan belerúgott a sorozatba, Phil Spencer, az Xbox-részleg vezére egy Twitter-kérdésre adott válaszában elárulta, rengeteg irányba vihetik a szériát.
1491209322

Vadonatúj játékon dolgozik Peter Molyneux

Egy jó ideje teljesen háttérbe vonult a mindig nagyokat mondó Peter Molyneux, de most úgy tűnik, megint valami egészen különlegesen dolgozik. Legújabb játékáról a Glixel nevű magazinnak adott interjúban mesélt.