A Wii vesztesége a Sony nyeresége

  • Írta: InGen
  • 2010. február 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az utóbbi pár hónapban néhány nagyobb kiadó elkezdett kihátrálni a Wii támogatása mögül. A Sony szerint ez is a PS3 erősödését jelenti majd a jövőben.
A Sony Computer Entertainment America egyik kulcsembere, Rob Dyer úgy véli, a Wii fokozatos gyengülése hosszú távon csak a PS3-nak kedvezhet. A nagykonzolok piaca jelenleg három szereplős, s ahogy az utóbbi hónapokban -többek között- a Capcom és az EA is erősen csökkentette a Nintento támogatást, úgy fújnak új szelek a Sony irányába.


Rob Dyer szerint a fejlesztőkkel és kiadókkal folytatott beszélgetései során kiderült, hogy akik eddig hatalmas erőforrásokat fektettek a Wii-re készülő játékokba, azok most megengedhetik maguknak, hogy ráállítsák a megfelelő mennyiségű embert (és pénzt) arra, hogy olyan engine-eket fejlesszenek, melyek teljesen kihasználják a PS3 hardverét és a hatalmas tárhellyel rendelkező blu-ray lemezeket. Rob Dyer ennek megfelelően sokkal több exkluzív játékot és tartalmat ígér a jövőben.
10.
10.
Mathia$
#6: majd meglátjuk, am nem vok látnok... mindössze az eddigi történtekből ezt lehet lekövetkeztetni. az hogy másnak más a vélemenyéne az ok, ő meg azt következteti le.
9.
9.
a sony csak azt felejti el hogy a nintendo már szemétre kereste magát a wii-vel, nekik nem életbevágó hogy elsők legyenek az eladási listán. :D

arról már ne is beszéljünk, hogy vsz nemsokára megjelenik a következő generációra egy újabb nintendo masina. ugyebár.

az majd megint odaver a két vetélytársnak, aztán lehet pislogni.
7.
7.
Kyuubi
Jól van, a Sony szerint az is a PS3-nak dolgozik hogy Marika néni felemeli 50 FT-tal a két literes tej árát a sarki üzletbe. Ettől függettlenül lehet hogy ez igaz, de elég sok ilyet hallottunk már...
6.
6.
Petike x
#5 Mathia$:

Attól még hogy a Sony véleménye szerint is a Sony alázza a Nintendo-t, attól még nem lesz kisebb hülyeség mintha csak te írnád ezt.



Majd ha egyszer kimutatható adatok szerint is a Sony lesz sikeresebb, akkor lehetsz büszke a látnoki képességeidre.
5.
5.
Mathia$
#3: még idén le is körözi ;)



SONY RULZ! pár napja azt írtam egy hírnél ami a hír címe, mindenki lehülyézett... :)
4.
4.
Petike x
Szerintem a Wii nem veszít nagyot, a külsős fejlesztők úgyis bebizonyították jópárszor hogy teljesen töketlenek ha a Wii-vel kéne kezdeni valamit, a hardcore játékaik olyanok mint HD konzolon, csak randábbak, és olcsóbbak, a "casual" játékaikat meg mintha nem is átlagembereknek hannem fogyatékos ovisoknak csinálták volna.



Az viszont erős túlzás lenne állítani hogy maga a Wii gyengülne, nem pedíg csak a kiadók szemében a népszerűsége.

A belsős fejlesztők még mindíg egyedül röhögve felülmúlják azt sikeresség tekintetében, mint amit HD-n a külsősök és belsősök együttvéve.

3.
3.
Pezsgõ
Sony ruleZ!:D Kezdi behozni a Sony az MS t x)
2.
2.
klemid
Gondolom ezért csinálja a Sony az "Arc"-ot is.
1.
1.
Oliver S96
már dolgozom egy ps3 beszerzésén a box mellé :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...