Aranylemezen a God of War III

  • Írta: Daigoro
  • 2010. február 20.
  • Hír
Végre elkészült a God of War III. A minap fejeződtek be a munkálatok, s bár tudtuk, hogy a játék szerves része már készen van, még kellett neki egy kis polírozás.
Végre elkészült a God of War III. A minap fejeződtek be a munkálatok, s bár tudtuk, hogy a játék szerves része már régen készen van, még kellett neki egy kis optimalizálás és grafikai tuning.


A cucc most tart a gyártókhoz, s pontosan egy hónap múlva már kapható lesz a boltokban. A hír egy fejlesztő jóvoltából szivárgott ki, az  úriember neve Christer Ericson. A God of War III-mal a Sony várhatóan akkorát fog robbantani, mint az Uncharted 2-vel, ha nem nagyobbat: a játékot övező hype már-már elviselhetetlen mértékű volt, de egy ilyen kategóriájú címnél ez el is várható, ahogy az is, hogy a tesztekben ékes 10 pontocskát kapjon.
25.
25.
Beau
24.
24.
DonCougar
#23: Akkor még nem tudtam hogy lesz a Heavy Rain, de most már azt is várom, vagy várom hogy össze jöjjön rá a pénz, hogy megvegyem.:D
23.
23.
Beau
#21: És hol a Heavy Rain?
22.
22.
Daigoro
énis először emiatt vettem PS3at, de aztán rájöttem hogy okos szerkezet a PS3 és kiváló mindenre. imádom, hasznos.viszont a játékok, sztem ez lesz az utolsó amit megveszek mert kímélem egy időre a pénztárcámat
21.
21.
DonCougar
#19: Egyet értek, mikor én vettem a PS3-amat akkor ez volt az eggyik fő oka amiért a PS3 melett döntöttem.:D (Meg persze az Uncharted 2 miatt.:D)
19.
19.
Taki26
Nekem annyira bejött az 1-2(kétszer végig toltam őket),hogy beruházok egy ps3-ra.Az biztos,hogy ez a rész verhetetlen lesz.Jöhetnek itt külömböző látványos és izgalmas Dante Inferno-k,meg darksiders-ek,azok legfeljebb időtöltésre jók amíg a boltokba kerül a GOW 3.
18.
18.
DonCougar
#14: Hidd el én is azt venném de most nincs erre 35 ezer FT-om.:D
17.
17.
Turley
depi írta: minden idők leg jobbja lesz

erre 12es komment: minden idők leg jobbja leszőszinten, miafranc?egyébként várom.16.
16.
Daigoro
na, elvileg lesz egy letölthető ingyenes demó a PSNre....

február 25én kéne jönnie, ha hihetünk a pletykáknak amiket olvasgattam.Én nem igazán toltam a demót, nem is vágyam... nem akarok egy percet sem elvesztegetni a játékélményből, vagy épp úgy továbbmenni hogy már ismerős a terep. Nekemis elő van rendelve, alap dolog.
15.
15.
Horvi14
issstenem alig várom :D
14.
14.
renato999
Én nem rendelem elő de csak mert ha jön Gyűjtői akkor olyan kell (Mondjuk a collections megvan)
13.
13.
DonCougar
Nekem már elővan rendelve alig várom hogy játszhassak vele.:D:P
12.
12.
psp3000
minden idők leg jobbja lesz
11.
11.
V1SoR
"Nyílt" demorol nem lehet tudni vmit ? Lesz-e, és ha igen mikor ? Nem mintha az alapján döntenék, mert már rég elő van rendelve,csak jó lenne kipróbálni még előtte :)
10.
10.
Daigoro
nem lesz megnyugodhatsz, az OPM azért jutalmazta 9 ponttal a játékot 10 helyett, mert a játékmenet az első két részre hasonlított. ha ezzel megnyugtatlak. Amúgy új hírem van készülőben, remélem kiteszik holnap.
9.
9.
Dethklok
Hát az én véleményem az h a létező legjobb Cucc az a God Of War.Én még nem találtam más játékot ami jobb lett volna Remélem nem lesz semmien játékélmény beli visszaesés mert akkor Tüntetni fogok :D
8.
8.
Beau
#7: Egyet értek.

Hát eddig úgy gondoltam hogy a Heavy Rain lesz az év PS3 játéka de most már nem tudom.
7.
7.
tronlegacy
6.
6.
mnmn1
5.
5.
dawe001
wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.........XD

3.
3.
Mathia$
#1: én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pont a szülinapomon jön! Remélem a trilogy is akkor!!! IN THE END... THERE WILL BE ONLY CHAOS!! xD
1.
1.
Slik
Húúú alig várom hogy kaszaboljak kratos mesterrel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...