God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.

Iszonyatos sebességgel viszik a God of War: Ragnarököt

Nemcsak a kritikusoknál, de a kasszáknál is elsöprő sikert arat a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus legújabb kalandja egy nap alatt lekörözte a 2018-as előd első heti eladásait.

Készül a God of War-sorozat

A PlayStation Productions sorra viszi tévéképernyőre és mozivászonra a Sony-konzolok legnagyobb hőseit, a következő alany pedig nem más, mint Kratos lesz. A stúdió az Amazon Prime Video közreműködésével készíti el a God of War-sorozatot.

Kratos múltjáról mesél az új God of War-képregény

A Dark Horse márciusban induló képregénysorozata, a God of War: Fallen God kitöltheti majd a God of War III és a 2018-as soft reboot közt tátongó űrt. Lesz tehát mivel hangolódnunk a Ragnarökre.

Képregény meséli el a God of War előzményeit

Hosszú idő telik el a God of War III és a 2018-as God of War eseményei között, és tudjuk, hogy eközben nagyot fordult a világ Kratosszal. Egy képregény-sorozat avat majd be minket a részletekbe.

Ilyen lett volna a Sony Santa Monica törölt játéka

Kevés, de annál érdekesebb információ szivárgott ki a Sony Santa Monica törölt játékáról, a Darkside-ról. Egy megbízható iparági bennfentes szerint a cím egy posztapokaliptikus nyílt világú játék lett volna.

Brit toplista: Rory McIlroy az élen, már másodszor

Nem volt komolyabb játékmegjelenés a múlt héten, így a brit játékeladási toplista sorrendje sem változott érdemben. Az élen még mindig a Rory McIlroy PGA Tour, az Egyesült Királyság legsikeresebb golfjátéka áll.

Launch traileren a God of War III Remastered

A mai napon kúszik fel a boltok kirakataiba a PlayStation 3-as God of War III csinosított, PlayStation 4-re elkészített remastered változata. A premier alkalmából befutott a játék utolsó előzetese is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az uborkaszezonhoz mérten egész kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, túl sok ütős megjelenésnek ezúttal sem örülhetünk. A héten érkezik például a God of War III felújított változata és az EA új golfjátéka is.

Tíz percig mozog a God of War III Remastered

Július közepén mutatkozik be PlayStation 4-en a God of War III felújított változata, amiről most egy tízperces játékmenet ízelítőt tudunk mutatni. Ebben Kratos és Hádész párharcát nézhetitek meg.

Csak a God of War III-at hozzák át PS4-re

Július közepén PlayStation 4-re költözik a God of War harmadik része, ha viszont abban reménykedtél, hogy a sorozat további felvonásai is megjelenhetnek az új konzolon, csalódni fogsz.