Újabb rövid videó érkezett a Project Offsetről

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 21.
  • Videó
Link másolása
Fejlesztői ritkán mutatnak valamit a Project Offsetből, ha viszont kiadnak egy új videót, az garantáltan elképedést vált ki a nézőközönségből - valószínűleg így lesz most is.
Fejlesztői ritkán mutatnak valamit a Project Offsetből, ha viszont kiadnak egy új videót, az garantáltan elképedést vált ki a nézőközönségből - valószínűleg így lesz most is.



A Project Offsetet 2005-ben mutatták be, s ugyan azóta sem tudunk róla túl sokat, évente egyszer, körülbelül a Game Developers Conference tájékán kiadnak róla némi látnivalót, úgy általában pedig teljes a sötétség a projektet illetően. A legutóbbi érdemleges hírt két éve kaptuk: az Intel felvásárolta a játék fejlesztőit, s bár nem árulta el, milyen célból, annyi biztos, hogy az  Offset techdemók kiválóan tudják majd demonstrálni a processzorgyártó új technológiáinak erejét. A mostani rövid előzetes is inkább bemutatónak nevezhető, valószínűleg nem sok köze lesz a végleges játékhoz az itt látottaknak.
6.
6.
dareal
csak azon agyalok, hogy ez, avagy a duke nukem forever jelenik meg előbb :D
5.
5.
Ecneb
A Dark Messiah-t szerettem. De őszintén szólva ez a videó nem nyerte meg a tetszésemet, ha már ennyit ülnek felette, legalább egy ténylegesen igényes munkát is kiadhatnának!
4.
4.
mocs4k
Game over, srácok. Ezt buktuk. Mégse készül olyan játék, ami űberelné a Dark Messiah-t... Ez biz nem egy játék. Mióta az intel bácsi pénzeli... ez csak egy engine:



http://software.intel.com/en-us/forums/showthread.php?t=72129&o=d&s=lr
3.
3.
mocs4k
Nézegettem hivatalos honlapon, sztem intel majd

Game Developers Conference, San Francisco 2010.03.09.

Ott és akkor hozakodik elő vele. Remélem... Addig is Dark Messiah multi.
2.
2.
adikas
Nagyon kemény játéknak tűnik,remélem mostmár nem kell sokat várni rá.
1.
1.
wildláma
"felvásárolta az intel" egyértelmű, ugyan az a sorsa mint a Duke Nukem Forevernek :D vagyis tesztelni kell az új procikat valami terepen. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...