A Warner Bros. kezében a Rocksteady Games

  • Írta: InGen
  • 2010. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Warnes Bros. többségi tulajdont vásárolt a Batman: Arkham Asylumot fejlesztő Rocksteady Games stúdióban. Szeretnék növelni játékipari befolyásukat.
Korábban is keringtek hírek arról, hogy sokan pályáznak a Rocksteady Games megvásárlására, hiszen félelmetesen tehetségesek, ráadásul újító szelleműek és kreatívok is, ahogy azt a Batman: Arkham Asylum bizonyította.


A Warner már korábban is "besegített" a stúdiónak az Arkham Asylum fejlesztése során, s a második részt pedig már eredetileg is ők adták volna ki. Így azonban, hogy a cég többségi tulajdont szerzett a fejlesztőcsapatban, bebiztosították maguknak a Rocksteady további termékeit is. A Rocksteady képviselője, Sefton Hill elmondta, nagyon örülnek az üzletnek, és szívesen csinálnának még több frankó játékot a Warner tulajdonában lévő márkák alapján.
3.
3.
Maxxer
Batmannel együtt énis megszerettem ,ezt a Csapatot.Tényleg nagyon jó játék lett. Nemis tudom melyik rész volt a legjobb benne,annyi volt. Demo-t kb 20x tuti végignyomtam amig nemjelent meg a teljes:D
2.
2.
Mathia$
#2: főbelőtték majd felgyújtották. xDD



Ez jó hír, legalább több pénz jut a Rocksteady projektjeire!
1.
1.
Giga0509
Miért InGen írja mostanában Ghost helyett a híreket? Nem mintha zavarna,csak furcsa.Ugye Ghost nem ment el?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...