További extrákkal bővül a BioShock 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Alig jelent meg a BioShock 2, a 2K Games máris bejelentette az első, letölthető formában elérhető kiegészítőt - a következő hónapokban lesznek még más DLC-k is.
Alig jelent meg a BioShock 2, a 2K Games máris bejelentette az első, letölthető formában elérhető kiegészítőt - a következő hónapokban lesznek még más DLC-k is.



Az elsőként bemutatkozó Sinclair Solutions Test Pack a multiplayer módhoz nyújt majd némi extrát, megvásárlása után például a fejlődési szinthatár kitolódik ötvenig, lesznek új küldetések, mindegyik fegyverhez elérhető lesz egy harmadik fejlesztés is, továbbá kapunk öt új maszkot és kipróbálhatjuk az előrendelőknek szánt exkluzív karaktereket. A csomag megjelenési dátuma még nem ismert, jó hír viszont, hogy a kiegészítésből senki sem marad ki, azaz a PC-s, PS3-as és X360-as játékosok egyaránt letölthetik majd a csomagot 5 dolláros illetve 400 Microsoft Pontos áron.

A fejlesztők ígéretei szerint viszont idővel új küldetésekre és játékmenetbeli apróságokra számíthatnak az egyjátékos módot preferáló rajongók is, azonban többet nem voltak hajlandóak elárulni a szingli kiegészítésekkel kapcsolatban. Úgy nyilatkoztak: várhatóan még a következő hónapokban elérhetővé válnak ezek az újdonságok is.
18.
18.
Ryukian
Én kicsit kitolásnak érzem mondjuk az xbox-osok felé. Mert ha magamat veszem alapul, aki többnyire letölti a játékokat, boxomból pedig ki lett ölve az internethozzáférés, live, flashelve révén. Szóval akkor mégis honnan szerzi be ezeket a magam fajta?!
17.
17.
Dethklok
#11: Hát ez a poén az egészben.Annó nem volt ilyen hogy Dlc.Megvetted a kész játékot és kész.Nem mint ma hogy megveszed a félkész játékot és még a 3x-osát beleölöd Dlc-k formájában.Ezért játszom csak régi Cuccosokkal mert azok "készek" és nem a külcsínyről szólnak.
16.
16.
rapture
Bűzlik ez a sok dlc , rókabőr lehúzásnak tűnik.Mindenesetre a singlebe el tudnák képzelni valami kiegészítést.Néhány új Plazmid esetleg?
15.
15.
Mathia$
#13: fent vannak, de nem könnyű dolog megoldani hogy el is induljon a boxon. (pc-n persze sima ügy)



Elképzelhető hogy azért vannak dlc-k mert így is kevesebb a warez.
14.
14.
crysis the best
Hát jah.. másnak is van olyan problémája hogy 1024*768-on irdatlanul ronda a graf ?? mert 800*600-on sokkal szebb :( nem tom miért láttam másnál is ezt a hibát... ja és eredeti a game !!! majd csinálok róla képet is :S
13.
13.
Teuton
#10: nekem se tetszik a dolog, csodálom hogy ezeket még nem látni torrenteken.



On: a teszt alapján előbb néhány patch kéne, csak utána a dlc XD
12.
12.
Mathia$
#10: meglehetne úgy csinálni hogy kijön egy hosszú és sikeres játék.

Aztán ha sokaknak tetszik akkor jöhetnek a dlc-k.

Lásd: GTAIV,Fallout3,Borderlands



Legnagyobb dlc-s csalódás számomra: Assassins Creed II, persze a játék nagyon király lett, de szemétség hozzá rögtön előretervezett dlcket kiadni.
11.
11.
megalonagyix
10# jaja. érdekes régen nem voltak ilyen "félbevágott" játékok, és jóval sikeresebbek is lettek
10.
10.
Dethklok
Nagy Baromságnak tartom ezt az egész Dlc-sdit.Elvégre mi is a lényege?Kiadnak egy félkész játékot és utána csinálnak hozzá egy vagyok DLC-t hogy még több pénzt tudjanak szedni belőle...Ezt az egészet egy viccnek tartom, hogy ilyen pofátlanul akarják lenyúlni a játékosokat.
9.
9.
hakydakillah
6. Hát jól mondod. Az volt az elején mondva, hogy a játék szavatosságát akarják meghosszabbitani a DLC-kel. De ez a kijelentés már rohadtul bűzlik, mikor olyanokat hallunk, hogy ki se jött az Assassin Creed2, de már készitik a DLC_t. Rengetek DLC ráférhetne eleve a lemezre, de inkább kiadják külön, mert a játék szerelmese még szép, hogy megveszi-letölti.
8.
8.
megalonagyix
kár hogy ez nem tartalmaz single tartalmat.. mindegy majd a következő fog. egyébként a pc-sek honnan tölhetik le?
7.
7.
Maxxer
Számomra ,eddig csalódás mind ez ,mind pedig az AVP ,bánatom enyhitésére most Avp 2-t tolom és JOBB!!!:D



Bioshock 1 ,számomra megért 3 * végigjátszást

Ez a része 1*-et de aztis nagynehezen , agyatlan hent az egész játék. Eleje pedig jól indult. :(

+ a vége tetszett de semmi más .
6.
6.
klemid
Ezt annyira szeretem, hogy épp, hogy meg nem jelent de már DLC. A DLC-nek az lenne az értelme, hogy kb. 1 év után kiadják, hogy visszacsábítsa a játékosokat.
5.
5.
fredbm
en egynlore jol elvagyok vele kiegeszitok nelkul is..ma ujrakezdem hardon vita-chamberek nelkul :P
4.
4.
Oliver S96
és mennyire függ össze az első résszel?
3.
3.
GammaShock
#2 Venni, természetesen! 8 ezer forintot szerintem megér ez a játék!
2.
2.
Oliver S96
nincs meg a játék de jókat hallok, olvasok vissza... venni vagy nem venni? ez itt a kérdés
1.
1.
GammaShock
Ez nagyon jó hír. Sajnáltam is hogy olyan hamar vége lett az egy játékos módnak. Kiváncsian várom milyen új küldetések lesznek. És vajon a történet után fognak játszódni ezek az új küldetések? :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...