Nem moralizál a Medal of Honor

  • Írta: InGen
  • 2010. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts szerint nem esnek bele abba a hibába, hogy valódi konfliktusokat, aktuálpoltikai eseményeket vigyenek bele az új Medal of Honor játékba.
Az Electronic Arts szerint a Modern Warfare 2 néhol túlságosan elment a szürreális cselekmény irányába (például Washington atombombázásának esete), ami a modern hadviselés számos rajongójában hagyott maga után kívánnivalót egy realisztikusabb FPS iránt.


Ennek ellenére nem fognak valós ütközeteket, vagy hadműveleteket feldolgozni. Elmondásuk szerint a cél az itthon nemsokára bemutatkozó Hurt Locker című film hangulatához hasonlót elérni. Az Oscar esélyes mozinak semmi köze a valódi, Irakban zajló eseményekhez, hanem egyszerűen a katonák mindennapi életét, küzdelmeit mutatja be. Az új Medal of Honorral pont ez a cél: zászlólobogtatástól és politikától mentesen foglalkozni a gyalogsági egységekkel.
14.
14.
ATi0021
Nekem tetszett a Modern Warfare 2 története is. Valóban furcsa volt, hogy amerikai földön kell védeni a hazát. De szerintem pont emiatt volt jó. Érdekes volt harcolni a tipikus amerikai külvárosban. Egy teljesen új helyzet elé állították a játékost.



Amúgy elég sok országnak, sőt szervezetnek van titkos atombombája. És nem biztos, mint ahogy a játékban is láthattuk, hogy azt képes lesz megállítani az adott kommandós csapat. Igaz ez egy elégé szélsőséges jövőkép, de mégis lehetséges. Bár elismerem valóban hatás vadász volt, de nekem mégis tetszett.



A Medal of Honor pedig azzal, hogy az átlag katona életét mutatja, be szintén remek játék lehet. Remélem nem csak a PR, hanem a játék is jó lesz.
13.
13.
fabre
HI mindenkinek



nagyon kemény játéknak igérkezik ..... és szerintem kemény gép is fog kelleni hozzá .... szerintetek milyen lessz a rendszerkovetelmény ?? max grafikára !! :)
12.
12.
JcGross
Nehogy valami izgalmas és értelmes is legyen benne... legyen csak agyatlan lövölde...
11.
11.
SL89
Nekem nagyon bejott a Hurt Locker ... es ha mar igy szobakerul ...tuti h kell majd egy ket bombat is hatastalanitanunk :D
10.
10.
Optimus Prime
#1: én nem ismerem, de pont az USA istenítése miatt volt kevésbé hiteles? De most tényleg, az amcsik tényleg ilyenek. A Dr. Strangelove-ban legalább kifigurázták őket. :)

De ON, pedig reméltem lesz végre Capture Osama bin Laden küldetés egy háborús játékban. :D
8.
8.
Mathia$
EA lesz az fps király??? :)
7.
7.
joati
#3: Ezt hogy érted hogy szugerálod magad?Mire szugerálod ?
6.
6.
gamerplayer
szerintem az mw2 nagyon erőltetett volt

az első rész története szerintem tökéletes de a másodikat nemis értem h tulajdonképp mit miért csinálnak mi értelme van
5.
5.
wildláma
#1: mert egy második résznek ilyennek kell lennie egy trilógiában, értelmetlen akció dögivel



on: egy gameplay vidivel megdobhatnának mert én nem tudom elképzelni mi lesz ebben olyan legen ... wait for it ... dary. :D
4.
4.
simon 555
akkor most nem Afganisztánban fog játszodni megtortént esemény alapján?:Delvégre valos személyeknek adják a karakterek hangját mármint katonák akik ott voltak mint pl szőrös barátunk:D
3.
3.
tjames
Nekem a MWk is tetszettek és mindenbizonnyal EZ IS tetszeni fog!

(már már szugerálom magam :) )
2.
2.
Shadi
Jónak ígérkezik. Várom már
1.
1.
Scoo
Nekem tetszik ez a hozzáállás. Az MW1 sztorija tényleg jó volt. Olyan holywoodi film szerűség, de az MW2-ben már olyan sok volt a patrícionizmus, meg a hatásvadász, nem valósághű jelenet, hogy az már sok volt nekem is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...