Bemutatkozik a Batman: The Brave and the Bold

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Az azonos című rajzfilm alapján fejleszt játékot a WayForward, mely első sorban a fiatalabb közönséget célozza meg, ha már az Arkham Asylum maga a brutalitás.
Az azonos című rajzfilm alapján fejleszt játékot a WayForward, mely első sorban a fiatalabb közönséget célozza meg, ha már az Arkham Asylum úgyis maga a brutalitás.



A kizárólag Nintendo Wii-re és DS-re készülő akciójátékban a sorozat több szereplője is felbukkan majd, köztük Robin, Green Lantern, Blue Beetle és Aquaman. Nem véletlen a sok szuperhős szerepeltetése, a divatot követve a WayForward is kétfős kooperatív játékmenettel próbálja meg elcsavarni a Batman-fanatikusok fejét. A Wii-s és a DS-es verzió ráadásul kompatibilisek egymással, ilyenkor még egy ráadás karakter, Bat-Mite is bekerül a felhozatalba. A játék ősszel fog megjelenni, az Arkham Asylum 2 mellett inkább fiataloknak ajánlható.
4.
4.
demon68
pont az ilyen óvodásoknak szóló szemetet próbálják elfeledtetni az új Batman filmek, képregények meg az Arkham játék, szóval gratulálunk hozzá a fejlesztőknek, meg főleg annak aki megveszi.
2.
2.
Mathia$
na nintendo tulajok örüljetek!
1.
1.
Csokis
Hmm... Nem szeretem a képregényes játékokat, de ezt ki fogom próbálni DS-en. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...