Batman: The Brave and the Bold , DS

A Warner Bros. Batman fiatalabb rajongóira is gondol, ezért Wii-re és DS-re is készül majd egy új játék a bőregér főszereplésével.
1537803005

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.
1330435836

Gotham by Gaslight - videón a törölt Batman-játék

Nem szeretünk törölt játékokról írni, pláne, ha egy egészen elképesztő Batman-játékról van szó. Készült ugyanis egy komor hangulatú, steampunk kivetülés is a Day 1 Studios berkeiben, a népszerű képregény alapján. A Gotham by Gaslight már soha nem fog megjelenni, de most belenézhetünk.
1317236400

Képeken az új Dark Knight-film Macskanője

Nem kétséges, hogy elég komoly sztárparádét vonultat fel a következő Batman-film, mint ahogy az sem, hogy mindenki epekedve várja, mégis miként jut majd szerephez benne a Macskanő. S persze azt is, hogy vajon mennyire fog feszülni rajta a bőrruci. Nos, most kiderül.
1305984600

The Dark Knight Rises - itt az első kép

Ha szombat, akkor Cooltúra - ezt most találtam ki, de jól hangzik. Szóval az alkalmanként jelentkező Cooltúra rovatunkban ezúttal a következő Nolan-féle Batman-filmet vesszük elő. Most indult el ugyanis a The Dark Knight Rises hivatalos oldala, s ennek örömére megjött az első kép is.
1284585304

Batman: The Brave and the Bold teszt

A bűnözés és a terror soha nem látott méreteket öltött Gotham City városában. A rendőrség lassan a tehetetlenség és az összeomlás szélére sodródik, azonban itt van a Denevérember, aki segédeivel karöltve felveszi a harcot az ártatlanok ezreit sanyargató rosszfiúkkal. Csatlakozz a harcokhoz te is!
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.
1276796940

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!
1273174860

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.
1267020660

Bemutatkozik a Batman: The Brave and the Bold

Az azonos című rajzfilm alapján fejleszt játékot a WayForward, mely első sorban a fiatalabb közönséget célozza meg, ha már az Arkham Asylum maga a brutalitás.