Szeptemberben kerülhet boltokba a Brink

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha hihetünk a GameStop előrendelői akciója által megjelölt dátumnak, szeptemberben kerül boltokba a Splash Damage legújabb játéka, a Brink.
Ha hihetünk a GameStop előrendelői akciója által megjelölt dátumnak, szeptemberben kerül boltokba a Splash Damage legújabb játéka, a Brink.

Ugrás a galériához

A Brink ügyesen elegyíti majd az FPS-ek és a szerepjátékok legjobb elemeit, mindezt elképesztően szépen prezentálva. A játék megjelenését a tavaszi hónapok valamelyikére ígérték, ám decemberben elcsúsztatták őszig a boltokba kerülést. A GameStop szerint szeptember 7-e lesz a végleges dátum; az áruház komoly előrendelői akcióval készül, mely során PlayStation 3 vagy Xbox 360 konzolt nyerhet egy szerencsés játékos, szerényen megtámogatva mindezt egy 55 hüvelykes LED HDTV-vel, valamint egy 5.1-es hangrendszerrel.

6.
6.
iNKARNATE
#5: nyilván a játékstílus a beteges omg... nézz már rá a képekre és érezd át a hangulatot ami süt belőlük: eléggé elborult (kurvajó jegyzem meg:D)
5.
5.
Scoo
#4: beteges? Miért? Ez egy single,co-op,multiplayer game. Egyszerre mind. Bármikor becsatlakozhat melléd egy haver társnak, akkor minden más bot, vagy az is megeshet, hogy mindenki az adott pályán épp egy élő játékos. Akár menet közben is ahogy játszol. Persze majd elválik, hogy mennyire fog ez müködni.
4.
4.
zoli12i
elég beteges játék lehet ! én nem várom ! :-(
2.
2.
Mathia$
#1: azám! ez a Borderlands styée most nagyon jó! remélem még készül pár ilyen game és persze dlc hozzájuk! :)
1.
1.
iNKARNATE
Ez a játék így stílus és grafika alapján meglehetősen betegnek tűnik! Várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...