Infinity Ward fejeseket rúgott ki az Activision

  • Írta: InGen
  • 2010. március 2.
  • Hír
Link másolása
Súlyos összetűzésbe került a Call of Duty sorozatot fejlesztő Infinity Ward és a kiadó Activision, két kulcsembert biztonsági őrök kísértek ki az épületből.
Az Activison valamilyen módon rájött, hogy két Infinity Ward főnök, köztük Jason West, a game director és COO több ponton megszegte a szerződéseket. Sajnos egyelőre nem tudni tisztán, hogy miről van szó, mindenesetre a két úriembert röhejes módon biztonsági őrök kísérték ki az épületből, ahol előtte évekig dolgoztak azért, hogy pénzt kereshessenek az Activisönnek.

 
Twitter üzeneteiben gyorsan reagált a szakma is, többek között George Broussard és Tim Schafer is. Utóbbi egyszerűen röhejesnek tartja ezt a lépést az Activison részéről, míg Broussard kicsit keményebben fogalmaz: "Legalább elgondolkodtat azon, miért üzleteltetek egy ki***tt h***e majommal, nem igaz?"

A Blizzard után az Infinity Ward az Activison legértékesebb stúdiója. A cég jelenleg egy teljesen új címen alapuló játékot fejleszt, melyre hosszútávú szerződést kötöttek az Activisiönnel. A Modern Warfare folytatását valószínűleg az újonnan alapított Sledgehammer Games viszi majd tovább, míg a pletykák szerint a Treyarch egy hidegháborún, vagy vietnami háborún alapuló játékot készít -egy biztos, ebben az évben is meg fog jelenni egy Call of Duty.
23.
23.
CJgabor
#12: lehet :D de nem a Robert Bóling, ő vmi kommunikációs vagy miaf*szom menedzser?
22.
22.
CJgabor
#10: teljesen jogos. én még azon akadtam ki: Jason Westet kirúgták? Háde WTF???????
21.
21.
Mathia$
#17: de azt csak a cod4 sikere után vették meg.
20.
20.
Scoo
#7: Gondolod hagynák hátra backupot magamután? :) Igazad van egyébként, biztonságosabb ha nem ilyen nyilvánvaló a servertörlés. Csalafintább a vírusírtót leszedni, majd jó pár vírussal elárasztani a rendszert és a hálózatot. Ezt már nehezebben bizonyítják rá az emberre.
19.
19.
dzsiádzsó
Hát nem volt akkora durranás MW2 mint anno az 1, de ilyenen elszúrni ezt játékot :D, de nem is baj, IW rég kinőtte Activisonos srácokat, 500 milkát hoztak nekik, majd meglátjuk jó MW nélkül az öskövület COD-okkal mire mennek :P
18.
18.
cross56
úgyérzem, hogy a kövtkező call of duty játékok rosszak lesznek.

17.
17.
Mortician
#14: Mivel náluk van a Blizzard így ezt erősen kétlem.
15.
15.
Beau
Miért az Activision mire veri magát Mathia$-nak van igaza a CoD nélkül semmire se lehetne őket tartani.
14.
14.
Mathia$
Rohadék Activision, ha nem lenne a cod akkor most wc-t pucolnának a fejesei az EA vagy a R* műhelyeiben :D
13.
13.
InGen
#10: ez még csak pletyka, de erősen valószínű, hogy végül az IW fogja csinálni.



A Sledgehammer mondjuk tényleg kemény veteránokból áll, szóval szerintem amiatt sem kell aggódni.
12.
12.
ChainGun112
egyébként meg szerintem a másik iw fejes az vince zampella
11.
11.
ChainGun112
ÚRISTEN.....mi ez a sledge g*ci???? haggyatok már h az fogja fejleszteni a cod ot....áááh. :@ tutkó nem lesz olyan ez az új mw mint az 1. és 2. rész :S:( nem hiszem el :(
10.
10.
wildláma
"A Modern Warfare folytatását valószínűleg az újonnan alapított Sledgehammer Games viszi majd tovább, ..." én ezen akadtam ki. nehogy már egy olyan készítőgárda kezébe adják ami még játékot se dobott piacra! Felnéztem az oldalukra, eddig annyi hogy olyan emberek dolgoznak ott, akik rész vettek a Dead Space, Razchet and Clank, Resistance, Afro Samurai, Soul reaver fejlesztésében. Mit ne mondjak fele ps exkluzív, másik fele meg ... hagyjuk (kivéve Dead Space, de nem kategorizálható a CoD-dal). Nehogy már az eddigi idők legjobb FPS játékának 3 és egyben talán befejező részét egy zöldfülű csapatra bízzák :S. inkább várunk még +1 évet de az infinity csinálja.
9.
9.
Dcrysis02
Talán Bobby Kotick rájött hogy még volt pénz a tárcájukban. :S
8.
8.
Giga0509
lol.Azért megnéztem volna ahogy a biztonságiak kidobják őket :D kíváncsi vagyok mi történt...
7.
7.
dareal
#5: amit a következő rendszergazda jól megnevetne, mert backupból visszarántaná az egészet, majd sátáni kacaj kíséretében jogos feljelentést tennének ellened. :)



már jó ideje nem dolgozom ott, de még mindig érvényes az aláírt titoktartási szerződésem. nem véletlen, tudnék és lenne miről mesélni, bőőőőőőven. :)
6.
6.
dareal
#3: a lyukasztógép komoly fegyvertény!



Office Space - Milton's stapler :)



http://www.thejobbored.com/wp-content/uploads/2007/11/10221_office_space_stapler_with_milton1.jpg


akinek nincs meg, annak üzenném: PÓTOLNI!!!!!
5.
5.
Scoo
#2: Ha engem kirúgnának én is rendeznék egy kis jelenetet. Semmi különöst csak mielőtt kilépnék az ajtón kiadnám a servereknek a format c: parancsot :D
3.
3.
Scoo
Az én tippen az, hogy bizots lopkodták az irodai lyukasztógépet és hordták haza a fénymásolópapírt! Meg is érdemlik! Az is megeshet, hogy munka helyett játszottak...a medal of honorral!!! Teljesen jogos ebben az esetben ;)
2.
2.
dareal
doh, ilyenkor miért nem lehetek ott egy nagy adag popcorn-al. meg persze egy nagy kólával.

anno elég sok ilyet néztem végig (mikor még multinál dolgoztam), nevetséges tud lenni, de mi jókat mulattunk :)

volt egy csaj kolléga, mai napig tartjuk a kapcsolatot. szépen elköszönt mindenkitől, személyesen, kis duma stb. majd a végén kérdés nélkül benyit az emelet banyájához (nemtom milyen, vlmi magas beosztású csipa) és csak beszólt: "ja Dóri, neked meg a q anyád" :)

hát volt röhögés
1.
1.
adriano28
arra az uj márkás gémre kiváncsi vagyok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...