Call of Duty tervek a közeli és távoli jövőben

  • Írta: InGen
  • 2010. március 3.
  • Hír
Eddig csak találgattuk, hogy melyik stúdió melyik epizódot és mikor fejleszti majd. A bizonytalanságban azonban vége, az Activison bejelentette a pontos terveket.
Hosszú ideje találgattunk már a GK Rádióban, s itt, a hírekben is, hogy vajon milyen irányba fog tovább haladni a Call of Duty franchise jövője. Az Activison hivatalos nyilatkozatban erősítette meg a pletykákat, s úgy tűnik, az utóbbi időben már nagyjából a helyes úton jártunk.


Szóval, az Infinity Ward jelenleg a Modern Warfare 2 első két DLC-jének fejlesztésével van elfoglalva (mindkettő 2010-ben jelenik meg), aztán pedig egy teljesen új címen alapuló, friss játék készítésébe fognak bele. Hivatalossá vált, hogy a Treyarch javában dolgozik egy új Call of Duty anyagon, melynek témáját ugyan még mindig nem tudjuk, de az biztos, hogy idén ősszel kerül a boltok polcaira.

S akkor a nagy durranás: a korábban csak tipp szinten felmerülő, játékipari veteránokból alakult, teljesen az Activision tulajdonában lévő Sledgehammer Games valóban Call of Duty címen dolgozik, egészen konkrétan az a feladatuk, hogy elvigyék a sorozatot egy akció/kalandjáték irányba!
28.
OldM4n
Ne vigyék sehova a CoD-ot. Maradjon az MW által megkezdett vonal... halálosan unom a 2.VH-t (bár lennék WSS Oberscharführer már végre...) és nekem tetszett az MW által megkezdett modern háborús vonal. A CoD-ban legközelebb valószínűleg irány Mockba... (gy.k. igyítye v Mászkvá, utalás a zöldfényesen lengetős tetőreszaladósan hősiesen amerikaiasan hazafias misszió párbeszédére) DE KALANDJÁTÉK NEM KELL!!!!!!!
27.
adriano28
az MW2 jo lett de én hamar meguntam :S
26.
Horvi14
az biztos h az MW2 ROHADTJÓ lett! :P
25.
Mathia$
#2: 2005ös, cod2 óta nem cserélték le. a neve: IW Engine
24.
Beau
Nagy érdeklődéssel várom hogy hogyan cseszik el.
23.
wildláma
minden bizonnyal oroszországot megszállják az amerikaiak. ugyanis amikor a zöld füsttel jelezni kellett a tetőn asszem Dunn megkérdezte hogy What now Sarge? Are we going to Russia?. vagy valami ilyesmi, szóval minden bizonnyal ott lesz a 3.-nak a helyszína, mert az amerikaiak nem hinném hogy megtorlatlanul hagynák az inváziót ... ez csak az én véleményem lehet nem így lesz.
22.
ChainGun112
jaja :D meg kiváncsi vok arra a helyre ahová majd mennek így 3an. az hol lehet? :D
21.
wildláma
#18: szerintem egyenlőre hanyagolják, nem sietik el a nagy epic befejezést, gyakorlatilag Soapnak is fel kell gyógyulnia ;D
19.
adriano28
#16: de hogy ha a call of duty : ghost -ot le fordítod akkor mi lesz belőle? hív a kötelesség szellem ::D

inkább ez lenne jó call of duty : dinszno vagas 2020 :D
18.
ChainGun112
ja és mi lesz akkor az mw 2 folytatásával? azt is majd ez a sledgehammer fogja fejleszteni? vagy egyelőre azt hanyagolják?
17.
ChainGun112
#16: köszi szépen az infókat :)

amúgy Call of Duty: Ghost elég jól hangzik :D
16.
wildláma
#6: nem pontosan

IW: 2 DLC, majd új játék

Treyarch:Ősszel Cod, majd valszeg újra elkezdenek egy Codot, amit 2012-ben (jajj neeee világvége ...) adnak ki

Sladgehammer: Egy teljesen új Codot csinálnak, ugyanis volt sz még naggyon naggyon régen arról, hogy az Activision vagy az IW nem tudom, új irányokba akar kitörni a Coddal, ekkor jött hogy legyen RTS, vagy TPS meg ilyesmi. Mindenki azthihette hogy az MW2-ben lévő 3rd person múd lett az, de nem, a Sledgehammer fejleszt egy Cod néven futó akció/kaland játékot (lehet ez lesz a Call of duty: Ghost)
15.
adriano28
#14: pluszban még szerintem a crysis 2 -t is kiadják

de kül ahol élek már van lidl,spar meg penny market XDD
14.
joati
#3: Úristen hol élsz te hogy még nem nött ki a földből egy Teso vagy egy Fosan. Nyugi csak hülyéskedek, amúgy ne haggyuk ki a sorból az Alan Waket, meg a Dead Space 2 , vagy az új Medalt sem.
11.
Kyuubi
Na, a végén még kapunk egy jó Call of Dutyt!
10.
dzsiádzsó
IW odavert mindent az MW1-el, de 2 nem volt annyira nagy szám, kicsit magas volt a mérce. Szerintem jó ha új irányba viszik az MW-t, de nem jó ha azt nem IW-s srácok teszik :(. Azonban új címen is dolgoznak, és lehet még jobban is járunk majd mint egy MW3-al ;)Amúgy meg BF BC2 :D, nem hittem volna hogy ezt mondom az első rész szánalom volt, de ezt most eltalálták :)
8.
megalonagyix
#2 ha már itt tartunk akkor 1998-as. Quake 3 enginere épül.
7.
lebron james
Az MW2 két DLC-je ingyen lesz?
6.
ChainGun112
tisztázzuk lécci.: a treyarch marad a codok fejlesztésénél(2 évente 1 cod), az iw-sek jelenleg 2 dlc-t csinálnak az mw2-höz később pedig egy full új gémnek a fejlesztésébe kezdenek, és ez a sledgehammer pedig viszi tovább az mw sorozatot action/adventure fajtában???
5.
fabre
#1: HIfelveszlek msn-en .... szeretnék toled kérdezni valamit ...légyszi majd jelolj vissza ...kossz !!
4.
gamerplayer
2010 ben vagy 20 sikervárományos játék lesz kéne 1 lista nehogy megfeledkezzünk 1 röl XD
3.
adriano28
az lenne a legjobb ha megcsinálnák a call of duty online-t xDD

de kül mien kira év lesz ez ősszel megjelennek az új codok, aztán megjelenik a half-life 3

2 nap mulva kiadják az uj assassins creedet

aztán a rockstár is kiadja a westernes gémét

aztán még a portal 2 is kijön

a városunkban megnyílik a TESCO xDDIzgalmas év lesz az biztos !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...