GDC 10: Hathúros gitár kontroller a Power Gighez!

  • Írta: Daks
  • 2010. március 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Vége a Guitar Hero és a Rock Band idétlen gombnyomogatós zenélésének, a Power Gig: Rise of the SixStringhez immáron igazi hathúros gitár kontroller jár!
Vége a Guitar Hero és a Rock Band idétlen gombnyomogatós zenélésének, a Power Gig: Rise of the SixStringhez immáron igazi hathúros gitár kontroller jár!

A Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő zenés játékot a mai GDC-n leplezte le a Seven45 Studios, a Power Gig: Rise of the SixString érdekessége pedig, hogy a First Act által készített gitár kontroller játék nélkül is használható lesz. Egy erősítőhöz kötve bármit eljátszhatunk majd, ami csak az eszünkbe jut, minderre pedig már csak Karácsonyig kell várnunk!
14.
14.
Quent1n
Tleg csak egy dolgot felejtetek el. Hogy a gitár az nem olyan, hogy leülsz és játszol vele egy Hot For Teachert, mert bizony ahhoz meg kell tanulni játszani. Ezek meg játékok, arra valók, hogy az emberek ökörködjenek egy jót. Gitározni megtanulni pláne, hogy mondjuk eltolj egy Joe Satriani-t nem két nap. A GHt meg betolja az ember aztán elpötyögi és tök jo moka a haverokkal. Senki nem képzeli, hogy kiváltja az igazi gitározást mert nem arra van kitalálva. Ezt kéne már felfogni. A játék biztos nem lesz olcsó 30-40 gondolom lesz, de lesz akinek megéri.



Annyira unalmas már, hogy minden GH-s meg RB-s hírhez idejönnek a zenészek, hogy fuu de gáz tanulj meg inkább gitározni stb. Komolyan nem értem miért kell bármiféle párhuzamot vonni egy ritmusjáték és az igazi zenélés között...
13.
13.
Guppi
15k-ért vettem anno használtan az elektromos gityóm. Gyakorlatilag olcsóbb volt mint egy GH és azt jáccok rajta amit akarok. :D
12.
12.
Noel Ryyka
Imádom a GH-t de ez szerintem már több mint sok...
11.
11.
Mathia$
#8: felőlem, ha neked bejön.

A Gibson meg a Strato csak példa volt, akár egy szar, de mégis igazi gitárt is adhatnak ennyi erővel, azt is kapsz már olcsón.
10.
10.
bzsp
nagyon jól néz ki, én is kipróbálnám, rem nem lesz annyira drága
9.
9.
Cayman
És hogy milyen szép ára lesz...el képzelni sem merem
8.
8.
Bins
#5: ecsém te is csak belekötsz mindenhol mindenbe, nemhiszem hogy ha már megcsinálták húrokkal azt a gitárt akkor kiadnak egy nagy szart... egy rendes gibson meg menyni inkább 2000$ ez meg tökéletes minden korosztálynak, nem kell attól félni h elb@ssza a gyerek stb.. meg sztem olcsóbb is lesz mint 200 dolcsi de ha nem, az se baj mert simán megéri hogy legyen egy gitárom, amivel ha akarok játszhatok az xboxomon és nem ilyen szar gombokat kell nyomogatni...attól már inkább herótjuk van az embereknek.. ők legalább kitaláltak vmi újat...
7.
7.
turha
ez komoly lessz de az ára bisztos nagy lwgy ojan 200 250 dollár körül de állaki király
6.
6.
Kyuubi
Az alapötlet nem rossz, de szerintem valami nagyon fos gitárt fognak adni hozzá, amin az oktáv sincs meg...
5.
5.
Mathia$
mennyibe fog kerülni? 200$?

Akkor már inkább egy igazi gitár, aki meg csak játszadozni akar az úgyse vesz magának ilyen cuccot, marad a Guitar Hero vagy a Rock Band-bél.



Az sokkal értelmesebb lenne ha olyan gamet találnának ki, amit lehetne irányítani Strato-val vagy Gibson SG-vel.
4.
4.
Scoo
Ejha! Na erre baromi kíváncsi vagyok.
2.
2.
Bins
azkemény:D egyszerűbb lesz gitározást tanulni ezzel mint valaha:D
1.
1.
wildláma
jézusösszesereje! még egy árat odadobhattak volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...