GDC 10: Clash of the Titans képáradat

  • Írta: InGen
  • 2010. március 11.
  • Képek
Link másolása
Két hónappal a God of War III megjelenése után fog érkezni a nagyon hasonló témát feldolgozó film, s az ez alapján készülő játék. De vajon lesz esélye Kratos ellen?
Két hónappal a God of War 3 megjelenése után fog érkezni a nagyon hasonló témát feldolgozó film, s az ez alapján készülő játék. A Clash of the Titans és a Sony Santa Monica játéka között több az átfedés, mint gondolnánk, hiszen az eredeti filmben Perzeuszt alakító színész ugyanezt a szerepet formálja meg a God of War 2-ben.

Persze az eredeti film több ponton is ihletforrásként szolgált a Playstation 2 egyik legnagyobb címéhez, így érdekes lesz látni, mennyire tud külön utakon járni a Clash of the Titans játék. Az első tesztek szerint a God of War 3 annyira brutálisan néz ki, hogy új dimenziókat nyit a jelenlegi konzolgenerációban. Ehhez képest a legújabb screenshotok alapján nem vagyok elájulva a Titanstól.

Ugrás a galériához

12.
12.
Tokodboy
Azért félre senki ne értsen mert szép a játék, csak közelsem a legszebb mint ahogy írják
11.
11.
Tokodboy
#6: Öcsém, h ne láttam volna amikor boldog ps3 tulaj vagyok...

A teljes játék nem lett sokkal szebb, csak élesebb picit részletesebb textúrák, de ezért a háttereket lebutították nézz utána.

A távoli karkaterekről a véleményemet fenntartom
10.
10.
wildláma
#8: egy Halo 3-at van Gears of Wart se pontoznék 10-esre, pedig azok is jó játékok (voltak). Én csak azt szeretném kifejezni hogy nem fair az exkluzív játékfejlesztés.
9.
9.
tjames
Kedves afelion: próbáld meg kerülni a hszáradatot, próbáld meg egybe összefoglalni. Köszi. :)
8.
8.
ApheIion85
#1: temeg x360-as vagy azért sirsz
7.
7.
ApheIion85
#5: gondolom te csak a demoval játszottál,az még csak beta volt,azota 5-ször szebb a játék...
6.
6.
ApheIion85
#5: öcsém te nem vagy normális,ps2 szinvonal??????sztem te nem láttál még kemény ps3 játékot.
5.
5.
Tokodboy
Látványvilágra tényleg nagyon über a gow 3. De a látványvilág nem egyenllő a grafikával. Beletartozik persze a graf is, de a rendezés, kameraállások, atmoszféra is. Ha csak szigorúan a grafikáját nézzük a GOW3-nak az max csak jó. Sok szebb játék van nála. A közeli objektumok részletesek nagyon szépek, de ha odafigyelünk a távolabbi ellenfelekre amik nem a közvetlen közelségünkben vannak, színte ps2 színvonal az egész. nagyon jól lehet látni pl mikor le kell tépni a fószer fejét, h amikor odaérünk hozzá és ráközelít a kamera akkor válik részletessé a textúra. Amúgy a látványvilága, gndoloka textúrákra, pl falak kövek tisztára olyan mintha Unreal Engine 3 dübörögne alatta.:D
4.
4.
Mathia$
Nem néz ki olyan rosszul!

God of War-t meg bűn lenne nem 10re értékelni. Kratos megbünteti azokat akik lenézik! xD
3.
3.
wildláma
2.
2.
InGen
attól függetlenül, hogy nettó hülyeség, amit írsz, és még offtopic is, azért köszönjük :D
1.
1.
wildláma
nem tudom miért kell isteníteni a God of War 3-at. Egyáltalán nem 10/10-es játék. 10/10-es akkor lenne ha multiplatform lenne. Játékra soha nem adnék max pontot ha nem játszhat vele mindenki. még ha ez nem ide tartozik is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...