GDC 10: Sony konferencia összefoglaló

  • Írta: InGen
  • 2010. március 11.
  • Hír
Link másolása
Itthoni idő szerint picit későn ugyan, de elkezdődött a Sony GDC előadása. A Playstation Move-ot már bejelentették, a maradékot pedig igyekszünk itt összefoglalni nektek.
A Sony még alig kezdődött el az év, de már olyan mennyiségű sikerjátékot adtak ki, aminek más platformok egy év alatt is örülnének. Kiemeli természetesen a Final Fantasy 13-at, a világot büntető God of War 3-at, a MAG-ot és persze a Heavy Raint. Különösen örül annak, hogy utóbbi ilyen remek értékeléseket kapott, hiszen a Sony nagy kockázatot vállalt ezzel a játékkel, de végülis bejött nekik.

Még ebben az évben érkezik a Gran Turismo 5, s biztosítanak minket afelől, hogy érdemes volt rá várni, valamint a SOCOM 4-gyel végre a Zipper is visszatér, megtámogatva egy bivalyerős multiplayer komponenssel. Továbbá az E3-on várhatóak hatalmas bejelentések, de érdekes módon a The Last Guardianról nem esik szó, ezek szerint maximum csak jövőre jön.

A Sony szerint ezek a hatalmas címek, s a Move megjelenése még egy löketet fog adni az utóbbi egy évben egyébként is iszonyatosan meglóduló konzolnak, továbbá azt várják, hogy a mozgásérzékelős kontroller megérkezésével a Wii tulajdonosok szépen lassan át fognak váltani PS3-ra. Szerintük ez egy természetes folyamat, hiszen ezzel a PS már mindent tud majd, amit a Wii, ráadásul HD-ben, Blu-ray lejátszással és tengernyi más funkcióval.

A belsős stúdiók mellett gyakorlatilag az összes third party kiadó is beállt a Move támogatása mögé. Ráadásul a 3D-s játékok támogatása már ezen a nyáron megérkezik, így ebben is a Sony konzolja lesz az első. Összességében tehát nagyon bizakodóak, a tavalyi évet már egyértelműen a PS3 évének tekintik, idén pedig még tovább szeretnének menni. A Move-val kapcsolatos minden tovább információt a másik hírünkben találjátok.
15.
15.
rododendron
#13 Már nem azért de kit érdekel, hogy hogyan készült ez a Natal!???:D Pontosan úgy mint a ps2 eyetoy-ja... Erről felesleges írni! (Mondjuk az eyetoyról talán már írtak is.) Nincs értelme egyszerűen, ez a Natal csak arra van,hogy aki eddig ps2zött az most vegyen xboxot, mert lemásolták az egészet, de jó, csak ugy jobb minőségben... :D
14.
14.
rododendron
"A Sony még alig kezdődött el az év, de már olyan mennyiségű sikerjátékot adtak ki, aminek más platformok egy év alatt is örülnének."



a sony még alig kezdőtött el az év?

a sony adtak ki?

egy év alatt örülnének?

platformok örülnének?





nem mondom, szép kis szürrealista mondat lett.
13.
13.
ThomasKoller
#10 Már nem azért de kit érdekel, hogy hogyan készült ez a Move!???:D Pontosan úgy mint a wii nunchakuja... Erről felesleges írni! (Mondjuk a wiis nunchukról talán már írtak is.) Nincs értelme egyszerűen, ez a move csak arra van,hogy aki eddig wiizett az most vegyen PS3at, mert lemásolták az egészet, de jó, csak ugy jobb minőségben...
12.
12.
Beau
A God of War III mennyi pénzt fog hozni a Sony-nak.
11.
11.
Exinor
#10: ha a Sonyról meg a Playstationról akarsz többet tudni akkor olvass inkább PSC-t:)



Tényleg nagyon jó játékok jönnek és vannak már most is, nem lehet unatkozni.
10.
10.
bishop02
Mi az ,hogy majmolás?:D Az oldalon folyton azt olvasom ,hogy "így készült a natal ,az xbox stb.." ,most jött egy hír elmondjuk a véleményünket ez nem majmolás. Sonyrol is írhatnának több ilyen hírt ,hogy hogy készült meg ilyesmi.
7.
7.
Vikitiki
hu de megy a ps 3 majmolás :)

6.
6.
ApheIion85
dejo h 3 éve én a ps3 melett döntötte,mindig is sony párti voltam,gow3 4 eva

5.
5.
Lachgas
4.
4.
turha
én el adom a ps2-őmet és veszek egy ps3-mat nyáron ha minden jó lesz akkor remélem meg lesz a zseton mit szóltok hozzá???
3.
3.
Sir-Vival
A tavalyi valóban a PS3 éve volt - szép növekedést produkált. Ha a mozgásérzékelős cucc használható lesz (pontos) nagy előnyt jelent, hogy patch-el utólag is rá lehet venni játékokat, hogy támogassák.

Amit eddig biztosan tudunk, az is szép játéklista erre az évre. Három évbe telt a Sony-nak, hogy a PlayStation 3 ne csak a legütőképesebb konzolnak látszódjék, hanem valóban az legyen!
2.
2.
Sir-Vival
OFF: Ez aztán a frissesség, köszi, hogy fennmaradtál, és megírtad ezt nekünk!
1.
1.
Mathia$
HA kijön a GT5 is, akkor mindent megcsináltak...

De ha még a régi jóslások is beválnak hogy sony uralom lesz ismét, na akkor leesik majd az állam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...