GDC 10: Egy év múlva érkezik a Dragon Age 2?

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 12.
  • Pletyka
Amerikai kollégáink már megkapták a Dragon Age Awakening című kiegészítőjének dobozos változatát, melyben egy cetli is volt, rajta a jövő februári dátummal.
Amerikai kollégáink már megkapták a Dragon Age Awakening című kiegészítőjének dobozos változatát, melyben egy cetli is volt, rajta a jövő februári dátummal.2011. február 1-jén történni fog valami, ez biztos, az efféle kiadói trükköket már ismerjük. Nem tudni pontosan, hogy mire számíthatunk, az Electonic Arts nem is fűzött kommentárt a látottakhoz, az viszont biztos, hogy február 1-je Amerikában játékmegjelenési nap, ráadásul az EA is elárulta korábban, hogy a jövő év elején folytatódni fog a Dragon Age - aznap érkezne a Dragon Age 2?
9.
9.
gynorbi
p0w3r: Ez a játék az awakening és annak a dobozában volt a dátum, már ha így érted. amúgy nekem személy szerint nem jött be a játék. Röhögnék, ha jövőre kijelentené az ea, hogy a játékból lesz vagy 8 rész:D NEm szabadna, hagyni h egy jó játék ennyire elcsússzon
7.
7.
IceColdKillah
Szerintem úgy fog kezdődni a játék, hogy feltesznek néhány kérdést:

mit csináltál az urnával; morrigan-nak csináltál-e gyereket(esetleges fő ellenség:) hasonlóan a ME2-höz.Nagyon remélem hogy új fajok is lesznek benne: mondjuk Dark Elfek:)
6.
6.
drat576
#4: azért teljes árat nem kérnek, 7 ezer HUF-ba fog kerülni, ami így is elég magas ár egy kieghez képest, szóval remélem tartalmas lesz
5.
5.
Thalim
Elképzelhető hogy ki adnak egy olyan verziót amin rajta vannak a Dlc-k isa Sw unleashed-nél már volt rá példa .Lehet hogy mielőtt jön a 2 felakarják keverni a hangulatot és keresni egy kis pénzt , de ez csak ötlet jobban örülnék egy teljes játéknak amiben Morrigen is feltünik .
4.
4.
Maxxer
#3: kiegészítő lesz,ez. Dlc-k általába félóránál nemhosszabbak. (néha csak 1-2 tárgy , ruha,autók,- ilyenekből állnak.)Rendes áron leszmajd kapható ,szóval én 7-10k-t tippelnék neki.
3.
3.
mnmn1
Dragon Age Awakening ezek csak DLC-k?
1.
1.
Maxxer
Várom,Dragon Age zseniális ,volt. Igaz Mass Effect közelebb áll hozzám:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...