Gears of War 3 bejelentés és trailer áprilisban?

  • Írta: InGen
  • 2010. március 16.
  • Hír
Link másolása
Az egyik külföldi magazin titkos, de megbízható forrásra hivatkozva állítja, hogy következő hónapban kapjuk meg az első trailert, rá egy évvel pedig itt a megjelenés.
A külföldi EDGE magazin titkos, de megbízható forrása szerint a Gears of War 3 első trailere április 8-ra várható, s pontosan rá egy évvel, 2011. áprilisában lehet esedékes végleges játék megjelenése, ezzel elkerülik, hogy ütközzön az ünnepi szezonban érkező Natallal és a Halo: Reach-csel.

Ezt azért ne tessék készpénznek venni, de valószínűleg legkésőbb az E3-on úgyis minden kiderül. A Gears-sorozat a Gamekapocs szerkesztőség abszolút kedvenc játékai közé tartozik, így is mi is körmünket lerágva várjuk az újabb infómorzsákat.
34.
34.
rapture
Az első két rész is abszolút kedvenc,kiváncsi leszek mi újat lehet még lerakni az asztalra.Reméljük az epic-es fiuk lányok megmutatják h van még mit előrántani abból a bizonyos tarsolyból!
33.
33.
dzsiádzsó
#32:

Amúgy imádom az UE, szerintem nagyon odaver mindent, persze Cryengine jobb, és meg is látjuk mit tudnak majd egy konzolra produkálni, de egyelőre amíg nem láttuk konzolon UE a nyerő, a víz effekt ahogy a GoW2-ben generáljuk a hullámokat nagyon szép, ennyire talán csak a SW: TFU fogott meg.
32.
32.
Killerbee
#27: Tisztában vagyok vele, hogy a jelenlegi generációra már nem lesz új Uengine. Pont ezért írtam kicsit kétkedve, hogy igencsak meglepődnék ha ténlyeg arra tartogatnák. Meg írta Mathias is, hogy "be van ígérve".

Úgy legyen :)



Mellesleg azt hallottam elég processzormag igényes lesz az új moci. Bár ez lehet, hogy megint csak sóderbánya. Mindenesetre az EPIC keze alatt lévő projecteket nem kell félteni :)
30.
30.
NinjaNorb
sztem az ugye csak viccelteket arra szánta h 2011 április? már idén év végén jönxD
28.
28.
dzsiádzsó
#26: Hát félévvel előtte szoktak bummolni, max 1 év, a normális fejlesztőknél, persze vannak nem normális fejlesztők is akik halár kinozzák a usert ugye :D
28.
28.
Mathia$
#24: de be van ígérve hogy még 360ra jön ki, meg ott volt a techdemo is. Én remélem és sztem biztosan kijön 2011 őszéig.
27.
27.
dzsiádzsó
#24:

Szomorúan hallom, viszont azt hiszem én is el kell hogy keserítselek mert az új UE meg nextgen lesz ha jól emlékszem, már így is vmi felgyurmázott UE3, vagy egyesek szerint 3.5 futott a GoW 2 alatt.
26.
26.
bbazsi1994
naés arra nem gondoltatok hogy lehet eza "vicc" is csak vicc? :D mármint ugyértem hogy most lelankaszt minket hogy nem lesz gears de aztán egyszer csak BUMMMMMMM :D itt a gears :D
25.
25.
Killerbee
#22: Idén nem lesz EPIC fejlesztésű játék ezt mondta is az egyik "vezető" faszi.
24.
24.
Killerbee
#21: Előbb-utóbb úgyis belesz. Bár én azon se csodálkoznék ha az új unreal engine-re tartogatnák, az meg nem a közeljövőbe lesz.
22.
22.
dzsiádzsó
#21:

Én is remélem vicceltek mert már idén játszani akarok vele :D

Amúgy meg csak pletyka volt, senki nem vette ké
22.
22.
dzsiádzsó
#22: zpénznek, legalábbis én tuti nem :)
20.
20.
vaszika
Elobb adjak ki a gears 2-ot Pc-re aztan utanna mind keszitsek a 3-ast!
19.
19.
Gaben X
ez világbajnok ennél jobb game nincs is xbox 360-on.várom nagyon ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
18.
18.
dzsiádzsó
Én azért az első multiját jobban preferáltam, viszont a 2. rész kampánya mindent odabaszcsizott így a TPS-ek terén.
17.
17.
arshavin23
Végre . :) Már alig várom a játékot,rengeteget játszok nap mint nap az 1-2 -vel ,és nagyon bejön. Olyan ez nálam,mint a God Of War..:)
16.
16.
NinjaNorb
nem kell sztem a gowhoz natal használják csak ki a teljes hardvert jó az joyal is:D
15.
15.
Beau
Hát nagyon Xbox-on ennél jobb game nincs.Na jó a Mass Effect 2
14.
14.
marcee99
fffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuckkkkkkkkkk igen ébi ezeaz

13.
13.
ACDC 4ever
A natal most arra kell h meghosszabbítsa az x360 életét?

vagy mért nem majd a köv generációval jön?
12.
12.
Slik
11.
11.
mmr8
#9: Én úgy tudom, hogy nem lesz natal támogatás. Erről már volt szó... de én ugy tudom, hogy nem. De szerintem jó lesz ez anélkül is. Nem nagyon tudnám elképzelnia Gow 3-at joy nélkül :D
10.
10.
InGen
Mintha CliffyB említette volna, hogy ők maradnak egyelőre a klasszikus kontrollernél.
9.
9.
demon68
akkor ez már niztos Natal-os lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...