Már készül a Yakuza ötödik része

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Kezdünk beletörődni, hogy Yakuza-ügyileg egyre nagyobb lemaradásban vagyunk a japánokhoz képest: itt alig jelent meg a Yakuza 3, a fejlesztők már az ötödik részt készítik.
Kezdünk beletörődni, hogy Yakuza-ügyileg egyre nagyobb lemaradásban vagyunk a japánokhoz képest: itt alig jelent meg a Yakuza 3, a fejlesztők már az ötödik részt készítik.

A játékot a Yakuza 4 japán bemutatóján (igen, ott már megjelent) leplezték le, s bár Project K néven hivatkozták rá, a levetített trailerből leszűrhető, hogy a Yakuza ötödik részéről van szó, amelyen újfent a sorozat rendezője, Toshihiro Nagoshi fog dolgozni. A videóban egy fiatal srác (aki valószínűleg a főhős) sétál végig az utcán egy esős éjszakán, közben pedig nagyívű mondatokat olvashatunk, valahogy így: "A fiú tudta, hogy milyen súlyos bűnöket követett el, de még nem tudja, milyen kegyetlen sors vár rá. A sorsa az, hogy harcoljon." Szóval mindez nem tűnik túl eredetinek, de a lényeg akkor is örömmel tölt el bennünket: lesz Yakuza 5.

Frissítés: Mint utóbb kiderült, a Project K nem a sorozat ötödik része lesz, hanem egy PSP-s epizód.
11.
11.
Beczy
Japánban, még egy 6 részes film is készült belőle.
10.
10.
SilentHun
Yakuza 5? Ezekaztán gyorsak:D
9.
9.
simon 555
az tény,hogy EU-ban még csak most jelent meg a 3 de japánban ugye szintén most jott ki a 4. rész?

nem tulzás kicsit még ez az 5. rész?hiszen alig pár napja jelent meg a 4....
8.
8.
Mathia$
#5: hát igen, nekik az a GTA. Bár a 2 nekem nagyon tetszett ps2-n, nem semmit kihoztak a grafikából és a játék is elég jó. Az 1ben nem volt sok lehetőség.
7.
7.
KING95
5.
5.
Batri
#3: Japánban már régen megjelent a harmadik rész, de csak most adták ki EU-ban és USA-ban. Szóval annyira nem siettek vele, viszont az ötödik rész már kicsit túlzás tényleg... bár Japánban sokkal nagyobb cim, mint itt.
4.
4.
Beau
3.
3.
Kyuubi
Már megjelent a 4? Az igen! Ezek nem szaroznak.
2.
2.
Beau
Én a kettővel játszottam nem rossz.De nekem azért annyira nem jött be.
1.
1.
cross56
de azt hogyan csinálták, hogy ott már a 4 is megjelent?:O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...