Yakuza: Black Panther

Folytatódik a japán fejlesztésű akciójáték: a Yakuza ezúttal a PlayStation Portalble-en teszi tiszteletét.
Típus: Akció

Pletyka: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Lapértesülések szerint több mint harminc év közös munkát követően elhagyja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. Úgy tudni, hogy a kínai NetEase-hez igazol majd át, ahol egy új fejlesztőcsapatot vezethet.

Már készül a következő Yakuza-játék

Még épphogy csak megjelent a Yakuza: Like a Dragon, a jelek szerint máris a széria következő epizódját hegeszti a fejlesztőcsapat. Habár a jó hírt maga a Sega erősítette meg, egyelőre semmilyen konkrétummal nem tudtak szolgálni.

Két új Yakuza-játék is készül

Örülhetnek a keleti GTA-rajongók, ugyanis nem egy, de rögtön két folytatás is készül a Yakuza-témában. Ebből az egyik egy PSP-s folytatás, míg a másik a Yakuza igazi ötödik része. Úgy tűnik, a sorozatot még a földrengés sem képes megállítani, sőt, csak erősebbé teszi.

Ötmillió darabot szállítottak le a Yakuza-játékokból

A Yakuza-sorozat nincs könnyű helyzetben, ugyanis témaválasztásánál fogva elsősorban a japánokat érdekli, azonban a legutóbbi számadatok szerint világviszonylatban is szépen helytáll a széria. Az eddigi Yakuza-játékokból ötmillió példányt szállítottak le világszerte, pedig az új rész még ki sem jött nyugaton.

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.

Black Panther lesz a PSP-s Yakuza címe

Eddig csak Project K néven ismert Yakuza PSP-s mellékág végre tisztességes bejelentést kapott, s hozzá két új videót, a kíméletlen japán alvilág szemléltetésével.

PSP-re jelenik meg a következő Yakuza

A Famitsu legutóbbi számából derült ki, hogy a korábban a Yakuza-széria ötödik részének hitt Project K valójában egy vadi új PSP-s epizód lesz - megjöttek az első látnivalók is.

Már készül a Yakuza ötödik része

Kezdünk beletörődni, hogy Yakuza-ügyileg egyre nagyobb lemaradásban vagyunk a japánokhoz képest: itt alig jelent meg a Yakuza 3, a fejlesztők már az ötödik részt készítik.