F1 2010 - az első gameplay jelenetek

  • Írta: ATi0021
  • 2010. március 17.
  • Hír
Link másolása
Az IGN jóvoltából megérkezett a Codemasters Forma 1-es játékának első videója, mely tartalmaz némi gameplay jelenetet is a fejlesztők folyamatos narrálása mellett.
Az IGN jóvoltából megérkezett a Codemasters Forma 1-es játékának első videója, mely tartalmaz némi gameplay jelenetet is a fejlesztők folyamatos narrálása mellett.



Korábban írtuk: "Nem csak Schumacher, hanem az új csapatok és az új koreai pálya is most mutatkozik be először, ráadásul végre nem csak PlayStation-platformokon, hanem PC-n és Xbox 360-on is - a játékot ugyanis ezúttal a Codemasters birminghami stúdiója fejleszti. Az F1 2010-ben lesz Grand Prix, Championship, Time Trial és Carreer mód, de nem marad el a multi sem. Az EGO engine jóvoltából a látvány csillagos ötös, s időjárásváltozásra és az autók törésére is számíthatunk. A játék szeptemberben jelenik meg."
42.
42.
killi
...gyűlölöm a Sony-t, amiért annak idején kisajátitotta az F1-et a saját platformjára!...de ez nagyon penge lesz, grafika *-os 5-ös, játékélmény nem kérdés...ez bizony felhőtlen szórakozás lesz!!!
41.
41.
killi
NAVÉGREEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
40.
40.
Maxxer
39.
39.
brolin10
Szeptembeerrr?!Jajj pedig úgy várom már. :D
38.
38.
F.Dani
Atya úr isten mióta várom ezt a játékot...............JUHHÉÉÉÉ!!!
36.
36.
Mathia$
#29: Monza :)

Am biztos hogy ez a vidi a 2010ről készült? nagyon hasonlít a sony féle f1re.
35.
35.
gamezz
gondolkozzatok már egy kicsit, codemasters: vagyis itt nem lesz szimulátorosság hanem a megszkott középút ami egyenlő a nullával, itt ismét haszonról van szó ne is álmodozzatok arra nincs igény, pedig jó lenne ha már megfordulna az arány de nem fog mert mindig sokkal több az igénytelen ember minden korosztályban, max a grafika fog valahogy kinézni de az meg unalmas nem 2010-nek megfelelő én azt mondom... ja ez a forma 1 téma dög unalom
34.
34.
Pukhi-zik
#29: nah ez már valami !
33.
33.
Pukhi-zik
#26: annak h 9 es vagy 10 es modellek, semmi köze a kinézethez.. nem erröl beszelek.
32.
32.
tibisan
most mit számít az hogy 2009 vagy 2010 -es kocsik ?

ki nem s--sajnálja le ..az f1-es évad is csak most kezdődött ...

azt novemberrre lesz vége .. akkor kellene ennyire belebetegedni a hiteles dolgokba ha lemenne a szezon, aztán minden hiteles lenne a játékban..még jégeső is eshet bármelyik futamon vazze , ilyen esőmodellel meg még nem volt f1 game-ben sem , meg szerintem semmiben...ugyhogy take it easy baby...
31.
31.
CJgabor
végre jól néz ki és pc re is lesz ^^
30.
30.
sKater_M
#29: Csak linkelve pont nem működik mert levan védve

29.
29.
sKater_M
Van már egy jópár gameplay videó, csak az a baj, hogy kamerával felvettek!

pl.: http://www.youtube.com/watch?v=O2kPtRk4Ioc&feature=player_embedded
28.
28.
tjames
Sokminden ebbőla videómontázsból nem derül ki. Legalábbis a vezetési modellről nem. A graf, az szerintem rendben lesz így, én nem várok ettől GT5-ös grafo. Nekem jó ha GRID, vagy Dirt2 szinten lesz, és úgy látom az meglesz.

A lényege ennek úgyis a szimulátorásság lesz. Remélem azt nem árkádosítják el túlságosan, mert az hiba lenne. Nem várok én kőkemény szimulátort sem. De mondjuk egy forza fizikával meg lennék elégedve.
27.
27.
Drider
A GRiD-ben sem voltak nagyon low-poly modellek az open-wheel autók, és van már két éves...
26.
26.
SamS
#25: ez még csak egy pre - alpha verzió, 09es kocsikkal. a 10-es kocsik tuti ütősen meglesznek csinálva.



de ennyi anyagból én azt vontam le hogy ütős lesz :)
25.
25.
Pukhi-zik
#24: ok ertem, nem azt irtam, h car. De a kocsik nekem nem eleg utösek és azért valljuk, a nem art ha faja egy autos gameban .



a felsoroltak meg annyira nem nagy szamok a mai technikaval szvsz. mas jatekokba is van ennyi munka és tartalom, söt.. Nem esek hasra egy kerekcsere leanimalasatol. meg ha nem is lathattuk eddig sokat. egyeb mozgasokat meg igen , kis milliot.

egyebkent varom en is. nagyon üres a paletta , codemasters pedig az aki.
24.
24.
SamS
#23: akkor még várj pár évet a gt 5 eljöveteléig :) mi elleszünk ezzel szeptembertől :)



5 év alatt nem nehéz jó játékot csinálni....1 - 1.5 év alatt ez már azért bőven jó munka, főleg hogy lesz benne ünneplés,sajtó tájékoztató, élő boxutca, dinamikus időjárás, ideális íven jobban tapad a kocsi + szárad ugye az aszfalt. meg még sorohatnám :)
23.
23.
Pukhi-zik
#21: a kocsik olyan low polik.. 2. nezesre sem erzem azt mint a GT csodaszep autoinál..
22.
22.
Drider
A dinamikus környezet (emberek, versenyzők, víztócsák) meg marha jól néznek ki, főleg a mozgások fizikája a boxban!
21.
21.
Drider
#18: Miről beszélsz? Hol? Egyébként meg ez még csak a pre-alpha verzió, 2009-es kocsikkal, amiket lehet, hogy a WII verzióból újítottak fel(bár ez ahhoz túl jó), de biztos, hogy a végleges változatban igazán részletes, 2010-es modellek lesznek...
20.
20.
tibisan
hát ezt be kell szerezni , nincs mese..az a vizes jelenet nagyon odaba..,nagyon szép.

DEMIKORJÖNMÁÁÁÁR??????
19.
19.
Miháj
jé ittis 09-es autók voltak! az f106ban kicsit érdekes volt, hogy 5 évig volt 2006 karrierben. remélem kodiék összehoznak egy időgépet nélkülöző karriermódot
18.
18.
Pukhi-zik
kicsit csalódas. nem tetszenek a gyengusz modellek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...