Kétmilliószor töltötték le a Just Cause 2 demóját

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy tűnik, a játékosoknak bejött a Just Cause 2 demója - a kipróbálható változatot alig két héttel a megjelenése után kétmilliószor töltötték le.
Úgy tűnik, a játékosoknak bejött a Just Cause 2 demója - a kipróbálható változatot alig két héttel a megjelenése után kétmilliószor töltötték le.



Hangsúlyozzuk: a letöltések számáról szólt a bejelentés és nem a letöltőkéről, ami nyilván egy kis turpisságot feltételez a Square Enix marketingeseinek részéről, ugyanakkor az is valószínűsíthető, hogy a letöltők is sokan voltak - vagy éppen egy valaki nagyon szeret letölteni. A Just Cause 2 demója egyébként valóban csábító ajánlat, a végleges játékterület 90 négyzetkilométerét járhatták be szabadon a játékosok, ingyen, igaz, időben némileg korlátozva. A Just Cause folytatása a jövő héten kerül boltokba, a jó hír mellé két új trailer is érkezett.



Érdekel, hogy milyen lett a játék demója?
Daks leírta nektek!
16.
16.
OldM4n
Meglepően jópofa cucc. Kicsit Serious Sam-es hangulat, valahogy nem tudtam nagyon komolyan venni. De tetszett. Motorozni nagy királyság! De a harminc perc egy kicsit undorító húzás volt. Épp csak egy komolybb indításra elég.



15: Az XP-t már a MS sem támogatja, jobb ha tőlem tudod. Használj inkább linukszot, nem lesz ilyen bajod. Azt egységesen semmi nem támogatja. (Játékokról beszélünk, mielőtt valami hülye megkövezne.) Egyébként meg a stílus maga az ember.
15.
15.
X360_FaNbOy
#14: nem is baj, csak egy idő után unalmassá válik..elég hamar..
13.
13.
katona141
Ez mért baj FaNbOy??????,,,

12.
12.
X360_FaNbOy
letőltöttem énis...nem tettszett....szaladsz, repülsz, lősz....vezetsz, repülsz, lősz, lelőnek, meghalsz, újjászületsz, már nemtudnak lelőni mivel már profi vagy, eltudsz bánni a halállal, mész, rombolsz, repülsz....ennyi. pont. xD
9.
9.
Mathia$
Nem próbáltam a demot, nem is fogom ezek után :D

Szerintem a full game jobb lesz, azt be is szerzem.
8.
8.
gerappa
Gondolom a kétmillió a 3 platformot takarja összesen, ami így nézve nem is sok. Meg lehet hogy volt olyan is aki kipróbálta PC-n is meg konzolon is. A játék meg tényleg egy rakás szar. Arra jó volt hogy romboljak, meg pusztítsak. Ezeket amúgy imádom csinálni, de azért én is megúntam a dolgot egy idő után. Akkora hibákkal van tele a játék amiket még nem láttam.
7.
7.
Scoo
Én is letöltöttem. Be fogom szerezni a teles játékot? Nem fogom. Szóval majd az eladási adatokkal hencegjenek, mivel ez az mostani adat sokat nem ér.
5.
5.
biolencse
Kétmillió letöltés az igen komoly adat, de hogy ez a játék szart sem ér, az is biztos. Megbántam, hogy időt pocsékoltam rá.
4.
4.
hedzsooo
Hat szerintem is csak okorkodni jooo, de arra nagyon ! :)



DEMO viszont eppen eleg belole nekem.
3.
3.
rapture
Én is letöltöttem de nem nyomultam még vele.
2.
2.
Axwell
sztem hatalmas, imádom!!!!:D
1.
1.
Slik
Szerintem sem ér egy kalap szart se, csak arról szól hogy rombolj :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...