Két hetet késik a Grand Theft Auto Episodes

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 19.
  • Csúszás
Link másolása
Két hetet késik a Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City PC-s és PS3-as megjelenése, miután a Sony kérésére a Rockstar kénytelen belepiszkálni a játék tartalmába.
Két hetet késik a Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City PC-s és PS3-as megjelenése, miután a Sony kérésére a Rockstar kénytelen belepiszkálni a játék tartalmába.



A Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony kiegészítőket tartalmazó csomag március végén jelent volna meg PC-re és PlayStation 3-ra, jóval az első, Xbox 360-exkluzív debüt után. Mint a minap kiderült, a boltokba kerülésre még várni kell, igaz csupán két hetet, április 16-ig. A Rockstar nem mondta meg pontosan, hogy miért volt szükség a csúsztatásra, mindössze annyit árult el, hogy a Sony európai részlege arra kérte őket, változtassanak meg néhány apróságot a PAL régióba érkező verzióban. Az ígéretek szerint mindez nem befolyásolja majd a játékélményt, illetve azt is leszögezték a kiadónál, hogy nem keveredtek összetűzésbe semmilyen besoroló bizottsággal, azaz nem a felnőtt tartalmak kiollózásáról van szó.
31.
31.
mnmn1
#29: bocs 24-est akartam irni

29.
29.
Mortician
#27: Olvasd el újra és értelmezd. Azt írta, hogy a DLC-ben nem lehet ruhát váltani ill. bemenni néhány épületbe. Most olvasd el a #26-ost.
28.
28.
dzsiádzsó
#25: Ahhoz képest hogy 2x végigtoltad még ennyi nem tűnt föl hogy ruhát lehet cserélni benne, a számos új funkció, és izgalmasabb story mellett akkor vagy veled van baj vagy sántít a storyd....
27.
27.
mnmn1
#26: 13-as mar megirta...
26.
26.
Mathia$
#25: am lehet ruhát cserélni benne
25.
25.
menjapipaba
#24: az epidoes from liberty city-t? csak úgy mondom h 2x végig vittem. -.- de most ezen ne vitatkozunk.
24.
24.
dzsiádzsó
#13: PL ruhát lehet cserélni, és kb 6000x izgalmasabb missziók vannak mint a 4-be, sztm te ki se próbáltad csak adod itt az okost...
23.
23.
menjapipaba
#16: lehet vonatot lopni? :O ezt nem tudtam. de akkor is nézem videót h ilyen tök flesh helyekre bejussak , ott a csávó simán bemegy az épületbe és én nem tudok. meg hát rövid. de amúgy nagyon kamázom mert csak azzal játszom. és nagyon jó játék nekem amik megvannak azok közül ez tetszik a legjobban
22.
22.
X-Master
Aszondják itt az okosok, hogy a PAL verziót módosítják, azért jön később.Hát szerintem van itt valami csinóbli:



1. Akkor az NTSC verziót mér tartják vissza?

2. PC-n nincs PAL meg NTSC, mér késik a PC verzió? Mér nem csak a PS3-as?
21.
21.
dzsiádzsó
TBOGT egyszerűen jobb mint a sima GTA4 :), örülök hogy nem maradt boxkluzive, semmi értelme nem volt hogy az legyen, vagy annak reklámozzák.

Persze nincs ellenemre az exlkuzivitás mert vannak játékok amik annyira rá vannak írva a gépekre hogy csak vesztenénk a színvonalból ha mindenre jönne pl GT, GoW, de amikor egy eleve multiplatform játéknál csupán felhasználó szopatása végett tartanak vissza dolgokat hááát, már azt se hiszem hogy vásárló erőt mozgatnak az exkluzivitások, inkább csak dühítik az embert, mért ezt vagy azt a konzolt vette...
20.
20.
Mathia$
#15: akkor se kell visszaszólni hogy én állítsam le magam, a 2 dolognak semmi köze sincs egymáshoz amiért én oltottam a gyereket és amiért te pofáztál nekem.
19.
19.
ATi0021
Nagyon várom már én is, de nem bánom, ha késik. Örülök annak is, hogy egyáltalán megkapjuk őket.
18.
18.
Maxxer
azt a 2 hetet kibirom ,addig elleszek az alap gta4-el .úgysincs megmég minden achi ,pedig 2 hónapja megvanmár a játék.
16.
16.
pstomi
#13: megnézem te mikor tudtál vonatot lopni az alapjátékban. meg hogyan tudtál ejtöernyőzni, meg baszni a diszko wc-ben
15.
15.
pstomi
#7: én is játszottam mind3-al elég sokat xboxon
14.
14.
sgabo09
#13: Ha a GTA IV-el a mai napig játszok ,akkor szeretni fogom a DLC-ket? :D
13.
13.
menjapipaba
szerintem sem volt olyan ütős. rövid, és 1 csomó dolgot nem lehet csinálni amit a simába lehet. pl ruhát cserélni, néhány épületbe nem lehet bemenni stb.
12.
12.
sgabo09
#10: Nem fognak ,de egyébként is miért lenne szemétség? Mi bő fél évvel később kapjuk meg a játékot és ezért járna egy kis kárpótlás.
10.
10.
cross56
Ha megmerik csinálni azt, hogy plusz extrákat raknak a játékba akkor az szemétség.
10.
10.
cross56
csak azért mert nekem xbox360-om van....
9.
9.
sgabo09
Pedig már annyira bele éltem magam ,hogy 10 nap múlva már a kezemben lesz :(
8.
8.
Dcrysis02
#4: A Rockstar, vagy a két cég?

Ilyen esetben összefog a Microsoft és a Sony? Mármint a elég nagy kaliberű játék-DLC a Games For Windows LIVE-on, ami az M$ tulajdona.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...