Nagyon pörögnek a Final Fantasy XIII eladások

  • Írta: InGen
  • 2010. március 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A nemrégiben megjelent Final Fantasy XIII a leggyorsabban fogyó játékká vált a sorozat történetében, az első öt nap alatt több mint 1 millió példány ment el belőle.
A nemrégiben megjelent Final Fantasy XIII a leggyorsabban fogyó játékká vált a sorozat 20 éves történetében.

 
Habár az egyes platformokon eladott darabszámokról nincs külön információnk, összesítve az első öt nap alatt több mint 1 millió példány kelt el a 13. epizódból, amivel így a széria átlépte a 96 millió eladott darabot.
13.
13.
Beczy
#3: X-en 576p a felbontás, de a CG videók is tömörítve vannak, és ez is észrevehetô. De ez nem von le semmit a játékélménybôl.
12.
12.
iNKARNATE
#9: FF maga a linearitás - nagyszerű de kevésbé befolyásolható történettel - definíciója. Egy rpg nem csak attól rpg hogy 25millió pontot osztogathatsz ide-oda.
11.
11.
gorgo2
Nagyon jó kis játék,és tényleg nem minden a grafika és örülök hogy végre megjelent x-en is.
10.
10.
tyler001
ez a game nem (csak) a grafikáról szól..ennek története van..és kiba jó.. aki konzolos alap vétel (Y).. best game ;) FF 4ewer :D
8.
8.
torppapa5
Én nem mondtam egy szóval sem hogy a grafika nekem nagyon számít. :) De ha már PS3-on szebb a grafika és dob egy kicsit a hangulaton, akkor inkább várok egy kicsit és játszok PS3-on. Persze ettől még persze jó a boxos verzió is de én maximálisan élvezni szeretném a játékot. Jó játékot mindenkinek az FF-hez! :)
7.
7.
zola2000
Kit érdekel a grafika egy rpgnél? Ha kellően jól van összerakva a világ és a karakterek/fejlődésrendszer, akkor akár még ds graf is elég (de nem túl jó, én is szeretem szebb grafikán és nagyban tolatni az rpgket, de pl ha pont arra jön valami akkor az arra jött)...

De mindegy is a final fantasy 13 xbox360on szép is meg jó is, szerintem az eddigi legszebb xbox360 játék még így is.
6.
6.
torppapa5
Félreértettetek. Akkor így fogalmazok: Azok alapján amiket hallottam, a PS3-as verzió néhány tekintetben felülmúlja a boxos verziót(pl: grafika). Épp ezért, hogy maximális legyen az élmény, ha valamikor lesz lehetőségem, akkor inkább PS3-on játszom ki a játékot. :)
5.
5.
Batri
#4: aki kicsit is utánanézett, tudhatja, hogy a boxos verziónál elég sok kompromisszumot kellett kötni, hogy ráférjen 3 dvd-re. A felbontás még a 720p-t sem éri el. Ennyiből jobb a Ps3-as, ott minden ráfért a blu-rayre. Viszont az is túlzás, hogy ezért nem veszi meg valaki, mert igy is kihagyhatatlan...
4.
4.
Vikitiki


torppapa5

sok rosszat hallottál a boxos verzióról érdekes mert teljesen jó boxon hol hallasz te ilyeneket? csak nem valami ps 3 rom fan haverodtól :)
3.
3.
torppapa5
Ha lenne PS3-am, vagy ha a boxos verzió is olyan jó lenne mint a PS3-as akkor megvenném. De sajnos a boxos verzióról sok rosszat hallottam, úgyhogy szerintem egy ideig ezzel a remekművel nem fogok játszani. :(
2.
2.
Sir-Vival
#1: Én - a teszthez hasonlóan - nem nevezném ezt JRPG-nek. Király játék, de az FF többi részéhez viszonyítva nagyon más.
1.
1.
zola2000
Ennyit a jrpg műfaj hanyatlásáról, a dragon quest 9 is 5 millió példányban fogyott (aztán a világpremier még hátra van!), ennél is valószínűleg meg lesz az az ötmilliós eladás...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...