Bemutatkozik a Primal Carnage

Link másolása
Szereted a dinókat? Jurassic Park-rajongó vagy? Akkor jó, mert érkezik a Primal Carnage a LukeWarm gondozásában, az új DirectX 11-et támogató Unifine Engine-nel.
Szereted a dinókat? Jurassic Park-rajongó vagy? Akkor jó, mert érkezik a Primal Carnage a LukeWarm Media gondozásában, az új DirectX 11-et támogató Unifine Engine-nel.


A játékról egyelőre annyit tudni, hogy a túlélő játékok táborát gyarapítja majd, a multira épít és lesznek különféle kasztok is: mindezt természetesen egy innovatív és veszélyes világ segítségével. A játék hivatalos honlapján már lehet jelentkezni a hamarosan induló bétára is - katt az alsó linkre!
8.
8.
gamerplayer
#7: sztem ez hülyeség XD bocs
7.
7.
Davidhux
Mikor fognak egy olyan játékot megcsinálni ami olyan mint az élet csak háborús? Pl Van lakásod kocsid stb csak háborús időszakba és vagy valaki pl kapitány és az a cél hogy nagyobb rangokat érj el stb.
6.
6.
crytek
Ez már régi trailer :( Azthittem valami új lesz!
5.
5.
triplet
Engem egy kérdés foglalkoztat: Lehet-e majd a dinoszauruszokkal lehet-e lenni? Mekkora lenne már egy Velociraptorral + 4 játékossal becserkészni az embert aki csak a fű mozgását látja, és a hangokat. Aztán PUFF széttépjük a francba. Wááá de kemény:D
4.
4.
d15a5t3r
3. Hasonlóan vélekedem én is. Jól néz ki, csak single-ben is jó lenne valami dínós túlélő game!
3.
3.
megalonagyix
Unigine***

Nem tűnik rossznak, kár hogy csak multi, mert igen szeretem a dínós gammákat.
2.
2.
Bazoo
Nem rossz. :D De nekem nem úgy tűnik, hogy már lehet jelentkezni a bétára... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...